Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Hayir bide adam hem aldatiyor hem de en basindan beri seni istemedigi söylüyor. Sevgilisi de var demistin. Daha ne geri dönmesi.

O çocukları da oynatip duruyorsun. Cocuklar değil derdin kocan. Yoksa geri dönmek istemezdin zaten. Bosanip mahkemede aldatıldığıni söyleyince de çocukları verirlerdi heralde. Bu yuzden inanmıyorum cocuklar için ayrılmadigina daha önce de. Kacirdin ki bosanmayasin.

Konu sahibi zaten cocuklarini babaya birakmak istiyordu,anladigim kadariyla sirf kocasini pesinden kosturmak icin cocuklarida goturdu ama plani ise yaramadi...

+1
Bide itiraf ediyor ya

Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana

Tam da bununla ilgili yazmistim. Yanilmamisiz yani..
Derdin bu adam senin cocuk falan hikaye

Senin fake olduğunu düşünüyorum.
Hep tartışma yaratacak sinirleri gerecek konular açıyorsun.
Senaryon çok ucuz, bir ikiz dedin bir üçüz, şimdi de alıp yurda dönmüşsün, yemezler.
Birgün bu ortaya çıkacak bu mesaj da burada dursun.

Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana

Yine nerden geldim ben bu konuya
Bide okurken saf saf nihayet gidecek gücü kendinde bulmuşsun ama uygulama şeklin yanlış önce dava açmalıydın diyecektim ağzıma tıkıldı laflar şu yazdıklarınla.

Yahu onlar çocuk sizin kanınız canınız kullanıp durmayın şunları. Evliliği çocuk değil sevgi saygı ayakta tutar bunlar sizde çoktan bitmiş.

Artık uyanın tedavi olun boşanın bi zahmet çocuklardan da uzak durun.zaten şu yaptığınızla biraz zor alırsınız onları

İkiz değiller miydi onlar önceki konuda birden bire üçüz mü oldular?
İnsanların asabını bozunca elinize ne geçiyor?

Ay hangi konu ya? Sinir olurum öyle bir şeyse. MerveOkanAşka sinirim geçmedi daha.
arama yerinden üye adı kısmına bu arkadaşı yazdım, aranacak kelimeye de ikiz yazdım ama bulamadım

D

Ders alması gereken aklını başına toplaması gereken ondan önce sensin.Sen annesin.Çocukları kullanmaktan

vazgeç.Şurda millet kendini paraladı.Kimseyi dinlemeyeceksen ne diye sorup duruyorsun????

Sen kafanın dikine devam.

3 gün sonra döner adamın kapısında yatarsın.

Çocuklara yazık diyorum başka da birşey demiyorum

ve beklenen son
Allah size akıl fikir versin

Ah hatice,korkarım sen bu çocukları ziyan edeceksin,eşin iyi bir adamsa ona bırak,eşini bilmem ama onlar büyüyünce seni affedecek mi,ona odaklan bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…