cocuklarima yetemiyorum

Benim tek çocuğum var bizi gördüğü an tek söylediği “hadi oyun oynayalım” ben ve babası özellikle haftasonu saatlerce onun oyun esirleriyiz. Kendi kendine oyun kurması lazım diyeceksiniz. Kuruyor zaten, biz de onun oyununda figüranlar oluyoruz. O öğretmen biz öğrenci. O doktor biz hasta, o anne biz çocuk vs vs asla yeter bu kadar oynadık tamam demez. O gün biraz daha az oynamışsak “bugün hiç güzel oynamadınız benle” der. Yeni yeni süre koyduğumuzda tatmin olup tamam demeye başladı. 1 saat oynuyorum sonra hadi git şimdi 63527171 saat tablet izle diyorum artık oyun diyince sinirim zıplıyor yoksa

6 yaşında çocuk okula gitmeyek de ne yapacakmış? Direkt evden askere uğurlasın kocanız
7 yaş ve 4 yaş iki tane de bende var Kardeş kavgasının bu kadar iğrenç olduğunu bilseydim asla kardeşimle kavga etmezdim ya

Havalar düzeliyor, en büyük sırrımı veriyorum size: PARK Termosunuzu kap kaçağınızı alıyorsunuz, parka çıkıyorsunuz. Ağlanabilecek şeyleri önden sezip çözmeye çalışıyorsunuz. Güzelce oynamayan yarın parka çıkamaz diye tehdit demeyelim de; uyarıyorsunuz

Benimkiler de çok kavga ediyor ama o kadar seviyorlar ki birbirlerini, bazen eriyorum resmen Bazense kıvılcım çıkarmak istiyorum kendilerinden Böyle böyle büyüyecekler.
3 yaşındaki çocuğunuzla büyük okuldayken zaman geçirin. Oğlunuzla da gelince. Siz küçükle evde olunca büyüğü biraz eksik hissedebilir. Benim oğlan o okuldayken evde parti falan verip akşama kadar oynadığımızı sanıyor gibi geliyor bana okulda o kadar kurallara uymuşken de evde yine kural istemiyorlar.

Kısacası.. kelin merhemi olsa diyorum

Evet üst üste üste çocuk yapma konusundaysa sadece dediğiniz hak veriyorum size. 2. Çocuk kesinlikle çok iyi düşünülmeli. Yetmeyeceğinizi düşünmeyin mutlaka yetiyor enerjiniz bir şekilde adapte oluyorsunuz. Açıkçası ben çok detaylı düşünmedim çocuktan önce çünkü hayatımın bir döneminde anne olmak istediğimi ve bunun zor olacağını biliyordum. Çocuk yapma veya yapmama konusunda kararsız hiç olmadim. Tamamen hazır olmayı beklesem olamazdım sanırım

Hobi evleri oluyor tek odalı bahçeli bulunduğunuz sehirde varsa fiyatı da uygunsa böyle bir bahçe kiralayın verin eline kazma kürek kazsin eksin bicsin toprak enerjisini atar hem de üretmenin keyfine varir

Ay şiir gibi anlatmisin, cocuk dogurasim geldi

eylulde 5.5 yasindaydi o yuzden.1.sinif a yollamadim su an 6 ya girdi.

Benim gittiğim pedagog, çocuğun kendi başına oynaması da önemli. Kendini oyalamayi da bilmeli. Gelişimi için o da şart demişti. Birlikte oyun zamanları ve bireysel zamanlar diye günü planlamami önermişti. Yanlış anlamayın her evin dinamiği farklı tabiki. Benimkisi de asla tek oynamazdi ve parkta bile benimle oynamak isterdi. Onun için yazdım ben

haklisiniz

Akşamları babaları ilgilense ve slzde kendinize biraz zaman ayirsanız olmaz mı?

Benimkiler büyük ama hic anlasamazlar.oğlum 14 yasinda kızim 9.
Ama zor bi oglum var.kardesini her daim sinirlendirir.aglatir.
Esim evde değilse kafayi yiyorum
Oğlum cok yaramaz

Yok haklısınız elbette,her çocuk da bir olmuyor. Ben tercih etmiş de olabilirim hatta,başka şeylerle uğraşmasın oyun oynasın benimle de düşündüm. Aklıma “aman yine mi oyun istyor” diye düşünmek gelmemişti o dönem. Okulda yaşıtlarıyla oynamayı öğrendi bizimki,sonra benim yakamdan düştü

Benim oğlum 3 yaşında ve o daha önce asla oyun oynamak istemezdi . Şuan oyun oyun diye deliriyor . Bende çok oyun oynuyorum ve sıkılıyorum bundan tv hiç açmıyoruz tablet yasak telefon yasak . Günde 2-3 saat dışarı çıkıyoruz soğuk sıcak fark etmeden . Haftada 2 gün 1 er saat jimnastik dersine başlıyor umarım iyi gider . Sizin oğlunuz okula gidiyormuş günün belli kısmında tek çocuklusunuz ayrıca yaş araları da gayet güzel . Sabah çocuğu okula yollayıp küçüğün kahvaltısını yaptırın etrafı toparladıktan sonra neden kendinize bakım yapmıyorsunuz hafif bir makyaj evde düzgün kıyagefetler bunlar sizin enerjisiniz yükseltir hem kendinize hem çocuklara daha verimli olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…