çocukları sevemiyorum

subebegi

Kalpten Kalbe bir yol vardır görünmez.
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
263
123
103
Arkadaşlar benim sorunum çocukları sevememem.Yanı çocuk sevilmez mi diyeceksiniz belki.Ama elimde değil artık çocuk sesine dahi katlanamıyorum neden bilmiyorum aksine çocuklar da beni çok sever.Onlara karşı bir nefretim bir şiddet eğilimim yok ama bir sevgim de yok.Bebek severim ama çocuğa katlanamıyorum üstelik yaşım daha genç ve korkuyorum bundan ötürü Rabbim çocuk vermezse diye..

Bu ne demek sizin caninizdan bi parça onlar bebek tabiki daha çok sevilir ama sizin çocuğunuz kaninizdan yani....!!!

Cocuk sevmiyorum ne ya ben böyle itirafları kabul edemiyorum.Sevmezsen sevme. ay kimi doğurmak istemez anne olanları aşağılar,kimi çocuk sevmez ilerde çocuğum olmaz diye hayıflanır.Çocuk sevmiyorsan doģurmayacaksın mümkünse kısırlaştır kendini...

Bu ne demek sizin caninizdan bi parça onlar bebek tabiki daha çok sevilir ama sizin çocuğunuz kaninizdan yani....!!!

:))))))))))))))))) Kendi çocuklarından bahsetmiyor yalnız :)))))))) Genel olarak çocukları sevmediğini söylüyor yanlış anlamışsınız:)))

Konu sahibi size gelince, çocukları bende sevmem. 3 yaşından sonra çocukların kuduruklukları yaramazlıklarına tahammül edemiyorum hiç.Ama kendi çocuğumuz olmadığından bence.Bizde çoluk çocuk sahibi olunca bence daha farklı olur.

Bu tür konulara girmemeye özen gösterdiğim halde dayanamadım.Ne kadar çok cocuk sevmeyen var ya.Sevmiyorum ayrı bir şeydir tahammül edemiyorum demek ayrı bir şeydir ikisi aynı duyguyu ifade etmez.Valla ürküyorum yorumları okudukca.Bu çocuklar bizim geleceğimiz.Bi ben mi böyle düşünuyorum anlamadim ki.

Evet yanlış anlamışım aklım nerdeyse:) çocukları sevmemiz lazım dinimiz de bize bunu tavsiye eder. Efendimiz çocukların başını oksarmis ihtiyaçlarını giderirmis mutlulukları için. Çocukların mutlu olması lazım onların sevgiye ihtiyacı var. Bizde çocuktuk sevgiye muhtaç degilmiydik ve hala daha muhtaç iz. .

Öylede işte ne bileyim bende öyleyim 3yaştan sonra artık sevimli gelmiyolar.Bilmiş tavırları ısrarla sohbet etmeçabaları beni çok yoruyor.Anladığım kadarıyla konu sahibide öyle:) ama anne olmadığımmız için çocuklara sadece çocuk gözüyle bakıyoruz bence ondan.Bitane çocuğumuz olunca hepsi evlat gibi gelir bu durumda geçer diye düşünüyorum ben:)

Elhamdülillah ya valla kendimden şüphe etmeye başlamıştım.

Evet çocuğunuz olunca daha iyi anlarsınız bencede :)

1- herkes müslüman olmak zorunda değil yahut aynı müslümanlığı yaşamak zorunda değil
2-herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil
3-herkes çocuk sevmek zorunda da değil
müslümanım ve çocuk severim ama toplum genelinde bir şey öyledir diye herkeste öyle olmak zorunda değil...
ileride sever ve yapmak isterseniz yaparsınız, çocuk sevmiyorum diye şimdiden stres yapmak yersiz, düşünmeyin kötüyü de çağırmayın. boşverin bu konuyu şimdilik eminim hayatınızda daha pek çok meseleniz vardır.
yalnız her gün farklı farklı konulara bi dolu insan çocuk sevmiyor ne var bunda, diye yazıyorum. insanlar buna kızıyor., inanmıyor, öyle olamaz filan gibi iddialarda bulunuyor. sonra akşamına birisi çocuk sevmiyorum diye konu açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…