Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Adam burnumdan getirdiği için yıllarca bende aldım bebeleri döndüm buraya nesine inanamadınız
Sevgilisi vardı ayrılmışlar sonra birleşcek gibi olduk ama bana zaman ver dedi durdu bende dayanamadım çıktım geldim cocuklarımla olay bu
Tabi o bunu öğrenince çıldırdı ben dönecektim er geç ama sen o olasılığı sildin bu hareketinle seni asla affetmiycem dedi bu kadar aşırı tepki vereceğini sanmamıştım

Siz çocukları bırakıp gitme derdindeydiniz bakamam kimse almaz beni çocuklu diyordunuz. Şu mantıktaki bir kadın parasız pulsuz üç çocukla gitmez çünkü.
Ki benim kuzenim boşanalı kaç sene oldu hale çocuğu yurtdışına tatile götüreceği zaman ayrı işlem yapıyor kaçırmadığına dair siz kafanıza göre nasıl çıkardınız?
Hepsini hallettiniz diyelim çocuklarını zerre düşünmeyen ayak bağı gören bir kadın üç çocukla başka ülkeye gitmez. Mantıksız ve hiç inandırıcı değil.

Ama ben yaptım sonuçta ne kadar zor gelsede anneliğim ağır bastı üçüzleri kapıp geldim işte . Normal seyahat eder gibi çıkardım bir sorun çıkmadı

Ama ben yaptım sonuçta ne kadar zor gelsede anneliğim ağır bastı üçüzleri kapıp geldim işte . Normal seyahat eder gibi çıkardım bir sorun çıkmadı

Uçak parasını nereden buldunuz?
Dört bilet almak biraz maliyet istiyor takdir edersiniz ki hele hele son dakika alınan uçak biletleri el yakar siz nasıl aldınız?

Ben kocamı terkedecegim de onun beni affedip affetmemesini dert edeceğim!!
Yahu hadi gelin bize doğruyu söyleyin
Hadi bir kişi inanmaz iki kişi inanmaz ama size hiç kimse inanmıyor artık
Bide önceleri üç çocuğum var diyordunuz sonra birisi size bu adamdan üç çocuk neden yaptın diye sorunca çoçuklar birden üçüz oldu

Ya konu açıyorsunuz ortada yoksunuz
Bari net birşeyler yazın da burdakileri oyalamayın

Eğer gerçekse de zaten size elli kere denildi neyi yapmanızın daha mantıklı olacağı

Bari boşansaydınız doğru düzgün
Böyle çocuk kaçırınca ele birşey geçmiyor aksine siz suçlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…