- 22 Kasım 2007
- 51
- 11
- 88
- 42
arkadaslar bahcelievler yada bakırköy civaında iyi bir dr arıorum yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar Dr.Metin Karaböcüoğlu Memorial hastanesinde çalışıyor. Kendisi çocuk hastalıkları ve sağlığı doktoru...giden bilen varsa nasıl bir doktordur öğrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden.
slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında " ilgili ve ilaç sevmeyen" bildiğiniz iyi bir dktr varmı?
oğlum iki gün önce ateşlendi , öksürük burun akıntısı belli grip oldu , ki dktr da bunu söyledi
ama resmen ilaç destanı yazdı 3 yaşındaki bir çocuk için
ventolin (nette araştırdım astım içinmiş. )
dolven(ağrı kesici ateş düşürücü)
tylol(ağrı kesici ateş düşrüücü)
muconex
amoklavin (antibiyotik)
bu ilaçları verdi, nasıl sinirlerim bozuldu anlatamamgrip için bukadar ilaç verilirmi ya
heleki grip için astım ialcının alakası ne ?
neden 2 tane ateş düşürücü dönüşümlü olarak , 1 tane neden yetmiyo ?
offf
varsa bildiğiniz ilaç sevmeyen bi doktor yardımalrınızı bekliyorum
Merhaba Kızlar;
11.11.2011 de minik bir kızım oldu.Doğumu Memorial Hastanesinde yaptım.Fakat çocuk dokorunun biraz yakın olması gerektiğini düşünmem sebebiyle daha yakın bir yerde referansı iyi her zaman rahatlıkla ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.Avcılar da oturuyorum.Ayrıca Memorial Şişli hastanesinde çocuk doktorları hakkında da çok bilgim yok.Yer uzak da olsa herzaman ulaşabileceğimiz ve referanslı biri olması aslında daha da önemli.Fiyat çok önemli değil..
İlginize çok teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?