- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Konu sahibi zaten cocuklarini babaya birakmak istiyordu,anladigim kadariyla sirf kocasini pesinden kosturmak icin cocuklarida goturdu ama plani ise yaramadi...
Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
Çocuklarını hala eşinin davranışları için kullanıyorsun ya, sana pes diyorum. İflah olmazsın.Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
Sirf adamin akli basina gelsin diye cocuklari kendiyle perisan ediyor!+1
Bide itiraf ediyor ya
Tam da bununla ilgili yazmistim. Yanilmamisiz yani..
Derdin bu adam senin cocuk falan hikaye
Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
Tam adamına söylediniz.Yahu allah askina!!
Birak su adamin yakasini!!
SARIL COCUKLARINA,SEVGINI ILGINI GOSTER...
olmezssin ya erkeksiz!!!
İkiz değiller miydi onlar önceki konuda birden bire üçüz mü oldular?
İnsanların asabını bozunca elinize ne geçiyor?
Senin fake olduğunu düşünüyorum.
Hep tartışma yaratacak sinirleri gerecek konular açıyorsun.
Senaryon çok ucuz, bir ikiz dedin bir üçüz, şimdi de alıp yurda dönmüşsün, yemezler.
Birgün bu ortaya çıkacak bu mesaj da burada dursun.
Eşimle aramız bozuktu biliyosunuz
Bende üçüzlerimi alıp Türkiyeye döndüm o bilmeden
Tabi duyunca çılgına döndü
Ama şimdi pişmanım fevri hareket ettim sanırım o artık beni affetmiceni söyledi sizce haklımı gururmu yapıyo birgün siniri geçermi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?