Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Arkadasim ve 7 yAsindak oglunun diyalogu.

Bir kuyumcunun önunde dururlar.

Arkimin oglu:
-anne ben okulu bitirim calisim sana bu bilziklerden alirim

Arkim:
Sen buyude calisda.

Oğlu:
Hangisinden istersen begen alıcam.

Arkim:
Alirsin tabi

Oğlu:
Hadi sec bi tane hangisi?

Arkim:
En kalinlaridan gösterir şu

Oğlu:
Sende en kalin en pahalisini seciyosun incelerden seçsene.

bu cocuklar bir harika dostum

Küçük kuzenim pantolonunu ters giyip fermuarı popo kısmına getirmiş:
Ben:E pantolonu ters giymişsin... (gülüyorum,ve bir eliyle poposunu kapatmaya çalışıp yan yan odadan çıkıyor ve doğrusunu giymiş şekilde geliyor.)
-Bak işte ters değil doğru.
Senin gözlerin ters!!!

Gene bir gün onlardayım,üç kardeşler bu arada. Yedi yaşındakiyle muhabbet ediyorum laf arasında "kandır kendini" dedim,ortanca dört buçuk yaşındaki de "neyy köyden tandır mı gelmiş"dedii,en küçük 3 buçuk yaşındaki de "evet abi hemde acılı tandıyy" dedi Anneleri Hataylı,ve sabah akşam tandır yiyorlar

ay maşşallah be ne gormus ne duymusuna degılde kadınların yumurtasını bılmesıne koptum

ucuncu cocuguma hamıleyken kucuk oglum anne kardesımız dogduktan sonra babamdan boşancakmısın dedi
o nerden cıktı oglum neden boşanıyım dedım oğlum ama o zaman bızım bır suru kardesımız olur dedı yarıldım masumum evlılıgın cocuk yaptıgını sanıyo

Benimde 4 yaşındaki kuzenimin kızını sürekli gezdiriyordum
O beni artık gezdiren yok demek istedi ama ;
Sudabatmaz teyze sen evlendin ben evde kaldım.
Dedi

Benim canim kizim 4 bucuk aylik Rabbim konusacagi gunleri gosterir insallah sizler gibi anilarimin olmasi dilegiyle kizlar , :)
o zaman o kadar çabuk gelıyokı anlatamam ama gercekten cok zevklı onların masumluklarını ızlemek rabbım herkese yaşatsın

daha önce bir konuda da yazmıştım hala aklıma geldikçe gülerim..:)
oğlum 3 yaşındayken gerçekleşen bir diyalog bu :

- anne senin pipin yok mu ?
- yok oğlum kızların pipisi olmaz
niye olmaz ne olur vs vs sorulardan sonra ;
- anne üzülme yarın gidip sana migrostan pipi alırız..

sıpa şimdi 5 yaşında ana okuluna gidiyor .. yalnız pek memnun değil zira öğretmeni 5 gün ders 2 gün tatil yapmış böyle öğretmen olmazmış.. öğretmenle konuşacakmışım tatil günlerini uzatacakmış :)

o zaman o kadar çabuk gelıyokı anlatamam ama gercekten cok zevklı onların masumluklarını ızlemek rabbım herkese yaşatsın
amin amin insallah melek.onlarne zaman dogum.yaptim ne zaman dort bucuk ay gecti sasiriyorum zaman cok insafsiz bebegim benim hersey im ona bakinca gurbet ozlemim.herseyim biraz olsun diniyo

hahha bu cocuklarda pipi sormak huy heralde benım ogullarımda bana sormustu kızların pipisi olmaz oglum demıstım ama anne sen kız degılsınkı kadınsın dedı kadınlarında olmaz dedım o zaman tuttu sen çişini nasıl yapıyon dedı şok oldum

Benim oğlanın anaokulundan bir kız arkadaşı var ya.. Geçenlerde bana soruyor iki sıpam :

" Anne, babam seni nerden buldu ? Anaokulu'ndan mı ?"

Ben :
" Hayır anneciğim. Biz büyüdüğümüz zaman tanıştık babanla. Büyüdüğümüz zaman buldu beni."

Oğlum:
" Yaa, ben Sinef'i nerden bulucam büyüyünce ? Ya o başka yere taşınırsa ?"

( Anaokulu ve derken ilkokulda da birlikteler. Ama olur da ayrı kalırlarsa diye oğluma şimdiden dert olmuş gelecek kaygısı... :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…