- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.724
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
soran oldu mu okuyamadım tüm sayfaları babalarının izni olmadan yurt dışına nasıl çıkardınız çocukları?
yıldık, yeminle yıldık inanıpta bişey sorasım gelmedi şahsen
Koca derdine çocuklarını kullanan bir anne.
Çocukları bırakayım da aklı başına gelsin.
Çocuklardan kurtulayim da bosanirsam kolay evlenirim.
Çocukları kaçırayim da bana geri dönsün.
Yazık.
Ben haticenin onceki konularında ikiz yazdıgını görmustüm, ücüz yazmaya başladıgında,öncekilerde deşifre olmamak icin bilerek yanlış bilgi verdiğini,sonrada unuttuğunu düşünmüştüm,ama her şey mümkün,violetto'yu düşününce...Ay hangi konu ya? Sinir olurum öyle bir şeyse. MerveOkanAşka sinirim geçmedi daha.
arama yerinden üye adı kısmına bu arkadaşı yazdım, aranacak kelimeye de ikiz yazdım ama bulamadım
Çocuklar yalan koca yalan hatice abla baştan aşağı yalan olduğu için sormadı kimsesoran oldu mu okuyamadım tüm sayfaları babalarının izni olmadan yurt dışına nasıl çıkardınız çocukları?
sallıyo işte çocukları kaçırmışmış. kolaydı 3 çocuğu izinsiz habersiz çıkartmak..
Ben olsam eşimle aramızda ne gibi bir olay geçmiş olur sa olsun (çocuk istismarı ve şiddet haric)çocuklarımı babalarindan uzaklaştırmam.Aynı şekilde onunda böyle davranmasını beklerim.Eşimle aramız bozuktu biliyosunuz
Bende üçüzlerimi alıp Türkiyeye döndüm o bilmeden
Tabi duyunca çılgına döndü
Ama şimdi pişmanım fevri hareket ettim sanırım o artık beni affetmiceni söyledi sizce haklımı gururmu yapıyo birgün siniri geçermi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?