Çocukları saçma sapan sıfatlarla sevmek !

ben de sizin gibi düşünüyorum. çocuklar fotoğraf makinası gibi, ne duysalar ya da görseler kaydediyorlar.

bugün o kişiden onu duyan çocuk yarın arkadaşlarına o şekilde hitap eder. yapılmamalı.

Fikrimi değil de ilginç bir bilgiyi yazayım:
Sevimli bulduğumuz çocuklara hayvanlara vs karşı duyduğumuz bu tarz 'yerim seni' 'şerefsiz' tarzı saldırgan sevgi gösterilerine Cute Aggression diyorlar. Hemen hemen her toplumda var olan bir his, şimdilik sebebi tam açıklanamasa da bazı psikologlar insanın içindeki önlenemeyen, o şirin şeyi besleme-bakıp büyütme (nurture) istediğinin çok baskın olmasıyla başa çıkılamamasından kaynaklı oluştuğunu söylüyorlar.
Yani, evet hoş olmasa da, kötü niyetli yapılan bir şey değil, insani bir tepki.

http://www.gobroadreach.com/broadreach-blog-cute-aggression

E yani kimse ufacık çocuğa şerefsiz haydut derken kötü niyetle söylemez de çocuklar ne görüyor duyuyorsa onu uyguluyor ağaç yaşken eğilir misali, o çocuk da arkadaşlarına dese mesela, annesine babasına dese, hoş bir şey mi , insanlar bunu idrak edip söylememeliler bence bir birey kolay yetişmiyor abuk sabuk yetiştiriyorlar sonra başkalarının canını yakıyor bu çocuklar büyüyünce.

Amcamın küçük gelini kızımı or ...cuk diye sevmişti densiz, neyseki ortamdaki diğer kadınlar vermişti ağzının payını bana laf düşmedi. Manyak çok memlekette

Tabi ki, bu yüzden eğitimin yaşı yok, çocuğunuza bunların yanlış olduğunu öğretirken, bunları kullanan yetişkinlere de derdimizi uygun bir dille anlatacağız artık, neyi neden istemiyoruz vs.

Haydut şerefiZ demek cidden komik ama ben bebeklerin ellerini ayaklarını severken patilere bak diyerek ısırıyorum. İnşallah bana da alınmıyorlardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…