Meryem ana kılıkli olmak ne zamandan beri kötü bir davranış sayilmaya baslandı.Meryem ana kılıklı tipler birazdan buraya toplanır...buralar karışır ben kacar...
Meryem ana kılıkli olmak ne zamandan beri kötü bir davranış sayilmaya baslandı.
Üstüme alınsam bana neden bu cümleyi kurdun derdim .Kimseden hoslanmak zorunda degilsin lakin tavsiyem aksini yapman yönünde zira sen ben öbürümüz toplumu oluşturuyoruz.Neden bu kadar ūstùne alındın? Kötū bi davranış demedim farkındaysan öyle tiplerden hoşlanmadıgımı ifade etmeye calıstım...zira kimse kimseden hoşlanmak zorunda degil...
Üstüme alınsam bana neden bu cümleyi kurdun derdim .Kimseden hoslanmak zorunda degilsin lakin tavsiyem aksini yapman yönünde zira sen ben öbürümüz toplumu oluşturuyoruz.
Bende hayvan sevmeyenlere şaşırıyorum dine girersek dinende hayvanlara eziyet etmek yok sevmek var ama herkes sevmiyor bide üstüne eziyet ediyorlar öldürüyorlar
Aslında ayni şeyden bahsediyoruz.Çocuklara karşı sevgin yoksa çocuk sahibi olma.Ben bunun ulu orta söylenmesini dogru bulmuyorum.Çocuk dendimi akan sular durmalı.Burada bazı konularda cok net fikirli hatta kendileri bile farkında değiller ama bir çok üyeyi manipüle edebiliyorlarken niçin böyle konular da ''Hop söz konusu çocuklar'' demiyorlar?Gerçekten şaşırıyorum.Yurt dışından bize lanse edilen kendi insanlarına çok değer verdikleri.Biz ağaç kavuğundan gelmedik ya.Arkadaşım teşekkur ederim òncelikle saygılı ùslubun icin...fakat herkes aynı dùsùnceye sahip olsa tek tip bi toplum oluşur...ayrıca cocuk sevmiyosa sevmiyodur insanlar..yani zorla 'ben cocuk sevmeliyim' diye kendine psikolojik baskı uygulayamaz ki..icten gelen bi hissiyat bu..herkeste olmayabilir...zira yurt dıßında bu konuda cok farkli goruşler var...tūrkiyedeki gibi cevre baskısından dolayi cocuk yapan insanlar cok az avrupada..toplumlari da gayet gelismiş benim gördūgūm kadariyla...hatta tūrkiyeden cok daha gelismis diyebilirim..yani isteyen yapmalı sevmeyen yapmamalı...
Çok doğru soylemissiniz.negüzel söylemişsin...
ama ben insanların cocukları kadınları yaşlıları katlettiği bi ülkede (tabi dünyada da )
hayvanlara gösterilen ilginin yetersiz bile olsa iyi seviyede oldugunu düşünmeye başladım.
hazır cocukken konu.
cocukları hayvanlarla büyütmek gerek.
yanyana getirmeyeceksenizde hayvan sevgisi aşılamak gerek.
cani cocukları gördükce hem üzülüyorum hem deliye dönüyorum...
Bizdeki gibi mırç mırç aşklı böcüklü değil,olması gerekeni olması gerektiği gibi öğretiyorlar.Belli yaştan sonra bebek gibi konuşmuyorlar,olgun insan gibi konuşuyorlar,ses tonlarıyla bile.Ben de yabancılarla çalışıyorum,aynen böyleler.Şimdi kimse üstüne alınıp bıdı bıdı yapmasın bana ama, 10 yıldır Abd'de yaşayan biri olarak Amerikan çocuklarını Türk çocuklarından daha çok seviyorum. Büyümüş de küçülmüş gibi çoğu. Bizim milletimizin çocuklarına öğretilmeyen bir çok nezaket kuralı vs öğretiliyor, ve gözüme çok daha sevimli geliyorlar davranış ve tavırlarından ötürü. Şımarık filan da değiller, anneleri çocuk yetiştirme konusunda daha bilinçli. Toplum olarak çocuklara bakış açıları bizim toplumdaki gibi değil. Velhasılı, sevilesi oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?