Amin amin.
Çok mantikli.
Rabbim öyle serefsizlerin belalarini versin.
Minicik sabeyi yakmislar ya.
Hala aklim almiyor.
Adalete değil içeride ki mahkumlara güveniyorum yazmisti bir arkadaş.
Hak ettiğini bulsun kopek.
"Ve çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin."
Çivisi çıktı dünyanın. Minicik bedenlerde aradıklarını bulmaya çalışıyor vicdansızlar.
Rabbim tüm miniklerimizi korusun.
Anne babalara da büyük görev düşüyor.
Paylaştığınız şey çok mantıklı. Böyle ufak detaylar hayat kurtarıyor
Arkadaşlar merhaba, şu son yaşanan çocuk vahşetlerinden sonra herkes korkar oldu dünyadan...
Bugün Facebook'ta bi'paylaşıma denk geldim çok mantıklı geldi oyüzden paylaşmak istedim.
Adam bunu duyunca, hızlıca çocuğun yanından kaçtı.
Çünkü; Annesi daha önce çocuğu ile konuşmuş ve aralarında bir şifre oluşturmuşlardı. Şifreyi söylemeyen hiç kimse ile gitmemesi gerektiğini tembihlemişti.
Ve bu küçük ayrıntı, belki de küçük çocuğun hayatını kurtarmıştı.
Çocuklarınızla konuşun.
Aranızda bir şifre oluşturun. O şifreyi söylemeyen kimse ile gitmemesini söyleyin.
Belki de bu şekilde çocuklarımızı biraz daha koruyabilir, hiç olmazsa kendi dünyamızı biraz daha emniyetli hale getirebiliriz."
Kaynak: Facebook
Allah bütün minikleri korusun inşallah
Paylaştığınız icin cok tesekkurler. Kac anne okursa o kadar iyi.
Allah'im sen kotu insanlardan koru.
ben anaokuluna giderken bir gun nedenini hatirlamadigim bir sebepten ayni sokaktaki evimize erken gelmistim, ztn normaldede kendim gelip giderdim. babamin is yeride iki sokak otedeydi ve babamin dogdugu mahallede oturuyorduk. annem o gun sans eseri evde yoktu. kapida beklerken bir adamin ben babanin arkadasiyim seni gel babana gotureyim dedigini hatirliyorum. babamin ismini sormustum cevap verememisti. ben yolu biliyorum diip gitmemistim ama zorla goturebilirdi onu ne yaptim annemmi geldi yoksa birimi gordu ben apartmanami girdim hatirlamiyorum. evet etraf igrenc ama ben 6 yasindayken gerekeni etrafimdan kapmisim bence su anki cocuklar cok daha uyanik biraz tedbir hayat kurtarir..
Arkadaşlar merhaba, şu son yaşanan çocuk vahşetlerinden sonra herkes korkar oldu dünyadan...
Bugün Facebook'ta bi'paylaşıma denk geldim çok mantıklı geldi oyüzden paylaşmak istedim.
Adam bunu duyunca, hızlıca çocuğun yanından kaçtı.
Çünkü; Annesi daha önce çocuğu ile konuşmuş ve aralarında bir şifre oluşturmuşlardı. Şifreyi söylemeyen hiç kimse ile gitmemesi gerektiğini tembihlemişti.
Ve bu küçük ayrıntı, belki de küçük çocuğun hayatını kurtarmıştı.
Çocuklarınızla konuşun.
Aranızda bir şifre oluşturun. O şifreyi söylemeyen kimse ile gitmemesini söyleyin.
Belki de bu şekilde çocuklarımızı biraz daha koruyabilir, hiç olmazsa kendi dünyamızı biraz daha emniyetli hale getirebiliriz."
Kaynak: Facebook
Allah bütün minikleri korusun inşallah
çok mntıklı.
benim kızım da çok yobazlaştı, üzülüorum bazen.dedesiyle bakkala bile gitmiyor.biri sevmek istediğinde saklanıyor.
ama artık kızmıcam.warsın kimsenin elini öpmesin .bnm yanımdan da ayılmasın.böle haberleri okudukça..
çok mntıklı.
benim kızım da çok yobazlaştı, üzülüorum bazen.dedesiyle bakkala bile gitmiyor.biri sevmek istediğinde saklanıyor.
ama artık kızmıcam.warsın kimsenin elini öpmesin .bnm yanımdan da ayılmasın.böle haberleri okudukça..
Hiç canınızı sıkmayın 2001, 2002 yıllarında ben ortaokuldayım ve Ümraniye sapığı semtimize de uğrardı haliyle haberleri takipteydik. Okula giderken annem bile olsa yanımda korkar kimseyle konuşmak istemezdim.
Baya içine kapanık büyüdüm. Şuan hiç alakam yok çocukluğumla, düşünün nasılsın kızım diyenlere bile cevap vermezmişim
valla ben kızımın sızın kı gbı olmasını ısterım.soğuk olsun varsın yanaşmasın kımseye.oyle bır dunyadayız kı....Rabbım evlatlarımızı korusun.hıçkımseyı evladıyla sınamasın.
dun kızıma baktıkça ağladım ağladım ağladım.ALLAHım ne buyk bır acı sabırlar versın kuçuk meleğin ailesıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?