Çocuklarım

Mesela ben kreş 5 e kadar ama 6 da alıyorum bazen sıkıntı olmuyor ayrıca eşiniz erken çıkıyorsa alsın yani işi ne..
Erken çıkıyor, 5'te mesaisi bitiyor çok rahat bir işi var ama özel hayatı kalmıyor dışarı çıkamıyor mesala önemli bir detay ben akşam 9 gibi evde oluyorum şu anlattıklarımdan yola çıkarsak zaten yapamaz fazla biliyorum en az bir kaç ay çocuklarım yıpranıp üzülücek

Benim oğlum da 2 yaşında kreşe gidiyor çok memnunum, gelişimine de bayağı etkili oldu hırçınlığı geçti, tutturmaları falan geçti..
Hastalandı mı çok. Benim oğlum da uyumlu aslında arkadaşları ile anlaşa bilir diye düşünüyorum ama, çok ta emin değilim bundan

Kreşe verin maaşınızı kreşe yatırsanızda hem çocuklarınız sosyalleşir bir şeyler öğrenir sizde nefes alırsınız bu şekilde kendinize de çocuklarlada sağlıklı bir zaman geciremezsiniz benim iki çocuğum var sürekli kavga ediyorlar anlaşamıyorla biri 3 senedir kreşe gidiyor rahat edersiniz

My gym adında kreş zinciri var, çocuklar sürekli sporsal aktiviteler yapıyorlar özgür willy i oraya gönderseniz tüm enerjisini atar. Orası olmasa da bu işin kesin çözümü yorulacagi bir kreş

My gym adında kreş zinciri var, çocuklar sürekli sporsal aktiviteler yapıyorlar özgür willy i oraya gönderseniz tüm enerjisini atar. Orası olmasa da bu işin kesin çözümü yorulacagi bir kreş
Yorulduğunda gece hareketsiz uyuyor normalde depar atıyor yatarken bile hareketli sürekli üzerini örtmek için uyanıyorum dediğiniz kıreşi araştırıcam teşekkür ederim

Oh valla paşa hem çocuk kreşe gitmesin diyecek eşine işten çık baskısı yapacak hem de yan gelip yatacak. Yok öyle. Ben olsam ne bulursam atarım kafasına. Çocukların baba ile oynamaya ihtiyacı var ne demek başka bir odada tek oturmak. Böyle baba mı olur. Ben eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum. Akşama kadar kolay mı çocuklarla uğraşmak. Geldiği gibi de çocuklar ona kalır. Yedirir içirir yıkar uyutur. Başka seçenek olamaz çünkü. Siz kendinizi ezdirmişsiniz çok.

Ayrıca sizin evde ki çocuğa çok faydanız olmaz ki. Ben kızımı 2 yaşında verdim. Konuşmaya başladı hemen. Evde benimle yapabilecekleri sınırlı iken orda her türlü imkan var. Oyun var. Arkadaş var. Evi ne yapsın.

Ha eşiniz kreşe yine olmaz derse o vakit otursun kendi baksın

Oğlum konuşamıyor konuşması için de iyi olur hemde biraz nefes alırım aslında siz sanslı annelerden siniz 3 yıl baya iyi bence.

Çok haklısınız kavga etmemek için sabretmeye çalışıyorum keza yorgun olup şikayetlendiğimde bile bunaldım diyor Anlayacağınız bu almaya yer arıyor. Ben zaten geçtim kendimi birde onlarla uğraşıyorum.

Aynen katılıyorum illa ki işte de yorulur insan ama kadın da evde hele çocuk varsa , yan gelip yatmıyor ki. Ben de evde bebeğime bakıyorum her günüm aynı. Havalar da soğudu dışarı çıksan çıkamıyorsun. Evde olmak bazen çalışmaktan daha zor cidden ruhsal yönden özellikle. Konu sahibi, siz de eşinize tabi ki sorumluluk vermelisiniz. Hem çocukların babaya da ihtiyaçları var. Gece gündüz siz çocuklarla ilgilenin, sosyal hayatınız olmasın ama özel zamana ihtiyaç duyan yine eşiniz olsun. Bence baba olduğunu hatırlamaya ihtiyacı var. Her şeyden önce babayla vakit geçirmek, onun sevgisini hissetmek çocuklarınızın hakkı.

Çok benzer şeyleri yaşayıp ben de konu açmıstım . Benim eşim de aynı öyleydı ,çocuklarda aynı senınkıler gibi canım. Şimdi eşim düzeldi artık eskisi gibi değil evle çocuklarla ilgili . Sanırım bu bir sürec ve bır zaman sonra erkekler de bu duruma alışıyorlar. Benim eşim evde durmuyordu çocuklardan sonra haftasonu bile ben tek basımaydım hep. Burdan aldığım dikirlerle ben de evde durmayıp gezıp tozmaya basladım. Çocukları aldım canım istediği zaman bindim taksıye süslendim giyindim kuşandım gezmeye gittim. Haftasonu o evden çıkınca ben de arkasından gezmeye gidiyordum çok zor oldu 2 cocukla benimkilerin ıkısıde bebek düşün artık. Adam baktı bende değişiklik var , o ara ona da ondan soğumuş gibi ilgisiz davrandım hep . Benımkı tutuştu şimdi haftasonları beraner çocuklarla dışardayız gezıyoruz eglenıyoruz.

İşte 2.çocuk neden olmamalı konusu
Neden olmamalı değil canım.Arada yaş farkı çok az.Benim kızımla oğlum arasında 5 yaş fark var Ve bunların hiç birini yaşamadık yaşamıyoruz.Benim eşim kızımdan Sonra çok istemişti yaş farkı az olsun diye ama ben asla istemedim.Yaş farkı az olunca maalesef böyle oluyor.

Evet adam evde iken illa bir kaç saat şekerleme yapıyor elinde telefon oyun oynuyor.
Rahatsız oluyor çocuklardan başlıyor isyanlara.
Canım madem eşin bu kadar ilgisiz keşke ikinciyi hemen yapmasaydın.Benim eşimde ilk çocuktan Sonra birara böyleydi.Ben 5 yıl bekledim.Hem eşim çocuğa iyice alıştı hemde kızım iyice büyüdü bana yükü kalmadı.

Maddi manevi yermek önemli bizim ülkede nasibiyle doğar düşüncesi var

Benim bebelerin arası 16 ay küçük 5 aylık olunca çalışmaya başladım. Çalışmak çocuklu anne için zaten terapi oluyor. 2 yaşındaki oğlunuz da 3.5 yaş kızınız da kreşe gidebilir bence verin kreşe çalışın.

Bi de ben asla eşimi boş bırakmadım, kızları uyuturdum bak mama orda ben kuaföre gezmeye çıkardım 2 saat uyansa yedirirsin derdim. Erkek yapamaz, aman bakamaz demedim, tabi ki yapabilirsin sen onların babalarısın onlara en iyi ikimiz bakabiliriz derdim. Bunu da yapmasam delirirdim galiba.

keşke kreşi deneseydiniz. yaramaz çocuklar okulda kreşte mum gibi oluyorlar genelde . sınıfın en çalışkan en usluluları oluyorlar. evde sıkıntıdan kuduruyo olabilirler. birbirlerinden alıyorlar hınçlarını. keşke 1 ay deneseydiniz.

Çocukların arasında şuan bi çatışma var. Bunun sebepleri; bakımverenlerin aradaki dengeyi oturtamaması, yeterli oyun oynayamamaları, birbirlerinin alanlarını çok işgal etmeleri vs. olabilir. Siz bir pedagogla görüşün. Yanlış bir şeyler yapıyorsunuz mutlaka.

Burada ne yorum yapılırsa yapılsın ilk halletmeniz gereken eşinizle aranızdaki gerginlik. Çocuklar sizin geriliminizide hissediyor, babanın rahat olamamasınıda. Çocuklar için babanın oyun oynamaması da çok büyük eksiklik. Başlarda siz oyun kurup eşinizi olaya dahil edebilirsiniz. Ailece vakit geçirin.

Uyku düzenleri nasıl birde? Sizinde eşinizinde dinlenmeye ihtiyacı var. Akşam 8buçukta küçüğü, 9 da büyüğü yatağına götürmüş olun. Eşiniz ve sizde bu curcunanın kaçta biteceğini bilerek daha rahat oyun oynacaksınız zaten.

Ben eşimin düzenle bileceğini hiç düşünmüyorum, benim biryere gitmemi sıkıntı etmiyor.

Valla okuyunca tek sıkıntı eşiniz giib geldi bana. Çocuk bu, yaramazlık vs olacak napalım. Babanne bu, dayanamaması normal. Siz annesiniz yorgunluk bunalma okey. Ama baba beyfendisi tamam yorulabilir ancak bu evden kaçmak istiyorum tarzı cümleler ile ne çocuklarına zerre faydası olur ne eşine ne kendine. Gıcık oldum kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…