Çocuklarım

Kelebek02

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
323
262
18
32
Merhaba hanımlar;
Uzun süredir takipteyim bu kulübü hiç üye olmayı düşünmemiştim açıkçası, genelde içinde bulunduğum sıkıntıları kendim yardım almadan aşmaya çalışırım, fakat son zamanlarda umudumu kaybettiğim için size yazmak istedim.
İkitane çocuğum var aralarında 1,5yaş var oğlum çok yaramaz(2yaşında) bundan birkaç ay önce iyi bir işim güzel bir kazancım vardı. Çocuklarıma kv bakıyordu kadın 8ay dayana bildi, eşime artık bakamayacağını bunalıma girdiğini söylemiş kreş buldum ikisi için tanıdık birilerini aracı yaparak 1500tl gibi bir rakam'a anlaştık. Bu kez de kv bırakma ben bakarım, bu çocuk durmaz sen nasıl rahat ediceksin diyerek eşimi vaz geçirdi.
Velhasıl kelam işten ayrıldım evdeyim tabi maddi sıkıntılar başladı borçlar VS derken iyice bunaldık.
Çocuklarım sürekli kavga ediyorlar birbirlerine vuruyorlar, kızım yemek yemeye 9 'da başlıyor 11'de bitiriyor.oğlum sürekli eve ve kendine zarar verecek işlerle meşgul sanırsın özgür willy, lavaboya gidemiyorum baş başa bırakıp sürekli bir şeyler oluyor ve ben oradan kızım yapma, oğlum tamam diyerek çıkıyorum.

Eşim sabırlı değil, işten gelince başlıyor ben yorgunum bu evde rahat yok. Evden kaçmak geliyor içimden filan. Çocuklarını çok seviyor fakat bakmaya gelince ben yapmak zorundaymışım gibi bir hal alıyor. Tüm gün yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam birde çocukları alıp odaya gidiyorum onları oylamaya çalışıyorum. Durmuyorlar tabi ki de artık çok bunaldım. evet onlar benim çocuklarım tabi ki de ilgilenmek zorundayım ama neden tüm yük bende evden bir yere de gidemiyorum davetlere filan pek katılmıyorum. Çocuklar durmadığı için, yemek yemeleri de çok zor aç kalıyorlar bir yere gidince.
Sizce ne yapmalıyım profesyonel bir yardım mı almalıyım çünkü artık sinirlerim çok yıprandı , veya başka önerileriniz varmı ?
Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim .

Anneniz kiz kardeisniz falan olsaydi yakininizda ,sanirim yok.onlar gelirdi ya da oraya giderdin biraz daha kolay olurdu isin belki.sanirim su yillar baya xorlu gececek senin icin ama sonra ikisi birden buyumus olacak ve cok rahat edeceksin.arka arkaya zor oldu ama buyuttum rahatladim falan diyeceksin birgun.saglik olsun da insallah o gunler de gelir

İki yaşındaki çocuk kreşe gidebilir. Niye kreşe göndermeyip işi bıraktınız ki?
Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.

Herkes yazmis ama 2 yasindaki cocugu krese gonderme bence.cok hastalanir daha bagisikligi sosyal ortama girmeye musait degil 2 yas cocugunun.olmazsq bir bakici bulmaya calis ve calismaya basla .o da cok iyi olur sein icin

Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.
Ne münasebet ay. Ufak yaş grubu az çocuk olur öğretmenleri altını bile değiştiriyor benim oğlum 2.5 yaşında. Sorun çıkmadı şükür.

Annem var ama çocuklara dayanamıyormuş. Ben baksam döverdim herhalde diyor . Zaten onun huyunu bildiğim için çocukları bırakmadım çok zorda kalmadıkçaen son sınav a girmek için bıraktım oğlum koltuklarını çizmiş rezil etmişti gelince şok oldum

Ne münasebet ay. Ufak yaş grubu az çocuk olur öğretmenleri altını bile değiştiriyor benim oğlum 2.5 yaşında. Sorun çıkmadı şükür.
Bana kalsa hiç düşünmem bırakırdım ama bende maddi kazancına değmez diye düşündüm eşim daha erken çıktığı için o alacaktı buda onun için işkence demek ti dısarı çıkamıyorum özel hayatım yok diye çok şikayetleniyordu

size sanirim bu yillari atlatmak kaliyor.en azindan en fazla 2 yil sonra baya rahat edersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…