Çocukların boğazı.... İmdat....

Makarna, pilav, ekmek yok. Diğerlerinden istedikleri kadar yerler.

Aynen böyle, akşamları sırasıyla hepsinden yerler... Bide muz var tabi..
Bir araştırın derim, ya da şeker belgesini izleyin. Meyve şekeri fruktoz hiç masum değil. Bu kadar çok meyveyi peşpeşe yememeliler, hele akşamları.

Bence sağlıklı atıştırmalıklar yapın. Sebze muffinleri, ya da hurma topları gibi. Hem yerken severler, hem de tok tutar, daha doyurucu olur.

Makarna, pilav, ekmek yok. Diğerlerinden istedikleri kadar yerler.

et yiyorlar mı peki bunların yerine? ya da kurubaklagillerden?

bu şekilde habire meyve istemeleri çok normal ama

bence bir beslenme uzmanına gidin çocuklarınızla ama bana doymuyorlar gibi geldi

Dün akşam şehriye çorbası vardı 2 tabak içti, 1 tavuk but, 1 kase Salata yedi kalktı. Akabinde 2 kase nar, 1 portakal, 1 havuç, 1 elma, üzerine 1 bardak süt içerek kapanışı yaptık. Kilo sorunu da yok, zayıf çırpı gibi bu kadar yemeye.

et yiyorlar mı peki bunların yerine? ya da kurubaklagillerden?

bu şekilde habire meyve istemeleri çok normal ama

bence bir beslenme uzmanına gidin çocuklarınızla ama bana doymuyorlar gibi geldi
Haftada 1 gün et, 1 gün balık, 1 gün köfte, 1 gün tavuk, 1 gün bakliyat, 1 gün sebze yeriz. Boldur hepsindende. Yemek konusunda sıkıntımız yok.

Yaşları küçük değil meyveleri yıka koy masaya isteyen ordan alsin bir de öğün olarak ayarla kahvaltı sonrası 1 öğün öğleden sonra bir öğün sürekli yemeleri de iyi değil şu için de suluklarini doldur köy masaya susayan ordan içsin

bence şehriye çorbası 1 tabak, buttan daha fazla yemeliydi. yanına sebzelerle yoğurtla dengeli olurdu.

meyveyi de belki hepsinden oluşturduğunuz tabakla 1 kerede yapıp verebilirsiniz ama bu kadar meyveyi tek başına yemesi çok fazla. sabah akşam ne yiyorlar, gün boyu aç mı kalıyorlar

Ee kendin al demiyor musunuz? Kaç yasındalar? Bizim annemiz hiç böle bize hizmet etmediği için bana garip geliyor. Ben meraklıydım kendi işimi kendim yapmaya gerci.

Nar icin ortu açın yere büyük bir tane siz ayırın onlar da ayiklasin. Havucu rendelerler sonuna kadar rendelemezler. Bıçak kullandirin ama sizin yanınızda

Haftada 1 gün et, 1 gün balık, 1 gün köfte, 1 gün tavuk, 1 gün bakliyat, 1 gün sebze yeriz. Boldur hepsindende. Yemek konusunda sıkıntımız yok.

hepsinden olan bir tabak çok daha doyurucu oluyor. uzman değilim ama bende işleyen bu. kan şekeri sorunum var benimde, ailede şeker hastası çok.

beni uzun süre tok tutan mesela et sebze yoğurt az miktarda patates, ekmek ya da makarna gibi şeylerden oluşan bir tabak.

Pilav makarna yemesinlerde, yemeğin üstüne bu kadar meyve ve peşine süt kesinlikle iyi değil bence.

Eğer TV karşısında yiyorlarsa bu alışkanlıktan kaynaklı olabilir.

Ee kendin al demiyor musunuz? Kaç yasındalar? Bizim annemiz hiç böle bize hizmet etmediği için bana garip geliyor. Ben meraklıydım kendi işimi kendim yapmaya gerci.

Söylüyorum tabi, her seferinde. Ama kesilecek şeyler için henüz bıçak vermedim ellerine ama vermeliyim anlaşılan.

Pilav makarna yemesinlerde, yemeğin üstüne bu kadar meyve ve peşine süt kesinlikle iyi değil bence.

Eğer TV karşısında yiyorlarsa bu alışkanlıktan kaynaklı olabilir.

meyve ve süt karbonhidrat. ekmek makarna yemedikçe bunlardan almaya çalışıyor çocuklar. ya ekmek makarna bu kadar öcü değil, hele çocuklar için dengeli beslenmede çok önemli.

Pipet

ama çocukların yemesi lazım

dediğim gibi çocuklarda doymama sorunu var
Canım kesinlikle lazım değil... basit carb bunlar, ekmek, pilav, patates tok tutmaz, sadece mideni tıkar kıssa süreli. Sonra hop kana karışır ve kan şekerin yükselir.

Seni tok tutacak şey protein, yağ ve kaliteli complex carb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…