- 11 Ağustos 2016
- 1.176
- 1.820
- 133
- 36
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
ay maşşallahKızım :
" Anne, Atatürk hiç evlenmiş mi ? "
Ben :
" Evet, anneciğim, evlenmiş."
Kızım :
" Aaaa, ama ben başkan olduğu için evlenmemiştir diye düşünmüştüm."
Ben :
"Başkanlar da evlenir anneciğim ama.. :)) "
Kızım:
" Peki, çocuğu var mı ?"
Ben:
" Yok anneciğim."
Kızım:
" Allah Allah, hayatımda böyle bir şey, ne gördüm ne duydum. Belki o kadının yumurtasını almışlardır. "Çocuğu olmasın, başkasının çocuğu olsun." diye.. Allah, o kadının yumurtasını almış olabilir. Çünkü, Allah herşeyi yapabilir.."
( 6 yaşındaki hanımefendi, hayatında böyle bir şey, ne görmüş ne duymuş ::)) )
Benimde 4 yaşındaki kuzenimin kızını sürekli gezdiriyordumMerhaba, çocuklarımızı büyütürken, şahit olduğumuz ilginç ve bizleri gülümseten diyologları paylaşmaya ne dersiniz ? ;-)
İlk benden gelsin..
6 yaşında kız- erkek ikizlerim var.
Kızımdan hafta sonu incileri : ( Bitmek bilmeyen enerjilerine, bağırmalarına kızıyorum. )
Kızım:
" Ya ne bu ! bu ev hiç eğlenceli değil. Sürekli susun diyorsun. Ne böyle huzur evi gibi."
Ben :
" Sen nerden biliyorsun huzur evini ? " ( Gülüyorum, kızıyor.)
Kızım :
" Yaa ne var gülecek bunda ! Ben öğretmenimle huzur evine gittim, biliyorum. Çok sakindi. Çok sessizdi .Ne bu sakinlik ? Huzur evi mi burası ? Yaaaa gülmeeeee !!! "
Ekleme: Az evvel, oğlum yemek masasının sandalyesini devirdi.
Kızımın tepkisi :
" işte, yaramazlık dediğin, böyle olur !"
o zaman o kadar çabuk gelıyokı anlatamam ama gercekten cok zevklı onların masumluklarını ızlemek rabbım herkese yaşatsınBenim canim kizim 4 bucuk aylik Rabbim konusacagi gunleri gosterir insallah sizler gibi anilarimin olmasi dilegiyle kizlar ,:)
amin amin insallah melek.onlarne zaman dogum.yaptim ne zaman dort bucuk ay gecti sasiriyorum zaman cok insafsiz bebegim benim hersey im ona bakinca gurbet ozlemim.herseyim biraz olsun diniyoo zaman o kadar çabuk gelıyokı anlatamam ama gercekten cok zevklı onların masumluklarını ızlemek rabbım herkese yaşatsın
hahha bu cocuklarda pipi sormak huy heraldedaha önce bir konuda da yazmıştım hala aklıma geldikçe gülerim..:)
oğlum 3 yaşındayken gerçekleşen bir diyalog bu :
- anne senin pipin yok mu ?
- yok oğlum kızların pipisi olmaz
niye olmaz ne olur vs vs sorulardan sonra ;
- anne üzülme yarın gidip sana migrostan pipi alırız..
sıpa şimdi 5 yaşında ana okuluna gidiyor .. yalnız pek memnun değil zira öğretmeni 5 gün ders 2 gün tatil yapmış böyle öğretmen olmazmış.. öğretmenle konuşacakmışım tatil günlerini uzatacakmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?