Bu yüzden en ideali tek çocuk, bu kadar kendini yıpratmaya yok saymaya ne gerek var yahu3 yas ve 6 yas. ikisiyle ayni anda oyun oynamaya calismak imkansiz 6 as olan anaokulna gidiyor esime kalsa yollamayacakti ne gerek varmis evde napcak benle dedim yolladim. okuldan gelince basliyorlar kavga ya iki kardes... top oynayalim diyorum kavga ediyorlar daha iki dakika icinde. 6 yas olan hic kendi kendine oyun oynamaz hep bizle oynamak istiyor 1 saat oynadim diyelim sonra aglama krizleri siz benle oynamiyosunuz diye. ogretmen i de bireysel oynamiyor bazi cocuklar var oynar ama sizinki arkadas istiyor dedi sordugumda. bende bunaliyorum evde aksama kadar. ortak oyunlar bulamiyorum en fazla puzzle ondanda biktilarilgisiz bir anne degilim ama saatlerce cocuklarimla oyun mu oyanamam gerek ne yapmam gerek. gun icinde 1 saat bilemedin iki saat oynuyorum. en mantiklisi anaokuluydu buyuk. icin. hatta kucugude eylulde yarim gun baslatacagim. ne zormus cocuk buyutmek.
Rabbim acilarini gostermesin kardesi olsun istedim. tesekkurler yorumunaBu yüzden en ideali tek çocuk, bu kadar kendini yıpratmaya yok saymaya ne gerek var yahu
bekar kiz kardesim var bugun bize geldi oda dalga mi geciyor nedir ustume basima laf ediyo sanki bende hal kaliyo. ev halime. bende iki cocukla gel sen nasil oluyon dedimBu yüzden en ideali tek çocuk, bu kadar kendini yıpratmaya yok saymaya ne gerek var yahu
İkisi de erkek mievet oyle canim ya surekli oynayamamki zaten
Bazıları cok abartıyor, bu kadar kendini ikinci plana atmaya gerek yok ki ya da çok çocuk yapmadan önce bunları da düşünmek gerekbekar kiz kardesim var bugun bize geldi oda dalga mi geciyor nedir ustume basima laf ediyo sanki bende hal kaliyo. ev halime. bende iki cocukla gel sen nasil oluyon dedim
Sizde çocuk var mıBazıları cok abartıyor, bu kadar kendini ikinci plana atmaya gerek yok ki ya da çok çocuk yapmadan önce bunları da düşünmek gerek
Sırf bu halde olanları gördükçe ara ara vazgeçmiyor değilim, çocuk yok henüz emin olarak istemedimSizde çocuk var mı
Anlamazlarkizkardesimde anlamiyor iste.. makyajini yapmis gelmis
bende oyle asiri salmadim da idare ederimAnlamazlarbenim ikizlerim var. Anaokuluna başladılar da 2 senedir rahatım öncesinde de salmadım kendimi ama psikolojik iyi değildim tipim iyiydi
haklisin valla kardes iste kiyamiyorumda.kardeşinizden şikayet eden bi konu açsaydınız daha iyi olurdu, linçlerdik
hava sicak olsunda ozaman goturecegim disari disarida iyi oluyorEşiniz 6 yaşındaki çocuğu evde ne yapacakmış acaba?
Erkeklerin böyle saçma sapan düşüncelerine hastayım.
Bende de yakın yaşlarda 2 çocuk var.
Çok zor, haftasonları ölüyorum bitiyorum genelde tek olmamama rağmen.
Dışarda nasıllar?
Çok yormuyorlarsa en mantıklısı dışarda vakit geçirmek, yorucu ama daha az stresli.
Eve oyalayıcı şeyler yapsanız bir de.
Bizde salıncak var, bir de ona kavga ediyorlar
Geçen çekyatları ters çevirip kocaman çadır yaptım, günlerce kurtardı beni.
Allah yardımcınız olsun, bir haftasonu daha yaklaşırken şimdiden düşünceler sarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?