Kimsenin çocuğunu çok sevimli bulupta alıp sevmediğim veya sevgi gösterilerinde bulunmadığım için bilemeyeceğim ama bir kedim var sevimlilikten ölecek öyle bişey bazen onu severken dayanamayıp kötü konuşuyorumKelimeler yetmiyor.
Sevgi dolu büyüyen ?Ne bilim benim çocuğum olsa karışmam nasıl severse sevsinler ..sevgi dolu büyüyen çocuktan zarar gelmez.,
Olay yaratmadım kavga çıkarmadım ki olay yaratayim .. benim uyarmam bilinçli bir insan olarak hoş bir davranis bence size hoş gelmese de ... zaten el kadar çocuğa kötü niyetle haydut şerefsiz denmez ama çocuk ne duyarsa görürse onu uygular . İlerde de ağzı bozuk saygısız bir çocuk olabilir .Sizin çocuğunuza bu kelimeler dense ama o iyi niyetle dedi mi diyeceksiniz ?Ne dediginden cok nasil dedigin onemlidir ya bence olay yaratmaya gerek yok.Tamam dogru degil ama niyet kotu olmasin.Senin hemen uyarman da hos degil.
Hemen herkes zaten kuzu maymun vs der . Bunlar apayrı.. haydut şerefsiz farklı bir boyut .Çocuğu güzel ifadelerle sevmek lazım.ama bende bazen bu kelimeler gibi olmasa da değişik kelimelerle seviyorum oğlumu.mesela maymun,dana,kuzu,sanırım saydığım hayvanları da çok sevdiğimdenbaskasinin çocuğuna demem ama o kelimler oğluma özel
Valla surekli cocugumun yaninda olan biri surekli demiyosa hemen uyariyi yapistirmam.Hosgoruyu de ogrenmeli cocugum.Olay yaratmadım kavga çıkarmadım ki olay yaratayim .. benim uyarmam bilinçli bir insan olarak hoş bir davranis bence size hoş gelmese de ... zaten el kadar çocuğa kötü niyetle haydut şerefsiz denmez ama çocuk ne duyarsa görürse onu uygular . İlerde de ağzı bozuk saygısız bir çocuk olabilir .Sizin çocuğunuza bu kelimeler dense ama o iyi niyetle dedi mi diyeceksiniz ?
Uhhh..Daha genç 20 li yaşlarda..
Peki o çocuk niyeti nereden bilecek?Ne dediginden cok nasil dedigin onemlidir ya bence olay yaratmaya gerek yok.Tamam dogru degil ama niyet kotu olmasin.Senin hemen uyarman da hos degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?