Evet aynen öyle, benim merak ettiğim eşler ne derece yardımcı oluyor, Benim yardım beklentim doğru mu sizce ?Çocukların derdi bitmez analar rahat etmez
Türk erkeği benim gördüklerim geneli öyle çok Nadir çocuğa bakanEvet aynen öyle, benim merak ettiğim eşler ne derece yardımcı oluyor, Benim yardım beklentim doğru mu sizce ?
Alarm kurun , o çalınca yemeği kaldırın.Merhaba hanımlar;
Uzun süredir takipteyim bu kulübü hiç üye olmayı düşünmemiştim açıkçası, genelde içinde bulunduğum sıkıntıları kendim yardım almadan aşmaya çalışırım, fakat son zamanlarda umudumu kaybettiğim için size yazmak istedim.
İkitane çocuğum var aralarında 1,5yaş var oğlum çok yaramaz(2yaşında) bundan birkaç ay önce iyi bir işim güzel bir kazancım vardı. Çocuklarıma kv bakıyordu kadın 8ay dayana bildi, eşime artık bakamayacağını bunalıma girdiğini söylemiş kreş buldum ikisi için tanıdık birilerini aracı yaparak 1500tl gibi bir rakam'a anlaştık. Bu kez de kv bırakma ben bakarım, bu çocuk durmaz sen nasıl rahat ediceksin diyerek eşimi vaz geçirdi.
Velhasıl kelam işten ayrıldım evdeyim tabi maddi sıkıntılar başladı borçlar VS derken iyice bunaldık.
Çocuklarım sürekli kavga ediyorlar birbirlerine vuruyorlar, kızım yemek yemeye 9 'da başlıyor 11'de bitiriyor.oğlum sürekli eve ve kendine zarar verecek işlerle meşgul sanırsın özgür willy, lavaboya gidemiyorum baş başa bırakıp sürekli bir şeyler oluyor ve ben oradan kızım yapma, oğlum tamam diyerek çıkıyorum.
Eşim sabırlı değil, işten gelince başlıyor ben yorgunum bu evde rahat yok. Evden kaçmak geliyor içimden filan. Çocuklarını çok seviyor fakat bakmaya gelince ben yapmak zorundaymışım gibi bir hal alıyor. Tüm gün yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam birde çocukları alıp odaya gidiyorum onları oylamaya çalışıyorum. Durmuyorlar tabi ki de artık çok bunaldım. evet onlar benim çocuklarım tabi ki de ilgilenmek zorundayım ama neden tüm yük bende evden bir yere de gidemiyorum davetlere filan pek katılmıyorum. Çocuklar durmadığı için, yemek yemeleri de çok zor aç kalıyorlar bir yere gidince.
Sizce ne yapmalıyım profesyonel bir yardım mı almalıyım çünkü artık sinirlerim çok yıprandı , veya başka önerileriniz varmı ?
Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim .
2.çocuk olsun da ilkiyle arasında en az 3 yaş olsun diye boşuna söylemiyoruz.İşte 2.çocuk neden olmamalı konusu
2öğün anca yiyiyor zaten. Donuyor o yemek, ben alıştım bu duruma pek kızmıyorum ama bazen misafirim oluyor yetiştiremiyorum.Alarm kurun , o çalınca yemeği kaldırın.
3 saat yemek mi durur.
Yeni öğün geliyor.
Birini kreşe verin , en azından kurallı düzenli hayatı olsun.
Diğerini de 1 sene sonra verin.
Valla bana göre tek çocuk ideal insanların amacı sadece üremek değil bana göre2.çocuk olsun da ilkiyle arasında en az 3 yaş olsun diye boşuna söylemiyoruz.
Annenin ruh sağlığı için, büyüğün en azından temel özbakımını yapıp, oyun kurup sürdürebilecek yaşa gelmesi lazım.
Maddi kazanç azalsa bile sigorta yatıyor olur mu? Esim gelip bana öyle saçmalasa ağzına legoyla vururdum sanırım. Hem kreş enerjilerini aliyor sosyallesiyorlar oğluma inanılmaz faydası oldu. Benim de akıl sağlığıma. Oğlan çocuğu çok hareketli oluyor. Eskisi gibi değil etrafta beraber oynayıp sokağa çıkacaklari çocuk yok. Çocuk olsa bizde çocuğu salacak yürek yok. Evde koltukların tepesinde büyüyor çocuklar.Bana kalsa hiç düşünmem bırakırdım ama bende maddi kazancına değmez diye düşündüm eşim daha erken çıktığı için o alacaktı buda onun için işkence demek ti dısarı çıkamıyorum özel hayatım yok diye çok şikayetleniyordu
Süpriz geldi oğlum, bazen çok ağladım da böyle oldu diyorumValla bana göre tek çocuk ideal insanların amacı sadece üremek değil bana göre
Tam oyun çağına gelsin hoop başa dön sonra sinir stres çocukların derdi bitmez çok tatlılar ama bu böyle
Anne baba kendine vakit ayırmalı hayata katılmalı tek gaye çocuk olmamalı yoksa görüldüğü gibi mutsuz olunur
Günümüz ekonomik ve sosyal şartkarıtek çocuğu getiriyor maddi manevi yetikrcekse çocuk yapılmalı bence
25.kaç yaşındasınız?
Evet artık anneler oyun arkadaşı olmak zorunda kalıyor.Maddi kazanç azalsa bile sigorta yatıyor olur mu? Esim gelip bana öyle saçmalasa ağzına legoyla vururdum sanırım. Hem kreş enerjilerini aliyor sosyallesiyorlar oğluma inanılmaz faydası oldu. Benim de akıl sağlığıma. Oğlan çocuğu çok hareketli oluyor. Eskisi gibi değil etrafta beraber oynayıp sokağa çıkacaklari çocuk yok. Çocuk olsa bizde çocuğu salacak yürek yok. Evde koltukların tepesinde büyüyor çocuklar.
2 yasindaki kizim krese gidiyor , eger duzgun bir kres bulursaniz ne dayagi yahu , benden iyi bakiyorlar kizima ki ben isten cikarildim 1 ay once ama kizimi krese gonderiyorum yine deKreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.
Benim tek bir çoçuğum var ama 'doğrusu budur,herkes tek çocukla kalmalı' gibi bir düşüncem yok.Valla bana göre tek çocuk ideal insanların amacı sadece üremek değil bana göre
Tam oyun çağına gelsin hoop başa dön sonra sinir stres çocukların derdi bitmez çok tatlılar ama bu böyle
Anne baba kendine vakit ayırmalı hayata katılmalı tek gaye çocuk olmamalı yoksa görüldüğü gibi mutsuz olunur
Günümüz ekonomik ve sosyal şartkarıtek çocuğu getiriyor maddi manevi yetikrcekse çocuk yapılmalı bence
2 yasindaki kizim krese gidiyor , eger duzgun bir kres bulursaniz ne dayagi yahu , benden iyi bakiyorlar kizima ki ben isten cikarildim 1 ay once ama kizimi krese gonderiyorum yine de
Cunku orada cok mutlu , gelisimi hizla ilerliyor , cok guzel aktiviteler yapiyor ve evde yemedigi kadar cok yemek yiyor kreste
Ben anlayamadim neden kv sozuyle isten ayrildiginizi bu devirde
neden çalışma imkanınız varken kayınvalidenizin dolduruşuna gelip iş fırsatını geri çevirdiniz ki? eşiniz paşanın özel hayatı yokmuşmuş, çocuğu yaparken özel hayatını düşünmüyordu galiba? veya siz babanızın evinden getirdiniz bu çocukları? sorumluluk yükleyin, ben küçüğü yıkayacağım sen de büyüğe yemek yedirir misin gibi. kreş fikrini de yavaş yavaş işleyin kocanıza, zaten gerekli de çocukların disipline edilmesi için. haa
Aynı işime geri dönmesen de o sektörde çok kolay iş ayarlaya bilirim güzel Bi cv hazırladım işle ilgili ay sonu gelen basarı mesajlarını filan koydum içine, fakat çalışma saatleri çok uzun 12 saat kısa olsa bende hiç düşünmezdim ama kreşlerle uyuşmuyordu maalesef. Sorumluluğa gelince evdeyim ve ben yapmak zorundayım gibi bir algısı var yani öyle söylediğim le kalıyorum üzerine bir ton da söz dinliyorum.neden çalışma imkanınız varken kayınvalidenizin dolduruşuna gelip iş fırsatını geri çevirdiniz ki? eşiniz paşanın özel hayatı yokmuşmuş, çocuğu yaparken özel hayatını düşünmüyordu galiba? veya siz babanızın evinden getirdiniz bu çocukları? sorumluluk yükleyin, ben küçüğü yıkayacağım sen de büyüğe yemek yedirir misin gibi. kreş fikrini de yavaş yavaş işleyin kocanıza, zaten gerekli de çocukların disipline edilmesi için. haa
bir de son olarak, tüm hanımlara: büyümemiş, kendisi çocuk adamlardan çocuk yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?