• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklarına SAHİP çıkmayan BABAM!!!

Daha önce de böyle bir konu açmıştınız, yorum da yapmıştım. Artık olan olmuş; kredi çekmeseydim falan gibi düşünceleri kafanızdan atın. Eşinizin yaptığı çok yanlış; tamam babanızın yaptığı da hiç doğru değil ama k.pederinizin de bir sürü borcunu ödemişsiniz. Hem hayat bizlere ne getirir bilemeyiz, hesaplar döner eşiniz ve siz babanıza muhtaç olursunuz, eşiniz o kadar ettiği laflardan utanmayacak mı sonra? Sizin şuan tek çözümünüz iyi-kötü bir iş bulup çalışmak ve o parayla babanızın borcunu ödeyip, eşinizin ağzını kapatmak.

Daha önce de böyle bir konu açmıştınız, yorum da yapmıştım. Artık olan olmuş; kredi çekmeseydim falan gibi düşünceleri kafanızdan atın. Eşinizin yaptığı çok yanlış; tamam babanızın yaptığı da hiç doğru değil ama k.pederinizin de bir sürü borcunu ödemişsiniz. Hem hayat bizlere ne getirir bilemeyiz, hesaplar döner eşiniz ve siz babanıza muhtaç olursunuz, eşiniz o kadar ettiği laflardan utanmayacak mı sonra? Sizin şuan tek çözümünüz iyi-kötü bir iş bulup çalışmak ve o parayla babanızın borcunu ödeyip, eşinizin ağzını kapatmak.

Keskelerim yok hayatımda.Daha önce ki konularımda bunla baglantılı ama eşimin sözleri ve beni kırmasından dolayı açılan konulardı...
Ölmüşle,olmuşa çare yok.Benim derdim şu an kredi degil.Babamın bizlere,evlatlarına karsı takındıgı tutum.Para vermiyoruz diye söyledigi sözler.Kardeşimin çocugu olcak eşi hamile tek başına calısıyor babamın kredisini ödüyor,evini geçindiriyor,kira ödüyor.Çocuk olunca daha çok daralcak.Benim durumum aynı kocadan laf duyuyorum.Çalışsamda durum degişmiycek eşim yine sinir olunca söylencek....
Biz iki kardeş birbirimize destek çıkıyoruz.Ama bizim dünyaya gelmemize sebep olan babam biz ne haldeyiz diye merak bile etmez durumda.Çok üzülüyorum ve kırılıyorum.
Günler insana ne gösterir bilemem ama eşim sokaktada kalsa asla ve asla babama gitmez.Yapılan hiçbirşeyi unutmaz.....

Babamla eşimi hiç yüz yüze getirmedim.İkiside sinirli ve terstir.
Eşim hep beni konuşa konuşa yerr.Kavgalarımız hep evin içinde kalır.Dün sadece gidip anneme anlattım,agladım sinirimden.Çünkü eşimin bu konu yüzünden konuşmasına cok ama çok üzülüyorum.

Benim babamda durumu iyi olduğu halde bize zırnık vermiyor.
borcumuz var borç ödüyoruz haliniz durumunuz ortada destek olim demiyo
Kendisi orda burda para yiyo ben baya bi zamandır konuşmuyorum.

Benim eşimde senin eşin gibi onun yaptıklarını bazen yüzüme vuruyor.

Bize destek olmaz elaleme yedirir felan diyo.
ve bu adamın 2 evladı var sadece kalan malı mülküde babannemden dedemden kalma kendi kazanıpda yapmadı yani.

Çok sinirleniyorum,çok üzülüyorum en azından çocuğumun masraflarını karşılayabilir ne bilim harçlık verebilir en azından
ama o barda pavyonda yiyo babannemin kemikleri sızlıyodur eminim:2:

Rabbim yediği rızkımızın hesabını sorsun ona tez zamanda inşallah.

Yine moralim bozuldu.

Benim babamda durumu iyi olduğu halde bize zırnık vermiyor.
borcumuz var borç ödüyoruz haliniz durumunuz ortada destek olim demiyo
Kendisi orda burda para yiyo ben baya bi zamandır konuşmuyorum.

Benim eşimde senin eşin gibi onun yaptıklarını bazen yüzüme vuruyor.

Bize destek olmaz elaleme yedirir felan diyo.
ve bu adamın 2 evladı var sadece kalan malı mülküde babannemden dedemden kalma kendi kazanıpda yapmadı yani.

Çok sinirleniyorum,çok üzülüyorum en azından çocuğumun masraflarını karşılayabilir ne bilim harçlık verebilir en azından
ama o barda pavyonda yiyo babannemin kemikleri sızlıyodur eminim:2:

Rabbim yediği rızkımızın hesabını sorsun ona tez zamanda inşallah.

Yine moralim bozuldu.

Benim babamında kendi kazandıgı degil,dedemin hakkını sattı.1 günde bitti para....Ben babamdan bişey beklemiyorum,kendi borçlarını ödesin anneme sıkıntı çektirmesin.Ama yokkk!! Sürekli yenileri ekleniyor.
Eşimde sizin eşiniz gibi bu adamın çocukları dururken niye etrafa veriyor?Baban sizin sadece dünyaya gelmenize katkı saglamış diyor....
Siz peki eşiniz konuştugunda ne yapıyorsunuz?Nasıl tutum sergiliyorsunuz?

Kırılmayın ama babanız düşüncesiz biri, evlatlarının huzurunu bozuyor, mutsuz ediyor, sizler de bundan sonra ona göre davranın. Para konusunda kredi bitince bir daha yardımcı olmayın. En azından çalışıp krediyi siz öderseniz eşiniz laf söylese de bu kadar kırılmaz, ben çalışıyor ödüyorum diyebilirsiniz. Eşinizin sakin bir zamanında karşınıza alın ve içinizdekileri güzelce anlatın, ya da eşinize mektup yazın her şeyi ama her şeyi yazın bu da bir rahatlama şeklidir, umarım sizi de rahatlatacaktır. birkaç defa denk gelmiştim doktorların tavsiyesi.

Kırılmayın ama babanız düşüncesiz biri, evlatlarının huzurunu bozuyor, mutsuz ediyor, sizler de bundan sonra ona göre davranın. Para konusunda kredi bitince bir daha yardımcı olmayın. En azından çalışıp krediyi siz öderseniz eşiniz laf söylese de bu kadar kırılmaz, ben çalışıyor ödüyorum diyebilirsiniz. Eşinizin sakin bir zamanında karşınıza alın ve içinizdekileri güzelce anlatın, ya da eşinize mektup yazın her şeyi ama her şeyi yazın bu da bir rahatlama şeklidir, umarım sizi de rahatlatacaktır. birkaç defa denk gelmiştim doktorların tavsiyesi.

Bunu eşimden o kadar cok duyuyorum ki,duymaya alıştım artık.Bunu bende biliyorum artık.Evli olunca herseyi çok daha net anlıyorsunuz.Çocuk istiyoruz ama çocuga iyi bir gelecek sundugumuz zaman dünyaya gelmesini daha dogru buluyoruz.....
Eşimle dün akşamda konuştum.....Söylediklerimden çıkardıgı tek cümle "senin babanla,benim ailem bir degil"Sen benim ailem hakkında konuşmucaksın.....Önceki sayfalardada yazdım.Ailesi eve para getirmedi için sokaga atmış,....aramamış,sormamış.Şimdi anne ve baba oldular.!!!Hergün arayıp sorunca anne-baba oldular.

Bunu eşimden o kadar cok duyuyorum ki,duymaya alıştım artık.Bunu bende biliyorum artık.Evli olunca herseyi çok daha net anlıyorsunuz.Çocuk istiyoruz ama çocuga iyi bir gelecek sundugumuz zaman dünyaya gelmesini daha dogru buluyoruz.....
Eşimle dün akşamda konuştum.....Söylediklerimden çıkardıgı tek cümle "senin babanla,benim ailem bir degil"Sen benim ailem hakkında konuşmucaksın.....Önceki sayfalardada yazdım.Ailesi eve para getirmedi için sokaga atmış,....aramamış,sormamış.Şimdi anne ve baba oldular.!!!Hergün arayıp sorunca anne-baba oldular.

Sizi kırmak için yazmadım; sakın yanlış anlamayın. Eşiniz sen benim ailem hakkında konuşmayacaksın derken, sen de benim ailem hakkında konuşma o zaman bu şekilde anlaşalım bir daha bu konuları açmayalım deyin. Siz de eşinizin yanında ailenizi kötülemeyin; eşiniz aileniz hakkında konuşabilmek için sizden yüz bulmasın. Eşinize karşı sessiz mi kalıyorsunuz, sizi ezmeye çalışıyor mu? Öyle bir durum uyandırdı bende eşinizin yaptıkları.

Çok zor bi durumda kalmışsın canım.Baban bu kadar borcu nasıl yapıyor.
Nerelere para harcar.
Evleri kira mı,başka satabileceği bir varlığı veya miras filan var mı.
Babanla sakince yüzyüze konuşmalısın.Eşinle babanı karşı karşıya getirecek gibi değil de,
ödediğiniz borçlar yüzünden düştüğünüz sıkıntıyı anlatmak adına.
Bu kadar duyarsız olması pek normal gelmedi bana.
Eşinin ailesine de yardım etmişsiniz ama işte insanoğlu böyle fırdöne olabiliyor.
Kendi ailesi ile seninkini bir tutmuyor ne yazık ki.Açıkcası pek çok eş te yapmaz bunu.
İlla herkes kendi ailesinin kusurlarını daha bir hafife alır.
Bu işin içinden nasıl çıkılır bilmiyorum ki.Keşke tarlayı sattığında eline geçen parayı size verseydi kredi kapatmak için.
Sizlerin geçimini,aile düzeninizi hiçe sayması da affedilir değil.
Babandır elini uzatmak ,yardım etmek durumundasın.Ama herşeyin bi yakışanı var.
Diyosun ki hiç açıklama yapmıyor,aramıyor sormuyor.
Bunlar normal değil.

Sizi kırmak için yazmadım; sakın yanlış anlamayın. Eşiniz sen benim ailem hakkında konuşmayacaksın derken, sen de benim ailem hakkında konuşma o zaman bu şekilde anlaşalım bir daha bu konuları açmayalım deyin. Siz de eşinizin yanında ailenizi kötülemeyin; eşiniz aileniz hakkında konuşabilmek için sizden yüz bulmasın. Eşinize karşı sessiz mi kalıyorsunuz, sizi ezmeye çalışıyor mu? Öyle bir durum uyandırdı bende eşinizin yaptıkları.

Eşimin istedigi o ailesi için herşeyi yapcak,iyide olsa kötüde olsa o onun ailesi.Ailesinin yaptıklarına ve söylediklerine ben hiç cevap vermicem,konuşmucam...Ee bende bunu yapmıyorum.Sonra tartışmalar başlıyor.Siz eski konuları okumuşsunuz az çok kv,görümce,kp biliyorsunuzdur....
Ezemez beni zaten.Konuştugum ve söylediklerine tepki gösterdigim için sus diyor bana.Ne olursa olsun o adam benim babam.Konuşma diyorum tamam bizi düşünmüyor,sokaktaki kedi bile bizden daha önce geliyor ama ben ne yapayım söyle diyorum.Sana sormadım mı ben cekerken.Sordum,onayladın ve cektik.Şimdi babam para dagıtıyor demende haklısın ama benim yapabilecegim birşey yok diyorum.Ben seni degil babanı rezil ediyorum diyor...Güler misin aglar mısın :(

Çok zor bi durumda kalmışsın canım.Baban bu kadar borcu nasıl yapıyor.
Nerelere para harcar.
Evleri kira mı,başka satabileceği bir varlığı veya miras filan var mı.
Babanla sakince yüzyüze konuşmalısın.Eşinle babanı karşı karşıya getirecek gibi değil de,
ödediğiniz borçlar yüzünden düştüğünüz sıkıntıyı anlatmak adına.
Bu kadar duyarsız olması pek normal gelmedi bana.
Eşinin ailesine de yardım etmişsiniz ama işte insanoğlu böyle fırdöne olabiliyor.
Kendi ailesi ile seninkini bir tutmuyor ne yazık ki.Açıkcası pek çok eş te yapmaz bunu.
İlla herkes kendi ailesinin kusurlarını daha bir hafife alır.
Bu işin içinden nasıl çıkılır bilmiyorum ki.Keşke tarlayı sattığında eline geçen parayı size verseydi kredi kapatmak için.
Sizlerin geçimini,aile düzeninizi hiçe sayması da affedilir değil.
Babandır elini uzatmak ,yardım etmek durumundasın.Ama herşeyin bi yakışanı var.
Diyosun ki hiç açıklama yapmıyor,aramıyor sormuyor.
Bunlar normal değil.

Oturdukları ev anneme,dedemden kalan miras.Ben bildim bileli babamın borcu var.Borcu borcla kapatmaya calışmış hep.Borc ödeme alışkanlıgı yok.Kız tarafı yatak odası alır biliyorsunuz,onu elden senetli taksitle aldılar.2000 tl.Kredi cektigim dönem parayı babama vermedim kendim borclarına dagıttım.Biliyorum gitcek ortada para.Neyse ben dedim gidelim kapatalım borcu,sürekli eşimi aramasınlar.Kızdı bana çok.Neden ödüyormuşum elinde para kalmıcakmış.Neyse ben gittim 1000 tl ödedim.Kalan borcuda şimdi icralık oldu 4 e katlandı...100 tl aylık ödeme olsaydı zamanında böyle olmucaktı....
İçki içmesini çok seviyor.Amcamlara,kötü durumda olan arkadaslarına acıyıp para veriyor kefil oluyor.Ödemiyorlar babama kalıyor....Kendini ve bizi düşünerek hareket etmiyor hiçççç......

Benim babamında kendi kazandıgı degil,dedemin hakkını sattı.1 günde bitti para....Ben babamdan bişey beklemiyorum,kendi borçlarını ödesin anneme sıkıntı çektirmesin.Ama yokkk!! Sürekli yenileri ekleniyor.
Eşimde sizin eşiniz gibi bu adamın çocukları dururken niye etrafa veriyor?Baban sizin sadece dünyaya gelmenize katkı saglamış diyor....
Siz peki eşiniz konuştugunda ne yapıyorsunuz?Nasıl tutum sergiliyorsunuz?

Eşim babama akıl vermeye çalışıyo aslında ama adam bildiğini okuyo.
Ben sessiz kalıyorum
Babam babam olsaydı kızına bu lafları söyletmezdi zaten diyorum eşime.
Benim tek şanssızlığım böyle bir babam olası diyorum.

Eşimde üzülüyor aslında ama adam nasıl bir adam anlatamam.

Evlat sevgisi yok Allah korkusu yok kuldan utanma yok annemde çok sıkıntı çekiyo Bencilin önde gideni kalp gözü kapalı içi kapkara olmuş zerre vicdanı olmayan birisi.

Elimizden bişe gelmiyo eşimden çok ben söyleniyorum zaten babam için
Ama eşimin kinayeli laflarıda çok zoruma gidiyo

Babam baba olsaydı böyle olmazdı ya sabır..

ve en sinir olduğumda bide eşimden 100tl borç istemiş bu adam ve vermedi :30: şok oldum duyunca durumu çok ama çok iyi parasını karı kızla yediğinden çok borcu var ama.

Eşime sen salakmısın bir daha vermiceksin dedim. Eşimde bilmiyordu pek artık öğrendi huyunu

İşi düşünce kapıma geliyo onun harici aramaz sormaz adam yerinede koymaz.

Eşim babama akıl vermeye çalışıyo aslında ama adam bildiğini okuyo.
Ben sessiz kalıyorum
Babam babam olsaydı kızına bu lafları söyletmezdi zaten diyorum eşime.
Benim tek şanssızlığım böyle bir babam olası diyorum.

Eşimde üzülüyor aslında ama adam nasıl bir adam anlatamam.

Evlat sevgisi yok Allah korkusu yok kuldan utanma yok annemde çok sıkıntı çekiyo Bencilin önde gideni kalp gözü kapalı içi kapkara olmuş zerre vicdanı olmayan birisi.

Elimizden bişe gelmiyo eşimden çok ben söyleniyorum zaten babam için
Ama eşimin kinayeli laflarıda çok zoruma gidiyo

Babam baba olsaydı böyle olmazdı ya sabır..

ve en sinir olduğumda bide eşimden 100tl borç istemiş bu adam ve vermedi :30: şok oldum duyunca durumu çok ama çok iyi parasını karı kızla yediğinden çok borcu var ama.

Eşime sen salakmısın bir daha vermiceksin dedim. Eşimde bilmiyordu pek artık öğrendi huyunu

İşi düşünce kapıma geliyo onun harici aramaz sormaz adam yerinede koymaz.

Benim eşimde baba gel sana büfe açalım,emlakçı açalım.Dekorasyonunu biz hallederiz dedi.Neymiş efendim 50 yaşına kadar çalışmış bu saatten sonra emekliliginin tadını çıkarcakmış.Eşim sıkıntı çekmezsin eline 3-5 bişey kalır dedi."bana akıl verme para ver" dedi eşime.Şokk şok oldum o zaman.Şimdi babama siz evlatları olarak,biz damat-gelin olarak yardım etmiyor muşuz ya diyor eşim.Biz daha bu adama ne yapalım.Kazanıp kazanıp ona mı bakalım?Kazanıp o dagıtsın diye para mı verelim diyor?Haklıııııı.

Benim eşimde baba gel sana büfe açalım,emlakçı açalım.Dekorasyonunu biz hallederiz dedi.Neymiş efendim 50 yaşına kadar çalışmış bu saatten sonra emekliliginin tadını çıkarcakmış.Eşim sıkıntı çekmezsin eline 3-5 bişey kalır dedi."bana akıl verme para ver" dedi eşime.Şokk şok oldum o zaman.Şimdi babama siz evlatları olarak,biz damat-gelin olarak yardım etmiyor muşuz ya diyor eşim.Biz daha bu adama ne yapalım.Kazanıp kazanıp ona mı bakalım?Kazanıp o dagıtsın diye para mı verelim diyor?Haklıııııı.

Aynı cnm aynı
Giyinsin süslensin gezsin tozsun kimse ona karışmasın
Naptın? nerdesin? niye böylesin? demesin
Kimse gelmesin gitmesin hesap sormasın bekar gibi yaşim istiyo bide kendini genç sanıyo sanırım 52 yaşında

Biz bıktık anneme ayrıl diyorum bekar bir erkek kardeşim var o napcak diyo nereye gidim diyo
Ben konuşmuyorum artık ne hali varsa görsün diyorum

Ama okadar zor ki arkanda birinin olmaması eşim ezse nede olsa sahip çıkanı yok mecbur bana katlanıcak mantığında olsa ne kötü bi durum.
Zaten sahipde çıkmaz babam zerre.
Ölse en azından öldü derdim ama yaşarken bize bunları yaşatması çok koyuyo.

Son düzenleme:
Aynı cnm aynı
Giyinsin süslensin gezsin tozsun kimse ona karışmasın
Naptın? nerdesin? niye böylesin? demesin
Kimse gelmesin gitmesin hesap sormasın bekar gibi yaşim istiyo bide kendini genç sanıyo sanırım 52 yaşında

Biz bıktık anneme ayrıl diyorum bekar bir erkek kardeşim var o napcak diyo nereye gidim diyo
Ben konuşmuyorum artık ne hali varsa görsün diyorum

Ama okadar zor ki arkanda birinin olmaması eşim ezse nede olsa sahip çıkanı yok mecbur bana katlanıcak mantığında olsa ne kötü bi durum.
Zaten sahipde çıkmaz babam zerre.
Ölse en azından öldü derdim ama yaşarken bize bunları yaşatması çok koyuyo.

Evet.Ben babama intizar edemiyorum ama cok kızıyorum.Diyorum ya cok düşkündük birbirimize....Ama işin içine para girdi babam aramıyor artık.Cok cok üzülüyorum.Bugun iş görüşmesine gittim.Olumlu geçti.Diger adaylarlada görüşüp carsamba eger en iyiysem arıcaklar.Tek duam şuan işe kabul edilmek.Çalışınca kendimle ve babamın yaptıklarını sürekli düşünmem....Eşimle 21 gün ayrı kaldık.Gel kızım ben sana bakarım dedi hakkını yiyemem.Ben hiç gitmedim.21 gün kendi evimde kaldım. :(

Son düzenleme:
Merhaba,
konunuzu okudum. ama inanın yazdığınız mesaj fazlasıyla AĞIR olmuş.
Ben babamı toprağa verdim. Siz bilir misiniz bayramlarda herkes sevinirken, bayramlaşırken, babasının mezarına gidip kara toprağın başında dua etmenin ne demek olduğunu!!!
Keşke babam hayatta olsaydı da milyarlarca kredi çekip ödeseydim.
Babanız hatalı olabilir, ama yine de eşinize bence çok fazla yüz vermişsiniz. Ne demek babanızı başkalarına rezil etmek!!!. O baba ki sizi büyütmüş, okutmuş. Belkide elinize mesleğini vermiş.. Eşinizi empati yapmaya davet edin, O borcu kayınpederiniz için de çekmiş olabilirdiniz. O zaman sizin babasını rezil etmesine izin verirmiydi???

Tekrar söylüyorum, babanız haksız olabilir, ama ne olursa olsun o sizin canınız, kanınız... Bence yazdığınız mesajı bir kez daha okuyun.. Sizin yazdığınız mesajı okuyunca inanın benim içim cız etti. Babanızın yerinde olmak istemezdim....

Siz babanızı bizden iyi tanırsınız tabii ki ama belki de utandığı için sizi arayıp sormuyordur babanız. Sonuç olarak eskiden birbirinize çok düşkünmüşsünüz. Anlattığınız kadarıyla çok rahat bir adam babanız. Sanırım günü kurtarmak derdinde olan bir adam. Belki de hemen hemen bütün erkekler gibi daha tam büyüyememiş çocuk kalmış. Şimdi de kızı kendi borçları yüzünden kocasından laf işitiyor diye utandığı için arayamıyor olabilir. Tabi bunlar benim yorumum.

Merhaba,
Ben babamı toprağa verdim. Siz bilir misiniz bayramlarda herkes sevinirken, bayramlaşırken, babasının mezarına gidip kara toprağın başında dua etmenin ne demek olduğunu!!!
Babanız hatalı olabilir, ama yine de eşinize bence çok fazla yüz vermişsiniz. Ne demek babanızı başkalarına rezil etmek!!!. O baba ki sizi büyütmüş, okutmuş. Belkide elinize mesleğini vermiş.. Eşinizi empati yapmaya davet edin, O borcu kayınpederiniz için de çekmiş olabilirdiniz. O zaman sizin babasını rezil etmesine izin verirmiydi???

Tekrar söylüyorum, babanız haksız olabilir, ama ne olursa olsun o sizin canınız, kanınız... Bence yazdığınız mesajı bir kez daha okuyun.. Sizin yazdığınız mesajı okuyunca inanın benim içim cız etti. Babanızın yerinde olmak istemezdim....

Basınız sagolsun.Mekanı cennet olsun babanızın... :(( İşte bazen düşünüyorum babamın yoklugu bana cok cok koyuyor.Babanızı kaybetmişsiniz üzülüyorsunuz.Benim babam hayatta ama varlıgını hissedemiyorum bir dönemdir.Ben babama cok düşkünüm,ne kadar kızsamsa eşim haklıda olsa cogu şeyde bu gercegi degiştirmiyor.
Mesajın sizce neresi agır?Nerde yanlış yazmışım yani kırıcı?

Siz babanızı bizden iyi tanırsınız tabii ki ama belki de utandığı için sizi arayıp sormuyordur babanız. Sonuç olarak eskiden birbirinize çok düşkünmüşsünüz. Anlattığınız kadarıyla çok rahat bir adam babanız. Sanırım günü kurtarmak derdinde olan bir adam. Belki de hemen hemen bütün erkekler gibi daha tam büyüyememiş çocuk kalmış. Şimdi de kızı kendi borçları yüzünden kocasından laf işitiyor diye utandığı için arayamıyor olabilir. Tabi bunlar benim yorumum.

Olabilir buda olabilir utandıgından gelmiyordur ama en azından beni araması gerekmez mi?Ben kızıyım.
Şu an aynen tarif ettiginiz gibi cebinde 100 tl varsa o gün bitiyor para.Ertesi güne yok.Günü yaşıyor.Baba olarak o bana akıl vercegine ben ona baba şöyle olsa daha iyi diyorum...Ben buyum diyordu.Bu benim hayatım...Akıl degil para verin diyordu.Ya nerde hata yaptık?Kardeşimde bende bunu anlamıyoruz.Kırmak,bagırmak,kavga etmek istemiyoruz.Korkuyorum bişey olcak diye.Kardeşim erkek bırak abla ölsünde rahatlayalım diyor.Bize bu yaşımıza kadar ne yaptı diyor?Çok üzülüyorum.Deme diyorum öyle.Ne olursa olsun o adam babamız.Babamın huyunu begenmiyorsun sen dogacak cocuguna yasatma işte iyi bir baba ol diyorum....

Merhaba,

Allah sabır versin. Bende babamı kaybettim çok iyi bilirim bayramlarda mezara gidip Babacım ben geldim deyip, mezar taşına sarılıp adını öpmeyi, şuan bile ağlıyorum. Ben de babama çok ama çok düşkündüm, istese hiç düşünmeden canımı verirdim. Konu sahibi beni yanlış anlamasın genel olarak yazıyorum. Maalesef bazı babalar evlatlarına öyle şeyler yaşatıyor ki, evlatları ölmesini bile istiyor babalarının. Baba var, baba var. Yine de eşinizin, ailenize laf söylemesine müsaade etmeyin.

Back
X