Çocuklarım

Kendi günüm istemsiz güldüm eşim asla böyle birseyi kabul etmez

Kendi günüm istemsiz güldüm eşim asla böyle birseyi kabul etmez

Ettirin, yazik degil mi size.
Hem babalari olarak hic ilgilenmemeyi nasil kendine yediriyor, o da ayricq garip geldi bana. Utanmiyor mu, gunduz isteyim, yok aksam dinlenecem, o zaman niye coxuk yapmis?

zor durum. Allah yardımcın olsun. kimse düşünmez ''bu kadıncağız bütün gün bu iki çocukla, ben hiç değilse işe geliyorum da biraz nefes alıyorum akşama kadar, gündemim değişiyor, iki insan görüp iki çift laf ediyorum, o da akşam bir nefes alsın, bir işin ucundan tutayım.' o yüzden kendini işe atacaksın, senin de bahanen hazır olacak.

Ettirin, yazik degil mi size.
Hem babalari olarak hic ilgilenmemeyi nasil kendine yediriyor, o da ayricq garip geldi bana. Utanmiyor mu, gunduz isteyim, yok aksam dinlenecem, o zaman niye coxuk yapmis?
Doğu kültürü hakim maalesef (asla Doğulu erkekleri genelleyerek yazmıyorum) ama bana yardım etmez hiç çocklar ada bakmaz çalışıyorken yardımcı oluyordu ama şuan evdeyim ve bu benim görevim yapmıyorsam neden varım

O düşünceyi gectim çocuklarla kavga halinde, alıp odadan çıkıyorum bunalıp sonunda.onlarda babalarına gitmek istiyorlar Odada kalmalarını sağlarken iki kat daha çok yoruluyorum ve içten içe kendimi dolduruyorum..bazen kendime acırken buluyorum. ya nasıl bu hale geldin sen diye söylemiyorum kendime

Bence bi teklif edin israrci olun.
Ancak o size kisisel zaman birakirsa sizin de ona birakacaginizi soyleyin.

Neden kreşten vazgeçtiniz.. Kesinlikle denemelisiniz hem sizin için hem çocuklar için çok daha iyi bir seçenek..

Anlamadım babaları rahatsız olmasın diye bir odada mı tutuyorsunuz.. Onların babalarına da ihtiyacı var babaları da ilgilenmek zorunda..

Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.
Ne alaka ya. Asıl kreste bir düzene girerlerdi. Komsumun oğlu 3 yaşında yeme konusunda çok zor bi çocuktu, çok seciciydi zor yerdi ve yaşıtlarına göre zayıftı 2.5 yaşında krese başladı kreste yemesi düzene girdi şimdi herşeyi çok güzel yiyor. Esiniz cok yanlis dusunyor

Anlamadım babaları rahatsız olmasın diye bir odada mı tutuyorsunuz.. Onların babalarına da ihtiyacı var babaları da ilgilenmek zorunda..
Evet adam evde iken illa bir kaç saat şekerleme yapıyor elinde telefon oyun oynuyor.
Rahatsız oluyor çocuklardan başlıyor isyanlara.

Benim oğlum da 2 yaşında kreşe gidiyor çok memnunum, gelişimine de bayağı etkili oldu hırçınlığı geçti, tutturmaları falan geçti..

Evet aynen öyle, benim merak ettiğim eşler ne derece yardımcı oluyor, Benim yardım beklentim doğru mu sizce ?
Kesinlikle doğru, bizde doğuluyuz eşimle başka durumlarda anlaşamasamda beni en çok cezbeden tarafı babalığı, gece 10 da gelir eve oğlum uyumuş olur ama gece uyandığında o benden önce uyanır sütünü hazırlar tekrar yatırır, evde olduğunda ilgilenir yedirir içirir oynar

Benim oğlum da 2 yaşında kreşe gidiyor çok memnunum, gelişimine de bayağı etkili oldu hırçınlığı geçti, tutturmaları falan geçti..
Bende araştıcam kıreş iş te bulmam gerekiyor. Saatleri uygun olsun desem asgari ücret üzerinden alıcam o yetmez, eski işime dönsem saatleri çok fazla çok ikilemdeyim. Kredi kartı borcum fazlası ile stres yapıyor bende şu ara.

Bence sizin ev de kural eksikligi var bakın youtube da süper dadi programinin eski bölümleri var bikac tane izleyin inanin eviniz duzene girer cok super videolar nasil davrananiz gerektigini oyunlastirilmis kurallarla anlatiyi mesela yemek saati saate uyana yildiz hediyesi hediyeyi almak icin çocuklar yemekleri yiyo vs eger izlerseniz bana da soyler misiniz izledim diye

Evet aynen öyle, benim merak ettiğim eşler ne derece yardımcı oluyor, Benim yardım beklentim doğru mu sizce ?
Tabi ki beklentiniz doğru. Sonuçta o çocukları tek başınıza yapmadınız. Mesela ben de şu an izindeyim esim çalışıyor. Işten geldikten sonra oglumuzla (19 aylik) en az 1 saat oynar ilgilenir. Sabah kahvaltısını ben hazirlarim esim yaptırır. Esim evdeyken yemeğini o yedirir. Ve dogdugundan beri esim uyutur. Ikimizde evdeysek kim musaitse altını o temizler ve banyosunu birlikte yaptiririz.

Ha bunları zevkle bayila bayila mi yapıyor dersen hayır ama sonucta babası ve ilgilenmek zorunda ilgilenmeme gibi bir seçenek olamaz. Aksi halde tepkimi koyacağını bilir.

Benim eşim çok seviyor cockları ama sinirli, sabırsız biraz gürültü olsun başlıyor şikayete.

Benim eşim ben gelmeden önce yedir şunları ben strese giriyorum dedibiraz sıkıntılı yemek yemeleri o yüzden

Mesela ben kreş 5 e kadar ama 6 da alıyorum bazen sıkıntı olmuyor ayrıca eşiniz erken çıkıyorsa alsın yani işi ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…