- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
Maddi durumumuz cok iyi değildi. Şimdiki cocuklar gibi hergün kıyafet toka almazlardı bize.
Sokakta arkadasımla oynuyorduk. Komşu bir abla geldi. Arkadaşıma tokalar almış. Çok güzeldi. Bana da sana diğer ay alcam dedi.
Almadı tabi
Ozaman çok beklemiştim.
Verilen sözler tutulmalı
Sokakta arkadasımla oynuyorduk. Komşu bir abla geldi. Arkadaşıma tokalar almış. Çok güzeldi. Bana da sana diğer ay alcam dedi.
Almadı tabi
Ozaman çok beklemiştim.
Verilen sözler tutulmalı
Ben hiç bir zaman çok yiyen bir insan olmadım çok da yemek seçerim ve o zaman 13 yaşında 55 kilo çok mu boyum da 1.60 düşünüyorum da neden böyle kasıtlı bir şey yaptı sonra daha da yemez oldum aman kilo alırım diye 47 kilo oldum sonra zayıf üstüne hiçbir şey bulamayan bir insan oldum o zaman da çok zayıfsın oldu. Bu diyen ablam da öyle zayıf biri değil 74 kilo. Ben bir gün dedim ona sen böyle yaptın çok kırdın beni. Kabul etti hatasını ama iş işten geçti.Koca kadın oldu hala daha kırıyor beni huylu huyundan vazgeçmez işte. Onu hem çok seviyorum hem de çok kırılıp üzülüyorum.
Aramizda 6 7 yas vardi. Ben bisiklet kullanirken o bezli zibini acilmis haliyle pesimde gezerdi. Bana hep bas belasi gibi gelirdi annem pesime takardi cunku. Yazdiklarinizi gorunce cok caniymisim onu dusundum. Annem hep baba 10 erkek cocuguna bedeldin der. Vardir herseyde bir hayir. Gecmis unutulmuyo tabi. Onemli olan ders alabilmek