6 yasinda bir oglum var, okulda ve disarida son derece disiplinli ama evde bizlere son derece simarik. cok sevildiginin farkinda. okul pedagogu yakisikliliginin da farkinda, bununla size her seyi yaptirabilecegini biliyor demisti bundan yillar evvel. hakikatten de oyle oldu.
ben yapi olarak agresif bir insanim, esim daha sakindir. simdi hamilelikle daha da agresiflestim ve ses tonum her zaman bol kalsiyumlu su tadinda.
zaman zaman mideye oturabiliyor bu tonlamalarim eminim ki ama ne kadar cok sevdigimi de hissettiriyorum. oyle olmasa muhakkak bir tepkime yasardik diye zannediyorum.
sevgili konu sahibi
guiding88
anneler her an ajax reklamindaki teyzeler gibi pitircik modunda gezemezler. gercekci olmak lazim. acikcasi cok da saglikli ve gercek bulmuyorum biz hic sesimizin tonunu degistirmeyiz diyenleri... insaniz. nefsimiz, duygularimiz var. anne de olsak, es de olsak once insaniz!
bu sebeple evet elbette ki tepkilerimize bir nebze daha ozen gostermeliyiz ama olan tepkilerimizle kendimizi kabul edip, bu eksigimizi cok sevgi ile telafi etmeye cabalamaliyiz.
onemli olan tek sey cocugun cok sevildigini bilmesin hissetmesi ve yasamasidir.