Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

eşini geç adamın zaten sevgilisi var affet nolur affetmese nolur
bakalım o çocuklar seni affedecek mi

Tek istediğim evlenirken de bebek yaparken de bir sınav. Çok şey mi istiyorum?

bu konu hakkında cok kararliyim kendi çapımda arastirmalarimi yapıyorum
birkaç hocam paylaştım devletin bu konuya sıcak bakmayacagini düsünüyorlar ama ben bir partiye bu konu hakkında çalışma bitince sunacağım belki destek alırım
çünkü nüfusumuz artiyor ve bu artış kalitesiz bir artış kalitesiz ebeveynler tarafından yetistitiliyorlar

Siz şu çocuklarını kullanan harip zihniyetli üyesiniz. Fake seniz çok zavallı, gerçekseniz daha da zavallısınız. Dizi senaryosu mu deniyorsunuz acaba? Eğer gerçekseniz o çocukların psikolojisine yaptıklarınızı nasıl telafi edeceksiniz bilmiyorum ama fakesiniz muhtemelen.

Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana

Şaka mısınız yahu? Fake misiniz nesiniz dalga geçer gibi konularınız. Ne kocaymış ya, o çocuklara yazık ne diyeyim bir şey diyemiyorum ben sizin gibi annelere. Bildiğim kadarıyla hukuken de suç işliyorsunuz şu an, eşiniz dava açsa rezalet.

Muhtemelen fakesiniz, konular da hep birbiriyle çelişkili.

Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
Ayy ben sımdı hatırladım sızı. Noldu plnın ıse yaramadımı ? Nolcak sımdı o cocuklara ne kadar buyuk kotuluk yaptıgının farkındamısın? Kocan kosmuyo bak pesınden?

Konu sahibi çocukları burada bırakıp tekrar kocasının yanına dönecek af dilemeye
Zaten derdi çocuklardı ayak bağı oluyorlardı.Eh artık çocuk kozunu kullanıp işe yaramadığını görünce kurtulması daha kolay olur.

adam senden ve çocuklardan kurtulduğu için affetmiyorum ayağına yatıyor.
şimdi gününü gün eder yükü olmadan.

İnşallah affetmez, çocukları da almaz, blöfünüzle kalırsınız diyeceğim ama çocuklara yazık.

Kalbiniz kararmış, kapkara olmuş, göremeyecek kadar

Tek istediğim evlenirken de bebek yaparken de bir sınav. Çok şey mi istiyorum?
Hayıııırrrr... Kesinlikle. Bence temel insan haklarından olmalı bu. Sınavı geçmiş ailelere doğabilme hakkı. Resmi adı Yeterli aile hakkı olabilir mesela. Yeterlilik sınavı verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…