Evet baya pişkin bir insan hatasını anlaması lazımken...Çok yanliş ve aptalca, cahillikten baska bisey degil. Tamam seninkini boylecsevmeyiz cevabıda hatasini bildigi halde pişkinlik yapmak.ayyy çok gıcık oldum simdii yaaaa, bazı insanlar gercekten cok boş
Kadının yanında diyor kadının hiç umrunda değil benden başka da kimse bir şey demiyor herhalde anormallik bende de dedim hatta orada.Benim esim yarin obur gun cocugumuz olurda oyle bisey dese kiyameti kopartirim ki elalemin didisinin didisi annesi sabirliymis ben olsam bozardim
Çok güldüm bu çok iyiydicocuga misyon yukluyo simdiden. oyle bi sevme cumlesi yok. bi tarafindan element uydurmasin.
Uyarınca bir de tamam seninkini sevmeyiz diyor pişkinliğe bakın ,ne tuhaf insanlar var ya.haydut bir nebze de, şerefsiz ne be!
sensin şerefsiz derim direk, çok şükür karşılaşmadım öyle bir manyak modeliyle.
oldu olacak dümdüz küfür etsin sevme bahanesiyle
Uyarınca bir de tamam seninkini sevmeyiz diyor pişkinliğe bakın ,ne tuhaf insanlar var ya.
Yuh yani ben olsam çok büyük tepki gösterirdim manyak mıdır nedir iyice azıtmış.Bam telime dokundunuz şu an.. gerzek görümcem oğlumu it şerefsiz hatta daha da sapıtarak ta..ak yanaklı diye severdi. Gırtlağını sıkasım gelirdi.. bikaç defa uyarmıştım hoşlanmıyorum böyle söyleme diye inadına söylerdi.. artık küsüz görüşmüyorum da ondan kafam rahat.. böyle pis mikroplar her yerde ne yazık ki Allah uzak etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?