Erken çıkıyor, 5'te mesaisi bitiyor çok rahat bir işi var ama özel hayatı kalmıyor dışarı çıkamıyor mesala önemli bir detayMesela ben kreş 5 e kadar ama 6 da alıyorum bazen sıkıntı olmuyor ayrıca eşiniz erken çıkıyorsa alsın yani işi ne..
Hastalandı mı çok. Benim oğlum da uyumlu aslında arkadaşları ile anlaşa bilir diye düşünüyorum ama, çok ta emin değilim bundanBenim oğlum da 2 yaşında kreşe gidiyor çok memnunum, gelişimine de bayağı etkili oldu hırçınlığı geçti, tutturmaları falan geçti..
My gym adında kreş zinciri var, çocuklar sürekli sporsal aktiviteler yapıyorlar özgür willy i oraya gönderseniz tüm enerjisini atar. Orası olmasa da bu işin kesin çözümü yorulacagi bir kreşMerhaba hanımlar;
Uzun süredir takipteyim bu kulübü hiç üye olmayı düşünmemiştim açıkçası, genelde içinde bulunduğum sıkıntıları kendim yardım almadan aşmaya çalışırım, fakat son zamanlarda umudumu kaybettiğim için size yazmak istedim.
İkitane çocuğum var aralarında 1,5yaş var oğlum çok yaramaz(2yaşında) bundan birkaç ay önce iyi bir işim güzel bir kazancım vardı. Çocuklarıma kv bakıyordu kadın 8ay dayana bildi, eşime artık bakamayacağını bunalıma girdiğini söylemiş kreş buldum ikisi için tanıdık birilerini aracı yaparak 1500tl gibi bir rakam'a anlaştık. Bu kez de kv bırakma ben bakarım, bu çocuk durmaz sen nasıl rahat ediceksin diyerek eşimi vaz geçirdi.
Velhasıl kelam işten ayrıldım evdeyim tabi maddi sıkıntılar başladı borçlar VS derken iyice bunaldık.
Çocuklarım sürekli kavga ediyorlar birbirlerine vuruyorlar, kızım yemek yemeye 9 'da başlıyor 11'de bitiriyor.oğlum sürekli eve ve kendine zarar verecek işlerle meşgul sanırsın özgür willy, lavaboya gidemiyorum baş başa bırakıp sürekli bir şeyler oluyor ve ben oradan kızım yapma, oğlum tamam diyerek çıkıyorum.
Eşim sabırlı değil, işten gelince başlıyor ben yorgunum bu evde rahat yok. Evden kaçmak geliyor içimden filan. Çocuklarını çok seviyor fakat bakmaya gelince ben yapmak zorundaymışım gibi bir hal alıyor. Tüm gün yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam birde çocukları alıp odaya gidiyorum onları oylamaya çalışıyorum. Durmuyorlar tabi ki de artık çok bunaldım. evet onlar benim çocuklarım tabi ki de ilgilenmek zorundayım ama neden tüm yük bende evden bir yere de gidemiyorum davetlere filan pek katılmıyorum. Çocuklar durmadığı için, yemek yemeleri de çok zor aç kalıyorlar bir yere gidince.
Sizce ne yapmalıyım profesyonel bir yardım mı almalıyım çünkü artık sinirlerim çok yıprandı , veya başka önerileriniz varmı ?
Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim .
Yorulduğunda gece hareketsiz uyuyorMy gym adında kreş zinciri var, çocuklar sürekli sporsal aktiviteler yapıyorlar özgür willy i oraya gönderseniz tüm enerjisini atar. Orası olmasa da bu işin kesin çözümü yorulacagi bir kreş
Oğlum konuşamıyor konuşması için de iyi olur hemde biraz nefes alırım aslında siz sanslı annelerden siniz 3 yıl baya iyi bence.Kreşe verin maaşınızı kreşe yatırsanızda hem çocuklarınız sosyalleşir bir şeyler öğrenir sizde nefes alırsınız bu şekilde kendinize de çocuklarlada sağlıklı bir zaman geciremezsiniz benim iki çocuğum var sürekli kavga ediyorlar anlaşamıyorla biri 3 senedir kreşe gidiyor rahat edersiniz
Çok haklısınız kavga etmemek için sabretmeye çalışıyorum keza yorgun olup şikayetlendiğimde bile bunaldım diyor Anlayacağınız bu almaya yer arıyor. Ben zaten geçtim kendimi birde onlarla uğraşıyorum.Oh valla paşa hem çocuk kreşe gitmesin diyecek eşine işten çık baskısı yapacak hem de yan gelip yatacak. Yok öyle. Ben olsam ne bulursam atarım kafasına. Çocukların baba ile oynamaya ihtiyacı var ne demek başka bir odada tek oturmak. Böyle baba mı olur. Ben eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum. Akşama kadar kolay mı çocuklarla uğraşmak. Geldiği gibi de çocuklar ona kalır. Yedirir içirir yıkar uyutur. Başka seçenek olamaz çünkü. Siz kendinizi ezdirmişsiniz çok.
Ayrıca sizin evde ki çocuğa çok faydanız olmaz ki. Ben kızımı 2 yaşında verdim. Konuşmaya başladı hemen. Evde benimle yapabilecekleri sınırlı iken orda her türlü imkan var. Oyun var. Arkadaş var. Evi ne yapsın.
Ha eşiniz kreşe yine olmaz derse o vakit otursun kendi baksın
Aynen katılıyorumzor durum. Allah yardımcın olsun. kimse düşünmez ''bu kadıncağız bütün gün bu iki çocukla, ben hiç değilse işe geliyorum da biraz nefes alıyorum akşama kadar, gündemim değişiyor, iki insan görüp iki çift laf ediyorum, o da akşam bir nefes alsın, bir işin ucundan tutayım.' o yüzden kendini işe atacaksın, senin de bahanen hazır olacak.
Tam delirmelik hareketlerEvet adam evde iken illa bir kaç saat şekerleme yapıyor elinde telefon oyun oynuyor.
Rahatsız oluyor çocuklardan başlıyor isyanlara.
Neden olmamalı değil canım.Arada yaş farkı çok az.Benim kızımla oğlum arasında 5 yaş fark var Ve bunların hiç birini yaşamadık yaşamıyoruz.Benim eşim kızımdan Sonra çok istemişti yaş farkı az olsun diye ama ben asla istemedim.Yaş farkı az olunca maalesef böyle oluyor.İşte 2.çocuk neden olmamalı konusu
Canım madem eşin bu kadar ilgisiz keşke ikinciyi hemen yapmasaydın.Benim eşimde ilk çocuktan Sonra birara böyleydi.Ben 5 yıl bekledim.Hem eşim çocuğa iyice alıştı hemde kızım iyice büyüdü bana yükü kalmadı.Evet adam evde iken illa bir kaç saat şekerleme yapıyor elinde telefon oyun oynuyor.
Rahatsız oluyor çocuklardan başlıyor isyanlara.
Maddi manevi yermek önemli bizim ülkede nasibiyle doğar düşüncesi varNeden olmamalı değil canım.Arada yaş farkı çok az.Benim kızımla oğlum arasında 5 yaş fark var Ve bunların hiç birini yaşamadık yaşamıyoruz.Benim eşim kızımdan Sonra çok istemişti yaş farkı az olsun diye ama ben asla istemedim.Yaş farkı az olunca maalesef böyle oluyor.
Ben eşimin düzenle bileceğini hiç düşünmüyorum, benim biryere gitmemi sıkıntı etmiyor.Çok benzer şeyleri yaşayıp ben de konu açmıstım . Benim eşim de aynı öyleydı ,çocuklarda aynı senınkıler gibi canım. Şimdi eşim düzeldi artık eskisi gibi değil evle çocuklarla ilgili . Sanırım bu bir sürec ve bır zaman sonra erkekler de bu duruma alışıyorlar. Benim eşim evde durmuyordu çocuklardan sonra haftasonu bile ben tek basımaydım hep. Burdan aldığım dikirlerle ben de evde durmayıp gezıp tozmaya basladım. Çocukları aldım canım istediği zaman bindim taksıye süslendim giyindim kuşandım gezmeye gittim. Haftasonu o evden çıkınca ben de arkasından gezmeye gidiyordum çok zor oldu 2 cocukla benimkilerin ıkısıde bebek düşün artık. Adam baktı bende değişiklik var , o ara ona da ondan soğumuş gibi ilgisiz davrandım hep . Benımkı tutuştu şimdi haftasonları beraner çocuklarla dışardayız gezıyoruz eglenıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?