çocukları sevemiyorum

Benim de çok çocuk delisi olduğum soylenemez. Ozellikle şımarık olanlara hic tahammülüm yok.

Herkes diyorki diğer dunku bir konudan beri,bebek, çocuk istemeyebilir yada sevmeyebilir.bu bencillik değil diyenler kendi tercihi diyenler.sevmemeyi bu konuda normal gorenler.peki ben desemki hayvanları sevmiyorum. Kedilerden nefret ediyorum. Helede onları kaybeden sahipleri evlat acisi ile aynı kefeye koyup olumlerini ,ağlayarak oğlumu_kızımı kaybettim gibi şeyler yazdığında,gerçek çocuğu zannederek ve uzulerek konularını okurken hayvanını kaybettiğini anladığımda, duyduğum öfke ve bu benzetmeyi yapan insanlara türlü duygular beslediğimi itiraf etsem.burda beni taslarsiniz demediginizi bırakmazsın 2 kedi için. Hayvan sevmeyen insan sevemez falan diye saydirirsiniz.e kusura bakmayın da burda hayvan severlerin çoğu bebek çocuk sevmiyor. Hani insan sevginiz hayvanseverler.peki bebek ve çocuk sevmeyenler kedi seviyorsa sevsinler.ama burada insandan bile bahsederken herkes normal görüyorsa sevgisizligi,kedi sevmeyenlere saçma sapan saldırmayın bari hayvanlarla ilgili konularda.herkesin kendi tercihi.şimdi biraz okudumda yazılan cevapları kimse çocuk sevmiyormuş enteresan.hayvan sever değilim bende.hayvanları sevmiyorum.

Son düzenleme:
Aaaaa canim yaa tas olucaksin yuhlanicaksin simdi olurmu cocuk sevmemek herkesle ayni goruste olmazsan taslanmaya mahkumsun bu platformda..
Bdv de okudugum her konuda bunu ne yazik ki goruyorum eger birileriyle bakis acin ayni degilse sen suclu sen yanlis oluyosun burda kadinlarin cogu hayvanlari veya iste cocuklari seviyorsa senin ne haddine sevmemek
Burasi sozde ozgur bi platform ! Ama kimse kimsenin gorusune yasam sekline saygi duymuyor her konuda illaki bi kınama ötekilestirme var
Senin konuna gelince herkes cocuk sevmek zorunda degil ama kendi cocugun olunca canindan bi parca oldugundan illaki seviyorsun yinede en sagliklisi kendini hazir hissetmeden cocuk yapmaman..

hiçç korkma benim bir arkadaşım vardı aynı senin gibiydi..şimdi 1.5 yaşında oğlu var..görsen nasıl güzel anne oldu..

Ben de desem ki ortada söz konusu bir "can" olunca ben de yavru ve savunmasız bir kediyle bir bebek arasında fark göremiyorum. Sadece insanın doğurduğu değerli değildir desem, Allah yaratmış desem yaradandan ötürü sevilmez mi desem mesela ?

Ayrıca yaramaz çocukları sevmemekle tüm hayvanları sevmemek arasında çok kalın bir çizgi var. Yaramaz kedileri köpekleri sevmeyebilir ya da korkabilirsiniz. Ama yetiştireceğiniz çocuk eline bir muhabbet kuşu konmadan, bir kedi ile sarılıp uyumadan, bir köpekle koşturmadam büyürse ondan insan sevgisi beklemeyin.

bebekleri sevimli buluyorum çocukları özelliklle yaramaz olanları sevmiyorum bende. tahammülde edemiyorum zaten bazı insanlar sevmeyebilir herkesin kendi bileceği iş. ayrıca ömrümü bir çocuga adarcasına anne olur muyum onuda pek ihtimalli bulmuyorum. belki anne olunca falan degişir.

Bence temel sorun fikirlere saygi duyamamak...
Insan olsun hayvan olsun ne olursa olsun kimse kimseye biye benim gibi dusunmuyorsun yaaaeee diyemez ki herkes kendinden sorumlu kimseye biseyi zorla sevdiremezsin sevmeyeni kınayamazsın

Zaten ben hem hayvan hem bebek sevenlere birşey demiyorum. Burda anlatmak istediğim,çocuk sevgisizligini normal gorenler,surda hayvan sevmiyorum desem hemen saldırıya geçerler. Demediklerini bırakmazlar. Bakın sizde onca kişi arasından ilk bana yazdınız. Oysa öyle çirkin cevaplar varki.dışarıda Tahammül edemiyorum seslerine diyenler bile.geçen gün bebeğim disarda ağladı avm de.yemek yiyorduk. Büyük kızım duymuş arka masadaki 2 genç bayan demediğini bırakmamış. Nefret tahammülsuzluk. Herkes önce bebek çocuk oldu diye düşünüyorum. Acaba hiç sevgimi görmediler. Hayvan seviyorum tabii. Burdakilere kızdığım için öyle dedim.saldırmasın kimse kimseye diye ozaman.özgür kalın...

Uçakta, otobüsde çok ağlayan çocukla yolculuk ettim sadece üzüldüm kimbilir ne ağrısı var diye. Ama sırf dikkat çekmek için ağlayan tepinen çocukla da geldim dün yol boyu beynim patladı. Anası bakmıyordu çünkü çocuk dikkat çekmek istiyor. Aslında benim kızgınlığım annelere. Çoğu anne doğurmayı marifet sanıp sonra çocuğa tahammül edemiyor. Çok iyi yetişmiş çocuklar biliyorum benden mantıklı konuşur sizinle oturup. Ama eğitilmemiş, büyüğüne, hayvana sevgisi ve saygısı olmayan çocuklar da çok. Aile önemli.

ben de sevmezdim ta kiii kardeşim doğum yapana kadar

Ben bebekleri de, çocukları da çok seviyorum. Çünkü onlar bana masumluğu hatırlatıyor. Bazı arkadaşlar şımarık çocuklardan söz etmiş. Ama unuttuğumuz bir şey var her çocuk sevimlidir yetiştirilme tarzı çocuğun değil ailenin sevimsizliğinden kaynaklanır. Çocuğa neyi öğretirsen çocuk onu öğrenir çünkü.

Millet de bir hos, herkes cocuk sevmek zorunda sanki
Ben de bebekken seviyorum da bazi cocuklar gercekten bir felaket oluyor, insallah benim oglan da oyle olmaz valla odum kopuyor aksi nemrut bir velet olcak diye

Kesinlikle haklisin
Tatile gittigimde hep gordugum sey, bizim cocuklar bagirir cagirir aglar zirlar ailesinin burnundan getirir o tatili
Yabancilarin cocuklarini gectim bebekleri bile kendi kendine takilmayi ogrenmis, cocuklar bir kenarda kimseyi rahatsiz etmeden oynuyor ediyor, hic birsey yapamayan uyuyor zaten
Demek ki bizimcocuk yetistirmemizde bir problem var toplum olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…