Amin çok teşekkür ederim.Zormuş valla bilemedim.Allah yardımcınız olsun.
Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.İki yaşındaki çocuk kreşe gidebilir. Niye kreşe göndermeyip işi bıraktınız ki?
Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.
Ne münasebet ay. Ufak yaş grubu az çocuk olur öğretmenleri altını bile değiştiriyor benim oğlum 2.5 yaşında. Sorun çıkmadı şükür.Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.
Annem var ama çocuklara dayanamıyormuş. Ben baksam döverdim herhalde diyor . Zaten onun huyunu bildiğim için çocukları bırakmadım çok zorda kalmadıkçaen son sınav a girmek için bıraktım oğlum koltuklarını çizmiş rezil etmişti gelince şok oldumAnneniz kiz kardeisniz falan olsaydi yakininizda ,sanirim yok.onlar gelirdi ya da oraya giderdin biraz daha kolay olurdu isin belki.sanirim su yillar baya xorlu gececek senin icin ama sonra ikisi birden buyumus olacak ve cok rahat edeceksin.arka arkaya zor oldu ama buyuttum rahatladim falan diyeceksin birgun.saglik olsun da insallah o gunler de gelir
Bana kalsa hiç düşünmem bırakırdım ama bende maddi kazancına değmez diye düşündüm eşim daha erken çıktığı için o alacaktı buda onun için işkence demek ti dısarı çıkamıyorum özel hayatım yok diye çok şikayetleniyorduNe münasebet ay. Ufak yaş grubu az çocuk olur öğretmenleri altını bile değiştiriyor benim oğlum 2.5 yaşında. Sorun çıkmadı şükür.
Bende ondan korkuyorumKreşe gönderin ,siz iş bulup çalışın kafayı yemenize az kalmış zira .
size sanirim bu yillari atlatmak kaliyor.en azindan en fazla 2 yil sonra baya rahat edersin benceAnnem var ama çocuklara dayanamıyormuş. Ben baksam döverdim herhalde diyor . Zaten onun huyunu bildiğim için çocukları bırakmadım çok zorda kalmadıkçaen son sınav a girmek için bıraktım oğlum koltuklarını çizmiş rezil etmişti gelince şok oldum
İnşallah çok teşekkürederimsize sanirim bu yillari atlatmak kaliyor.en azindan en fazla 2 yil sonra baya rahat edersin bence
Çocukların derdi bitmez analar rahat etmezİnşallah çok teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?