- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
-
Öncelikle herkese merhaba.. ben 9 senelik evli, 30 yasında, biri 1.5 diğeri ise 5 yasında 2 çocuk annesiyim. Evlendikten bu yana eşimin ailesi tarafından çokça yıprandım. Bunaldım.. çok şükür halimize yine de. eşim beni, bende onu cok seviyorum.
Aramızda mezhepsel bir durum var ailesi bizden çok farklı yani. Çoğu konu da catıstık bunca zaman. Birikim mi diyin ne derseniz deyin fakat inanılmaz bir öfkem sinirim var. Ve maalesef çocuklarıma istemeden avazım çıktığı kadar bağrıyor, yarım saat sonra onları öpüp koklayıp ağlıyorum. Büyük oğlumun sinirle üstüne yürüyorum ona vuracak gibi oluyorum (bir kere vurdum) bi daha tövbe ettim elim kırılsaydı da vurmasaydım. sonra kendime vuruyorum sinirden. Ama ben Yemin ederim engel olamıyorum. Söz veriyorum bi daha asla diyorum her gün yeniden yapıyorum. Ben kötü bi annemiyim? Suan bunları bile ağlayarak yazıyorum. psikoloğa gitmek istiyorum ama hiç bilgim Yok nereye nasıl kimden yardım alacağım? Çocuklarımı cok seviyorum hem de cok. Canımı veririm. Geceleri ben ölsem daha mutlu olurlar diye düşünüyorum istemeden. Sonra saçmalama diyorum kendi kendime. Ben ne yapıcam..... bana yardım edin
hay agzina saglik vallahi ben daha agir yazicam da neyse..ne cok gereksiz var anne bile deyillerdir Allah bilir!!!Kadın zaten hata yaptığını anlamış , buraya da yazmış ne yapabilirim nerden başlayabilirim diye . O zaman herkes yazsın ‘tuuuuu k*ka sen kötü annesin vs. ‘ iyi mi olcak ? O da biliyor çocukların suçu olmadığını ve düzelmek istiyor . Yorum yaparken , zaten yeteri kadar zor durumda olan birini bu kadar hassas bir konuda iyice strese sokmamak gerek bence :/ tabi herkesin kendi fikri .
Konu sahibi arkadaşım , bazı belediyelerde bazen bu tarz Hizmetler oluyor ücretsiz .
Ya da alo bişey vardı reklamları görüyordum , o şekilde bir yardım alabilirsiniz . Hiç ertelemeden , bir an önce gidin .
hay agzina saglik vallahi ben daha agir yazicam da neyse..ne cok gereksiz var anne bile deyillerdir Allah bilir!!!
Kadın zaten hata yaptığını anlamış , buraya da yazmış ne yapabilirim nerden başlayabilirim diye . O zaman herkes yazsın ‘tuuuuu k*ka sen kötü annesin vs. ‘ iyi mi olcak ? O da biliyor çocukların suçu olmadığını ve düzelmek istiyor . Yorum yaparken , zaten yeteri kadar zor durumda olan birini bu kadar hassas bir konuda iyice strese sokmamak gerek bence :/ tabi herkesin kendi fikri .
Konu sahibi arkadaşım , bazı belediyelerde bazen bu tarz Hizmetler oluyor ücretsiz .
Ya da alo bişey vardı reklamları görüyordum , o şekilde bir yardım alabilirsiniz . Hiç ertelemeden , bir an önce gidin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?