- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Mugehatun fake olamaz yaa inanmiyorummugehatun fake uye miymis
:)) Ziya bacimGerçeğim inanan inanır inanmayan inanmaz
Bundan sonra ne yapmayi dusunuyorsun?Gerçeğim inanan inanır inanmayan inanmaz
Bu da yeni moda yav he heYav he he
Tek cümle yazıp gitmedim tahmininiz tutmadı şekerimBiz prim veriyoruz bu kadına. Kimse kaale almasa kendi kendine yazıp gidecek.Bibibella nun dediği gibi tek cümle yazıyor ardından 10 sayfa dönüyor.
Adam burnumdan getirdiği için yıllarca bende aldım bebeleri döndüm buraya nesine inanamadınız
Sevgilisi vardı ayrılmışlar sonra birleşcek gibi olduk ama bana zaman ver dedi durdu bende dayanamadım çıktım geldim cocuklarımla olay bu
Tabi o bunu öğrenince çıldırdı ben dönecektim er geç ama sen o olasılığı sildin bu hareketinle seni asla affetmiycem dedi bu kadar aşırı tepki vereceğini sanmamıştım
Zaten tarzı o tek cümlelik msjlar kendi kendine yazmalar bir de nanelimonmuydu neydi o var böyleBiz prim veriyoruz bu kadına. Kimse kaale almasa kendi kendine yazıp gidecek.Bibibella nun dediği gibi tek cümle yazıyor ardından 10 sayfa dönüyor.
Sorulara cevap ver öyleyse. Çocuk gibi nanik yapıyorsun bana.Tek cümle yazıp gitmedim tahmininiz tutmadı şekerim
Ama ben yaptım sonuçta ne kadar zor gelsede anneliğim ağır bastı üçüzleri kapıp geldim işte . Normal seyahat eder gibi çıkardım bir sorun çıkmadıSiz çocukları bırakıp gitme derdindeydiniz bakamam kimse almaz beni çocuklu diyordunuz. Şu mantıktaki bir kadın parasız pulsuz üç çocukla gitmez çünkü.
Ki benim kuzenim boşanalı kaç sene oldu hale çocuğu yurtdışına tatile götüreceği zaman ayrı işlem yapıyor kaçırmadığına dair siz kafanıza göre nasıl çıkardınız?
Hepsini hallettiniz diyelim çocuklarını zerre düşünmeyen ayak bağı gören bir kadın üç çocukla başka ülkeye gitmez. Mantıksız ve hiç inandırıcı değil.
Ama ben yaptım sonuçta ne kadar zor gelsede anneliğim ağır bastı üçüzleri kapıp geldim işte . Normal seyahat eder gibi çıkardım bir sorun çıkmadı
Ay bu ikisi bir de eskilerden kazenin patlattığı bi sudamlası vardı. Resmen tüm forumun sebebi oldular hatunlar.Zaten tarzı o tek cümlelik msjlar kendi kendine yazmalar bir de nanelimonmuydu neydi o var böyle
Ben kocamı terkedecegim de onun beni affedip affetmemesini dert edeceğim!!Adam burnumdan getirdiği için yıllarca bende aldım bebeleri döndüm buraya nesine inanamadınız
Sevgilisi vardı ayrılmışlar sonra birleşcek gibi olduk ama bana zaman ver dedi durdu bende dayanamadım çıktım geldim cocuklarımla olay bu
Tabi o bunu öğrenince çıldırdı ben dönecektim er geç ama sen o olasılığı sildin bu hareketinle seni asla affetmiycem dedi bu kadar aşırı tepki vereceğini sanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?