Çocukları saçma sapan sıfatlarla sevmek !

Yanlış tabi söylenenler ama uyarmak size düşmez.heleki başkalarının içinde bence onun söyledikleri kadar sizin davranisinizda cirkin

Benim arkadaşım da yeğenini or*pu diye seviyor. Bana iğrenç geliyor böyle şeyler

Pasaklı çirkin eşek sıpası derim bende

Ama şerefsiz nedir ya çocuğa. Kelimeyi küfür değil sevimli bi kelime olarak algılıcak ağzına yerleşicek çocuğun.

Bu kulaklar arkadaşlar arasında ağza alınmayacak küfürler ederken şakalaşan seven hitap eden sözler duydu ve kimsenin bu konuda bir sorunuda yoktu
Aynı gurubun içinde ne yapıyorsun sen lan söyledi diye karşı tarafın sen bana nasıl lan dersin dediği için yumruk yumruğa kavga ettiğimi gördüm
Nasıl desem küfürle seven bir milletiz ne dediğimiz değil nasıl söylediğimizi baz alıyoruz genelde
Bencede çirkin bir durum ama bu toplumun bu gerçeğini değiştirmiyor

Yoo haklisin bende sevmem oyle ne o kufur esiyor cocuga. Hadi cirkin diyorlar da bebeklere neyse onu da gecelim okadar kotu birsey degil nazar degmeain felan diye diyorlar bebek tatli oldugu icin de serefaiz ne ya yuh. Ogluma deseler oyle serefsiz senin babandir derim
O kisiye

Benim kaynanamda köpek diye seviyor kizimı. Bende aşırı sinir oluyorum. O kadar sevgi cümlesi varken çok saçma ya sinir bozucu bir durum.

Görümcemin de yeni bebeği oldu, kayınvalidesi çocuğun yumurtalıklarını pipisini vs. öpüyor, benim oğlumun pipisi vaaaarr diye uzata uzata bi tuhaf hareketler, ağzından şap diye öpüyor daha 27 günlük bebek bu...

Bende Özellikle erkek çocuğa yapılan cinsel uzvuna karşı bu tarz davranışları sevemiyorum...

Benim kizimada bazen cingene, cadi falan diyolar bende uyariyorum öyle demeyin diye ama beni pek taktiklarini söyleyemem. Ve bunada gicik kapiyorum. Ben istemiyosam öyle kelimeler kullanmicaksin. Bu kadar basit!

Ki aslinda hic bi bebegi öyle cirkin kelimelerle sevmek dogru degil ya neyse.

Zaten baska konulardada genc Anne Baba oldugumuz icin "cahilsin bilmezsin anlamazsin" moduna giriyolar onada ayri sinir oluyorum!
Istemedigim seyleri yinede yapiyolar takmiyolar benii

Şerefsiz de denilir mi küçücük çocuğa hey Allahım ya.Bir garip toplumuz biz,anneye de şaşırdım insan hiç mi müdahale etmez..

ilk defa duyuyorum boyle bebek "sevenlerin" oldugunu. Düşüncesiz insanlar. Allah uzak etsin cahil insanları.

Ay en guzeli "minik farem" , "tatli sincabım", "sarı civcivim"... falan bence.

Güzel sevmeyi bile bilmiyoruz ne acı ki ayrıca bir kadına bunu hiç yakıştıramadım. seninkini sevmeyiz diye birde trip atıyor haspam.

bu ne ya? kardeşim kedimize ara sıra mal diyor diye kızdım, uyardım artık demiyor. kediye bile kötü laf söylenmesine izin vermiyorum, bu olaya da iyice sinir oldum.

Bnde boyle kaba kelimelerle cock sewenlere snir oluyorum bnim oglumu esimin trafinda bi duzgun sewen yok herkesn agzi bozuk bise deseb cok bilmis oluyosun esimin teyzesi oglumu esimin adni syleyerek x in pici dye swiyodu uyardim mlek o gzel gzel swelim ddim biz hep ole swiyoz dedi inadina bikac kez dha dedi bnde cok snirlendim ccumun anasi bbasi belli pic degil o bnim oglumu bole sewmeyin dedim küstuler cümbur cemat. Bide pipisine takmislar kfayi bn odadan ckar ckmaz altini acyolar swiyolar orasni kizdigimi bliyolar izin wrme zaten biz sen ckinca acip sewiyozki dyolar bari demeyinde bni tahrik etmeyin kawgaya

Sevgi dolu büyüyen ?
Çocuğunuza haydut şerefsiz denmesi hoşunuza gidecek demek ki.. ilginç ..
Üff hoşuma gideceğinden değil insanlar kötü niyetle yapmıyor ...biraz rahat olun herşeyi kasarsan hayat çok zor

Böylelerine sağlam ayar vermek lazım. Nasıl bir tabir o öyle. Minicik bebeğe ettiği lafa bak densizin.
Çevremde yok çok şükür bu tiplerden ama parkta vs denk geldiğimde kantarın topuzunu kaçıran birine,haddini bildiriyorum şahsen. Kusura bakmasın yani. Konuşurken lafıni tartsında söylesin. Yiyorsa eşine babasına desin haydut şe...z diye,dayak yemiyorsa yada ağır hakaret işitmiyorsa gelsin çocuğa söylesin. Kahvada söylenmez yani bu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…