- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
sağlıklı olmadıgını biliyorum zaten saplantılı boşansamda kurtulamam ben bu heriftenBiz ne desek boş. Eşin boş atmış da olabilir manyağın biri de. 183 ü falan arayıp yardım iste. Sonuçta ölümle tehdit ediliyorsunuz az şey değil. İlle de birinin canının yanmasına gerek yok.
Allah korusun neler duyuyoruz. Psikopat herifler çocuğum ortada kalır demeden hırsları yüzünden anneyi mezara, kendini hapse attırıyor.
Bu tehditi eden kişi de tabi ki sağlıklı biri olamaz. Polise git anlat. Kendinin ve çocuklarının hayatıyla kumar oynamak yerine alttan alta önce koruma altına aldır kendini..
Allah yardımcınız olsun daha gecen haberlerde vardı, bilemiyorum ki insanlar kötü olmuş devir kötü. "Allah el kınamaz ayrılığı versin ", inşallah kendinde bulur da sizde kurtulursunuz bi şekilde, kendiyle uğraşıp sizinle uğraşamasın inşallahMutsuz giden bir evliliğim var bazen iyi bazen kötü boşanmayı çok düşünür oldum bu aralar ta ki Çocuklarımdan asla vazgeçmem öldürürüm ikisinide sonra kendimi de vururum Allaha yeminler ederim cümlesini duyana kadar.Yapar mı ki der oldum kendime hep.Delidir ne yapsa yeridir demişler ya buda bir deli siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar.
bu kelimeyi çok dile getiri oldu aslında oda boşanmak ister ama cocuk korkusuçGerçekten yapabilir mi yoksa göz mü korkutuyor ayrıca neden çocukları elinden alicakmissiniz gibi davranıyor ki boşanma konusu açıldığında baya hararetli miydi konusma
ilahi adalete güveniyorum bende rabbim görüyor nasılsa diyorum.Allah yardımcınız olsun daha gecen haberlerde vardı, bilemiyorum ki insanlar kötü olmuş devir kötü. "Allah el kınamaz ayrılığı versin ", inşallah kendinde bulur da sizde kurtulursunuz bi şekilde, kendiyle uğraşıp sizinle uğraşamasın inşallah
saplantılı birisi daha önce ayrılmıştım cocuklar yoktu herşeyi yapabilir benim gözümdeneden boşanmak istemiyor, seni sevdiği için mi, çocukları sınırlı göreceği için mi, yani boşanmak istememe gerekçesini öğrenip onun üzerinden güzelce konuşmak ikna etmek lazım
yapar mı dersen valla 3. sayfalar böyle haberlerle dolu, ama onu bi anlık öfkeyle mi söyledi, kavga nasıl gelişti vs sen biliyorsun
keşke konuşarak anlaşabileceğim birisi olsa keşkeböyle biriyle bi arada cocuk büyütmek daha sikintili dili nasıl varir bir insanın yavrusuna cocuklar kac yasinda mahkemenin size vericegi küçük yaşlarda iseler tamam senin benim olmasin hakim takdir etsin diye yumusatmaya calisin
boşa konuşmuyorssunuz inan ki çok bilinçliyim içinde bilmediğim bir pskopat olabilir korkuyorum anne olarak.
saplantılı birisi daha önce ayrılmıştım cocuklar yoktu herşeyi yapabilir benim gözümde
+1kocanı sen tanıyosun. biz ne diyelim.
Aynen kristal,beddua sayılmasın inşallah ama,Allah kendi başının derdine düşürsün,evlat ateşine hep analar yanıyor,sanki adamların kanı canı değil o evlatlar.İnsan ömür boyu görmemeye katlanır canlarının sağlığı uğruna.Kaldıki boşansa sanki görmeyecek.Ölümü yakıştırıyor da çocuklarına,ayrı kalıp az görmeyi mi yakıştıramıyorAllah yardımcınız olsun daha gecen haberlerde vardı, bilemiyorum ki insanlar kötü olmuş devir kötü. "Allah el kınamaz ayrılığı versin ", inşallah kendinde bulur da sizde kurtulursunuz bi şekilde, kendiyle uğraşıp sizinle uğraşamasın inşallah
bende derdimi allaha bıraktım canım ben unuturum ama alah unutmaz.Aynen kristal,beddua sayılmasın inşallah ama,Allah kendi başının derdine düşürsün,evlat ateşine hep analar yanıyor,sanki adamların kanı canı değil o evlatlar.İnsan ömür boyu görmemeye katlanır canlarının sağlığı uğruna.Kaldıki boşansa sanki görmeyecek.Ölümü yakıştırıyor da çocuklarına,ayrı kalıp az görmeyi mi yakıştıramıyor
Allah yardımcın olsun konu sahibi,tez vakitte en temizinden kurtul inşallah
bir tek amin diyebiliyorum onlardan biri benim çünküBaşliginizi okudugum gibi icimden okkali bir küfür ettim. Buraya yazilmaz.
Bir anneyi yavrulariyla tehdit eden butun manyaklari Allah kahretsin insallah!
kabul eder buna eminim.Tamam cocukkar sende kalsın istemiyorum zaten ama bosanalim deyin bakalım .Gercek fikri ortaya çıkar Zırtapozun diyesim geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?