- 30 Nisan 2016
- 1.631
- 3.848
- 133
Benimde var anım ilkokul dört ve beşi okutan adı öğretmen olan ama o sıfatın hiç yakışmadığı insan çok fakirdik ozamanlar gittiğim okulda zengin muhiti benim gibi üç beş öğrenci daha var ama mecbur o okula gidiyoruz nedenini bilmiyorum ama diğer okullar almıyo illa oraya nakil olacak onu hatırlıyorum neyse okulda bi gün bi zarf dağıttı işte velileri yemeğe davet ediyolar okul yemeği ücretli yemek ailem gidemicek biliyorum ama sormadan verdi neyse dağıtırkende sakın kaybetmeyin gelmeyenler kaybederse iki tl ücreti var diye şans davetiye kayboldu ertesi gün gelenler parasını yollamış gitmicekler zarfları teslim etti benim yok çıkar ver iki tlyi diye tutturdu ki durumuzu biliyodu bende öğretmenim yok param dedim çıkardı tahtaya hem dalga geçiyor hem soruyor işte ne kadar harçlığın var biriktir bi kaç gün falan işte utanıyorum ya atıyom kafadan 25krş sınıfın yarısıyla karşımda gülüyo utanıp bi TL ye kadar çıkarmıştım olmayan harçlığımı o parayı ödedimmi nasıl ödedim hiç hatırlamıyorum ama o an hrp aklımda ki genç olsa şimdi derimki belki yaşın verdiği cahillik değil elli küsür yaşındaydı
sizi kovan kadını da daha önce bezdirdiler heralde