- 8 Ekim 2016
- 349
- 447
- 103
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Bir gun kizim,babasi ve ben arabada gidiyorduk,ben ön tarafta basimi arabanin koltuguna dayadim gozlerimi dinlendiriyorum gidecegimiz yere geldik,esim hadi geldik dedi..kizim ne dese...Baba annem ölmüş galiba hadi biz gidelim..
Filozof maşallahBu akşam oğlum dolaylı anlatımı buldu eşimle ben küçük bir tartışma yaşadık istemeden oğlumda şahit oldu sonra oğlumda babam seni üzdüğünde ben çok üzülüyorum babam beni çok seviyor ben üzülünce o çok üzülüyor o zaman babam neden kendini üzüyor dedi çok şaşırdım
Facede danışman anne diye bir sayfa var. Orada bu konuyla ilgili bir yazı paylaşılmıştı. Gerçekten çok güzel :)Oğlum anasınıfında geçen gün ona sarılıp coşkuyla:
-oğlum seneye 1. Sınıf oluyoruuuuuuzzzzzzz, dedim. O DA şaşkınlıkla:
-anne sen de mi 1. Sınıf oluyorsun???? Dedi
Maşallah kuzucuga ♥♥Bu akşam oğlum dolaylı anlatımı buldu eşimle ben küçük bir tartışma yaşadık istemeden oğlumda şahit oldu sonra oğlumda babam seni üzdüğünde ben çok üzülüyorum babam beni çok seviyor ben üzülünce o çok üzülüyor o zaman babam neden kendini üzüyor dedi çok şaşırdım
Çok güldüm yaa maşallah16 aylık kızım yanımdayken çorapları eşlemeye çalışıyordum. O da sürekli karıştırıp bozuyordu. Onu da dahil edeyim dedim. Elime bir çorap aldım. ‘Aa nerdeymiş bunun diğeri hadi ara bakalım’ dedim. Başta yüzüme şaşkın baktı. Sonra aldı çorabı kulağına götürdü. ‘Ayoo iyiyim’ dedi ben koptum tabi orda :) Aramak eylemini sadece telefonla aramak olarak algılamış kuzum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?