Çocukları saçma sapan sıfatlarla sevmek !

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Sizce de yanlış değil mi ,bugün kayınvalidemlerle bebek görmeye gittim oradaki ufak bir çocuğu severken (?) eşimin teyzesinin gelini haydut şerefsiz diye sevdi(?) , bende yanlış olduğunu söyleyince tamam seninkini sevmeyiz dedi , kimseye dedirtmem zaten dedim, sizce normal mi yoksa size de benim gibi anormal mi geliyor, çocuğa güzel şeyler öğretilmeli, sevimli şeyler söylenmeli, belki yanlış yere açıyorum konuyu taşınabilir ,sadece fikrinizi merak ettim..

Çok yanliş ve aptalca, cahillikten baska bisey degil. Tamam seninkini boylecsevmeyiz cevabıda hatasini bildigi halde pişkinlik yapmak.ayyy çok gıcık oldum simdii yaaaa, bazı insanlar gercekten cok boş
Evet baya pişkin bir insan hatasını anlaması lazımken...

Benim esim yarin obur gun cocugumuz olurda oyle bisey dese kiyameti kopartirim ki elalemin didisinin didisi annesi sabirliymis ben olsam bozardim

Benim esim yarin obur gun cocugumuz olurda oyle bisey dese kiyameti kopartirim ki elalemin didisinin didisi annesi sabirliymis ben olsam bozardim
Kadının yanında diyor kadının hiç umrunda değil benden başka da kimse bir şey demiyor herhalde anormallik bende de dedim hatta orada.

Nazar değmesin felan diye çirkin pis seni b.klu seni dendiğini biliyorum duydum gördümde, şerefsiz ve haydut ilginç bi sevgi ve ifade şekli ve tabiki yanlış bence de

haydut bir nebze de, şerefsiz ne be!
sensin şerefsiz derim direk, çok şükür karşılaşmadım öyle bir manyak modeliyle.
oldu olacak dümdüz küfür etsin sevme bahanesiyle

not. yanlış anlaşılmasın, haydut diyebilir demiyorum, zira kızıma çirkin dendiğinde bile tepki verenlerdenim, ama şerefsiz direk ağır hakaret yani, küfürden beter

haydut bir nebze de, şerefsiz ne be!
sensin şerefsiz derim direk, çok şükür karşılaşmadım öyle bir manyak modeliyle.
oldu olacak dümdüz küfür etsin sevme bahanesiyle
Uyarınca bir de tamam seninkini sevmeyiz diyor pişkinliğe bakın ,ne tuhaf insanlar var ya.

Bam telime dokundunuz şu an.. gerzek görümcem oğlumu it şerefsiz hatta daha da sapıtarak ta..ak yanaklı diye severdi. Gırtlağını sıkasım gelirdi.. bikaç defa uyarmıştım hoşlanmıyorum böyle söyleme diye inadına söylerdi.. artık küsüz görüşmüyorum da ondan kafam rahat.. böyle pis mikroplar her yerde ne yazık ki Allah uzak etsin hepimize

Yuh yani ben olsam çok büyük tepki gösterirdim manyak mıdır nedir iyice azıtmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…