- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Canım ona bakarsan benimki 11 e kadar uyuyor onbirde kalkıp yemek yeyip oyun oynuyor babasıda akşam 5:30 da alıyor ama kendini ifade etmeye başladığından beri sürekli gitme mis kokulu annem benle yat vs vs birsürü naz yapıyor kıyamıyorumBak yanlis hesaplamisim iste..kafam karisiyor..var var temmuzda iki yasina girecek bir kizim var.ben ise giderken agliyor.dayanamiyorum ama yapcak birsey yok.gittigim an susuyor diyor annemler.
Öyle canım aslında bu ayrılıkta onlar içinben haftanın bikaç günü ofiste, diğer günler evde çalışıyorum, ben evdeysem kızım 9 da gidip 5 de geliyor, ofisteysem sabah 8 den akşam 7 ye kadar okulda... üzülüyorum ama yapacak bişey yok, onlar için çalışıyoruz sonuçta.
Ozlemezmi annesini kuzucuklar keske her an yanlarinda olabilsek olmuyor iste.siz zaten diger evladiniz dogunca iki yil evdesiniz bu iyi bak.ancak daha muhim olan buyugu buna nasil hazirliyorsunuz.bir kardesi gelecek.bununla ilgili kitap yazilar okuyun ben baska bir konuda burda iki yazi paylastim onlari da okuyun.konuyu bulabilirsem yazarim yine.Canım ona bakarsan benimki 11 e kadar uyuyor onbirde kalkıp yemek yeyip oyun oynuyor babasıda akşam 5:30 da alıyor ama kendini ifade etmeye başladığından beri sürekli gitme mis kokulu annem benle yat vs vs birsürü naz yapıyor kıyamıyorum
bır yasına gırdı kızım soranlara bır yasında dıyorum ay ay takvımhesabı yapmak bana da sacma gelıyor ...İki buçuk yaş 30 ay olur canım 2 ay bu yaş için çok önemli çocuğunuz var mı bilmiyorum ama anneler özellikle hesaplıyor bu yaşlarda
bır yasına gırdı kızım soranlara bır yasında dıyorum ay ay takvımhesabı yapmak bana da sacma gelıyor ...İki buçuk yaş 30 ay olur canım 2 ay bu yaş için çok önemli çocuğunuz var mı bilmiyorum ama anneler özellikle hesaplıyor bu yaşlarda
aynen öyle çalışan ve çocuklu kadınlar kendilerinden çocuklarından herşeyden o kadar çok fedakarlık yapıyorlar ki...Hayırlısı artık çalışan herkes bizim gibi sanırım canım
Küçük kardeşlerim var babamda çalışıyor ee haliyle annem gelemiyor. Kayınvalidem var oda yatmalı kalıyor veya biz onda kalıyoz ev ev üstüne olmuyor ,bide nisanda başlıyo memlekete gidecem demeye oda kalıcı çözüm değil yani :annen vs yok mu bu süreçte destek olacak.
Merhaba arkadaşlar. Şuan 32 aylık bir oğlum var sabah 7:40 da evden çıkıyorum akşam 6:00 da eve geliyorum işimle ev arası 1 saat eşimde sabah 7:10 da çıkıyor akşam 5:30 da evde oluyor. Oğluma komşum bakıyor şükür çok güzel anlaşıyorlar ancak çocuk bana her akşam anne seni çok özledim çok seviyom nolur işe gitme müdürüne söyle falan deyince kahroluyorum. Şimdi bide kızım olacak inşallah iki ay sonra bazen düşünmekten uyuyamıyorum kızım iki yaşına gelene kadar ücretsiz izin alacağım inşallah sonrasında oğlumu ana sınıfına kızımı kreşe yollamam gerekecek bu olayın koordinesi meselesi bile beni üzüyor. Sabah çocukları kim giydirecek akşam kim karşılayacak eşimde bende uzağız adama desem gel benim iş yerime yakın yere taşınalım iki saat mesafe olacak işine. Benim gibi olan anneler var mı nasıl idare ediyorla
Benim de iş yerim 1.30 saat mesafede 6 aylik da bebeğim var bakacak biri olsaydi iş yerime yakin taşinirdim..Merhaba arkadaşlar. Şuan 32 aylık bir oğlum var sabah 7:40 da evden çıkıyorum akşam 6:00 da eve geliyorum işimle ev arası 1 saat eşimde sabah 7:10 da çıkıyor akşam 5:30 da evde oluyor. Oğluma komşum bakıyor şükür çok güzel anlaşıyorlar ancak çocuk bana her akşam anne seni çok özledim çok seviyom nolur işe gitme müdürüne söyle falan deyince kahroluyorum. Şimdi bide kızım olacak inşallah iki ay sonra bazen düşünmekten uyuyamıyorum kızım iki yaşına gelene kadar ücretsiz izin alacağım inşallah sonrasında oğlumu ana sınıfına kızımı kreşe yollamam gerekecek bu olayın koordinesi meselesi bile beni üzüyor. Sabah çocukları kim giydirecek akşam kim karşılayacak eşimde bende uzağız adama desem gel benim iş yerime yakın yere taşınalım iki saat mesafe olacak işine. Benim gibi olan anneler var mı nasıl idare ediyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?