Bu ne demek sizin caninizdan bi parça onlar bebek tabiki daha çok sevilir ama sizin çocuğunuz kaninizdan yani....!!!
Evet yanlış anlamışım aklım nerdeyse:) çocukları sevmemiz lazım dinimiz de bize bunu tavsiye eder. Efendimiz çocukların başını oksarmis ihtiyaçlarını giderirmis mutlulukları için. Çocukların mutlu olması lazım onların sevgiye ihtiyacı var. Bizde çocuktuk sevgiye muhtaç degilmiydik ve hala daha muhtaç iz. .:))))))))))))))))) Kendi çocuklarından bahsetmiyor yalnız :)))))))) Genel olarak çocukları sevmediğini söylüyor yanlış anlamışsınız:)))
Konu sahibi size gelince, çocukları bende sevmem. 3 yaşından sonra çocukların kuduruklukları yaramazlıklarına tahammül edemiyorum hiç.Ama kendi çocuğumuz olmadığından bence.Bizde çoluk çocuk sahibi olunca bence daha farklı olur.
Evet yanlış anlamışım aklım nerdeyse:) çocukları sevmemiz lazım dinimiz de bize bunu tavsiye eder. Efendimiz çocukların başını oksarmis ihtiyaçlarını giderirmis mutlulukları için. Çocukların mutlu olması lazım onların sevgiye ihtiyacı var. Bizde çocuktuk sevgiye muhtaç degilmiydik ve hala daha muhtaç iz. .
Elhamdülillah ya valla kendimden şüphe etmeye başlamıştım.Evet yanlış anlamışım aklım nerdeyse:) çocukları sevmemiz lazım dinimiz de bize bunu tavsiye eder. Efendimiz çocukların başını oksarmis ihtiyaçlarını giderirmis mutlulukları için. Çocukların mutlu olması lazım onların sevgiye ihtiyacı var. Bizde çocuktuk sevgiye muhtaç degilmiydik ve hala daha muhtaç iz. .
Evet çocuğunuz olunca daha iyi anlarsınız bencede :)Öylede işte ne bileyim bende öyleyim 3yaştan sonra artık sevimli gelmiyolar.Bilmiş tavırları ısrarla sohbet etmeçabaları beni çok yoruyor.Anladığım kadarıyla konu sahibide öyle:) ama anne olmadığımmız için çocuklara sadece çocuk gözüyle bakıyoruz bence ondan.Bitane çocuğumuz olunca hepsi evlat gibi gelir bu durumda geçer diye düşünüyorum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?