Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Şahsen önceki konunu bilmiyorum ne yaşadığını neden çocuklarını kaçırdığını, ancak benım eşim böyle bişey yapsa dünyayı dar ederim asla da affetmem.

Koca derdine çocuklarını kullanan bir anne.
Çocukları bırakayım da aklı başına gelsin.
Çocuklardan kurtulayim da bosanirsam kolay evlenirim.
Çocukları kaçırayim da bana geri dönsün.
Yazık.

şahıs gerçekse kıyamet kopmak için daha neyi bekliyor ki, kopsun
deniz aşırı beyinsizlik

Bu kadar ucuz senaryolar yazmayın yahu.
Türk dizileri bile böyle saçmalamıyor.
Önceki konularından birini anımsıyorum. İnanmıyorum tek bir tanesine bile hadi neyse de, insan üşenir be biraz.
Çok ayıplı şeyler yazardım ama ban man yemeyelim şimdi.

Ay hangi konu ya? Sinir olurum öyle bir şeyse. MerveOkanAşka sinirim geçmedi daha.
arama yerinden üye adı kısmına bu arkadaşı yazdım, aranacak kelimeye de ikiz yazdım ama bulamadım
Ben haticenin onceki konularında ikiz yazdıgını görmustüm, ücüz yazmaya başladıgında,öncekilerde deşifre olmamak icin bilerek yanlış bilgi verdiğini,sonrada unuttuğunu düşünmüştüm,ama her şey mümkün,violetto'yu düşününce...

Affetmezdim. Onlar onun olduğu kadar benim de çocuklarım. Hem de başka ülkeye kaçırmak ha?

Edit: Feykmiş zaten.

Hey güzel Allah'ım ya çok mu lazımdı bunlar gereksiz oksijen avı beyinde pazarda satilmiyorki alsak versek şuna bide böylelerinin çifter çifter çocukları var ya offfggg

sallıyo işte çocukları kaçırmışmış. kolaydı 3 çocuğu izinsiz habersiz çıkartmak..

Ayri pasaport olduğu icin ve evli oldukları icin belki seyahat durumuyla cikardi... arkadaşlarim var eşlerinden ayri geliyorlar ama izin vs olmuyor diye biliyorum...

Ama konu vahim önce birakmak istedi sonra tr den bir adamla görüştugunu yszdi şimdi geri cocuklari aldi geldi cok vicdansız kadin , esini elde etmek ya da hayatına bir erkek sokmak icin yapmayacagi yok

Yaptığınız şey suç değil mi? Konu affedip affetmemekten daha önemli, bu saatten sonra size nasıl güvenebilir bir insan?

Ben olsam eşimle aramızda ne gibi bir olay geçmiş olur sa olsun (çocuk istismarı ve şiddet haric)çocuklarımı babalarindan uzaklaştırmam.Aynı şekilde onunda böyle davranmasını beklerim.
Yaptığınız çok çok yanlış. Hem eşinize hemde çocuklarınıza zarar vermişsiniz.sizi affetse ne olur ki artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…