"Çocukları öldürürümde sana vermem"

sağlıklı olmadıgını biliyorum zaten saplantılı boşansamda kurtulamam ben bu heriften

Allah yardımcınız olsun daha gecen haberlerde vardı, bilemiyorum ki insanlar kötü olmuş devir kötü. "Allah el kınamaz ayrılığı versin ", inşallah kendinde bulur da sizde kurtulursunuz bi şekilde, kendiyle uğraşıp sizinle uğraşamasın inşallah

Gerçekten yapabilir mi yoksa göz mü korkutuyor ayrıca neden çocukları elinden alicakmissiniz gibi davranıyor ki boşanma konusu açıldığında baya hararetli miydi konusma
bu kelimeyi çok dile getiri oldu aslında oda boşanmak ister ama cocuk korkusuç

ilahi adalete güveniyorum bende rabbim görüyor nasılsa diyorum.

böyle biriyle bi arada cocuk büyütmek daha sikintili dili nasıl varir bir insanın yavrusuna cocuklar kac yasinda mahkemenin size vericegi küçük yaşlarda iseler tamam senin benim olmasin hakim takdir etsin diye yumusatmaya calisin

saplantılı birisi daha önce ayrılmıştım cocuklar yoktu herşeyi yapabilir benim gözümde

keşke konuşarak anlaşabileceğim birisi olsa keşke

boşa konuşmuyorssunuz inan ki çok bilinçliyim içinde bilmediğim bir pskopat olabilir korkuyorum anne olarak.

bir büyüğünüze danışsanız.
güvendiğiniz, sözü geçen..
yada sizi anlayan eşinizin bir arkadaşına danışın.
korktuğunuzu ve işkenceye maruz kaldığınızı anlatın. bu bir işkence.
tehdit, taciz, kişisel haklara tecavüz ve işkenceden dava açabilirsiniz çocuklarınız ve kendiniz adınıza aklınızda bulunsun.
yada 183'ü arayıp bu derdinizi onlara anlatın size destek olacaklardır.

Yapar mı yapar bu ara çok duyar olduk allah korusun bana kalırsa soylediklerinises kaydı yapıp o yokken evi terket bilmediği bi eve git yanında guvendgin insanlar olsn snr dava aç çocuklarımı kaçırdı falan derse ses kaydını delil olarak gösterir can guvenlgmz yok dersn

Aynen kristal,beddua sayılmasın inşallah ama,Allah kendi başının derdine düşürsün,evlat ateşine hep analar yanıyor,sanki adamların kanı canı değil o evlatlar.İnsan ömür boyu görmemeye katlanır canlarının sağlığı uğruna.Kaldıki boşansa sanki görmeyecek.Ölümü yakıştırıyor da çocuklarına,ayrı kalıp az görmeyi mi yakıştıramıyor
Allah yardımcın olsun konu sahibi,tez vakitte en temizinden kurtul inşallah

Başliginizi okudugum gibi icimden okkali bir küfür ettim. Buraya yazilmaz.
Bir anneyi yavrulariyla tehdit eden butun manyaklari Allah kahretsin insallah!

bende derdimi allaha bıraktım canım ben unuturum ama alah unutmaz.

Televizyonlardaki , haberlerdeki öldürülen kadınlar , boşandığı geri dönmediği için katledilen canlar , aile cinnetleri çizgi film değil heralde . Hafife almayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…