- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Eşimle aramız bozuktu biliyosunuz
Bende üçüzlerimi alıp Türkiyeye döndüm o bilmeden
Tabi duyunca çılgına döndü
Ama şimdi pişmanım fevri hareket ettim sanırım o artık beni affetmiceni söyledi sizce haklımı gururmu yapıyo birgün siniri geçermi sizce
Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
Tek istediğim evlenirken de bebek yaparken de bir sınav. Çok şey mi istiyorum?
Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
Ayy ben sımdı hatırladım sızı. Noldu plnın ıse yaramadımı ? Nolcak sımdı o cocuklara ne kadar buyuk kotuluk yaptıgının farkındamısın? Kocan kosmuyo bak pesınden?Yani ben o belki ders alır üçüzleri kaybedince aklı başına gelir belki dedim ama gelmedi aksine iyice zıt gitti bana
adam senden ve çocuklardan kurtulduğu için affetmiyorum ayağına yatıyor.Eşimle aramız bozuktu biliyosunuz
Bende üçüzlerimi alıp Türkiyeye döndüm o bilmeden
Tabi duyunca çılgına döndü
Ama şimdi pişmanım fevri hareket ettim sanırım o artık beni affetmiceni söyledi sizce haklımı gururmu yapıyo birgün siniri geçermi sizce
Hayıııırrrr... Kesinlikle. Bence temel insan haklarından olmalı bu. Sınavı geçmiş ailelere doğabilme hakkı. Resmi adı Yeterli aile hakkı olabilir mesela. Yeterlilik sınavı verirlerTek istediğim evlenirken de bebek yaparken de bir sınav. Çok şey mi istiyorum?
Tabi ki çok şey istiyorsun 3 er 5 er doguralım istiyorlar sen sınav diyorsun pehhTek istediğim evlenirken de bebek yaparken de bir sınav. Çok şey mi istiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?