- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Yemek saatinde yemek yemiyorlar mi,Akşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
Bütün bir akşam çocukların hizmetindeyim. 5 dk oturamıyorum. Salonla mutfak aradı mekik dokuyorum resmen. Varmı çözüm önerisi olan. Çocuklar kız 9 ve 7 yaşlarında lar.
Yok öyle demek istemedim, ben et yemiyorum diye etten mahrum bırakmam tabi ama unun zararlı olduğunu düşündüğüm için yedirmem muhtemelen. Kendime keki poğaçayı alternatif ürünlerle yapıyorum. Neyse, şu saatten sonra çocuğumun olması Trump'un imana gelmesi kadar düşük bir ihtimal zaten
Anlıyorum, simdiki cocuklar zorSöylüyorum tabi, her seferinde. Ama kesilecek şeyler için henüz bıçak vermedim ellerine ama vermeliyim anlaşılan.
Ah ya simdiki cocuklar cok mu tembel acaba...Oğlan 6 yaşında
Bende kuçukken kendi işimi kendim görürdüm yapı meselesi olsa gerek cok Tembel aşırı yani hala ben yediriyorum mesela catal kaşık tutmak zoruna gidiyor ac kalıyor yedirmezsem bu sefer ondan ver anne bundan ver anne ne yapacağımı şaşırdım yıldımda babasıyla Kavgalarımız hep bu yuzden onune koyuyorum tabagını yememek için ya konuşur ya TV bakar çıldırıncada adam bana yuklenir sinirliyim diye
1 yaşında kızım var ona mecbur veriyorum zaten ama buyuguyle birleşince hayatımdan beziyorum desem yeri
Yesinler ne guzel keske benimkilerde yese bende bir turlu oturmasam cocuk daha bir gun buzdolabi kapagini acmadi 5 yasinda
Erkek 3.sü nasipse. Ona da iş yaptıracam biraz büyüsün de inşallahmaşallah.kızlarina :)üçüncüsü kız mı erkek mı:)
Akşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
Bütün bir akşam çocukların hizmetindeyim. 5 dk oturamıyorum. Salonla mutfak aradı mekik dokuyorum resmen. Varmı çözüm önerisi olan. Çocuklar kız 9 ve 7 yaşlarında lar.
Ohoo sorun sizde o zaman kızlar kocaman olmuş onlar yaşındayken neler yapardım neler ocak bıçak hepsi bence biraz güvenin ya da bölün parçalayın koyun ordan alsınlar kendinize eziyet ediyorsunuzİşin kendi başına yeme kısmını çok güzel yapıyorlar maşallah diyeyim.
Ellerine bıçak veremem ama daha küçükler ya... Narı soyduramam asla ben bile soyarken sıçratıyorum heryere, havucuda rendeletemem herhalde ellerini rendeye kaptırırlar.
Çocukların beslenme saati sabit olsa ve sürekli atıştırmasalar daha iyi değil mi? Doğru beslenmeyi ailede öğrenecekler ve surekli atıştırmak iyi değil. Ne zamandır böyle? Günlük programları nasıl?Akşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
AhahahhahaaBenim ki anlıyor sinirlendiğimi anne 10 dk sonra acıktım diyecem diyor
yaptır yaptır karısına yardim etsin evlendiğinde:)Erkek 3.sü nasipse. Ona da iş yaptıracam biraz büyüsün de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?