Çocuklarım... yardım edin

cocuklarina vurmak kendine vurmak bunlar normal degil arkadasim bir an once psikologa filan git. uzak dur seni uzen insanlardan. cocuklarinin ne sucu var Allah askina. elin gunahini niye onlardan cikariyosun?

Annelik yedir içir gezdir demek değil ki.

Büyüdüğü zaman hiç bir insan evladı annesinin altını temizlediğini hatırlamaz.
Hastalandığında vay benim fedakar anam nasılda sabaha kadar başımda beklediyi düşünmez.

Anne olarak bize ne hissettirdi, ona bakarız. Biri de çıkıp hayır öyle değil diyemez.

Sevdiyse severiz, değer veririz. Kötü davrandıysa ya hiç bir şey hissetmeyiz yada nefret ederiz. Bu kadar basit.

Siz iyi anne olun o halde. Kullandığınız gereksiz lafının gereğini sevgili Mune yapacaktır .
İyi günler

Son düzenleme:

Tüm gün çocuklarla mısınız? Mutlaka kendinize zaman ayırın, çocukları bırakın eşinize çıkın dışarı. Uzun yılların birikimi sinirleri yıpratır ve kendimizin de şaşıracağımız tepkiler verebiliriz böyle.

Bu bir psikiyatrik rahatsızlık değil, çünkü sizin yaşadıklarınız sizde bu durumu oluşturmuş biraz dinlenip bir tatil yapsanız vs bu sorunu atlatırsınız.

Sizi iyi anliyorum... ama kötü bir anne oldugunuzu düsünmeyin bazen öyle durumlar dönemler olabiliyor ... bende yasiyorum dövmedim ama bazen gereksiz yere kiziyorum bagiroyrum. Söyle düsünün baskasi baksa cocuklariniza daha iyi olurmuydu.. nasil olursaniz olun cocuklariniz siz olmadan yapamazlar nasil olursaniz olun sizden iyi annelik yapamaz kimse onlara sizden cok kimse sevemez onlari... bence psikologa gidince cok daha rahatliycaksiniz ve düzelecek hersey ama gercekten anneliginizden süphe etmeyin derim .. siz güzel bir annesiniz bence ❤ internetten arastirin hangisi iyi diye bide yorumlar oluyor dr lar hakkinda onlari okuyup secebilirsiniz Allah yardimciniz olsun ama bilin yalniz deyilsiniz

Siz iyi anne olun o halde. Kullandığınız gereksiz lafının gereğini sevgili Mune yapacaktır .
İyi günler

Evet
gereksiz yazan üyenin mesajını begenip, karşı tarafın aynı minvalde verdiği karşılıgı raporlayan bir üye olarak
hassasiyetlik çıtanız beni benden aldı.

Endişenmeyin
Sizden çok önce ben kendiM zaten uslup sorunumu bildirmiştim.

Ayrıca İnan’ın size özel birşey yazmadım , çünkü sizin ne yaZdığınızın farkında bile değilim. Sizi mi etiketlemişim ? Ne yapmışım ? sizin gibi düşünenler var, ama benim gibi düşünenler de var . Ben sizin düşüncenizin değil söyleme tarzınızın yanlış olduğunu düşündüm ve yazdım . (Ki siz derken ‘size özel değil’ genel olarak Türkçede 2.çoğul şahıs olan siz kullanıyorum Ben de oh iyi yapıyorsunuz hepimiz öyleyiz demiyorum , sadece evet kötüsün , böyle anne olmaz olsun yorumları bir insanı daha suçluluk duygusuna itebilir diyorum . O sizin düşünceniz , bu benim .
Siz sabah sabah neden bu kadar hırslısınız anlamadım . Papatya çayı için , iyi geliyor .
İyi günler dilerim

Konuya yapılan 6. yorum zaten sizin, sizden önce yazılan 5 yorumdan bana bir tane
evet kötüsün , böyle anne olmaz olsun yorumlarını

Gösterin lütfen.

Böyle bir yorum yok konuda, hayal gücünüz devrede uyduruyorsunuz. Bende size bir göz doktoru tavsiye edeceğim ilgileniyorsanız.

Tavsiyeniz için teşekkürler , ama gözlerim iyi görüyor :) ben sizin kötü annesiniz yazdığınızı bile görmedim, yazılan yorumlar bu kişinin kötü bir anne olduğunu ima eden yorumlardı.
Misal bir insana sen g*rizekalısın demeden bunu ima etmenin bin türlü yolu vardır . Ya da herhangi bi iltifatın .
Dediğim gibi , ben sizin ne yazdığınızı bile bilmiyorum , ben fikrimi söyledim , kimseye özel bir mesaj değildi. siz bence iyi uyuyamadınız

Ben iyi uyudum öyle olmasa bile uyurum dinlerim geçer de siz napacaksınız bilemedim şuan.
Yapılmayan bir yorumu yapılmış gibi düşünüp
Olmaz olsun senin gibi anne ye indirgemek. Ve savunmak. İlginç baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…