Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Pipi konusu bende de var.Oğlum küçükken annem ve babam gelmiş oturuyorduk.Annem pipin büyümüş dedi.Oğlumun eşimin yüzünü kızarmasına ,benim de gülmek için mutfağa kaçacak sözü;
Ooooo,anneanne ,sen babamınkini görsen,yanında banyo yaparken bile boxerini giyerdi,nasıl gördü bilemiyorum.

Bir suredir kardes isteyen 8 yasindaki kizmin dunku bombalari :)
-Anne neden kardes yapmiyorsun bana yoksa bilmiyor musun yapmasini?
-Internetten baksana anne nasil yapiliyormus ogrenince yaparsin
Ben de o sirada kk daydim. Ekrana bakti.
-Senin burda cocugu olan arkadasin var mi?
Var dedim.
- O zaman onlara sorsana, sana anlatsinlar, sende bana kardes yap.

Benimde yegenimle aramda gecen bir diyalog oldu zamaninda suan 8 yasinda tabi buyudu ama hala guluyoruz aklimiza geldikce :) ozamanlar yegenim 2.5 yasindaydi dogdugundan beri emzik emmedi ama hep uzerindeki kiyafeti emerdi yaka kismini kol kismini bu durumdan hic vazgeciremezdik annemde cozum olarak ona ozel bez parcalari dikti onlari emsin diye :)) gel gelelim diyalogumuz soyle oldu:

Yegenimle firizve oynuyorduk o bana ben ona atiyoduk derken ona dedim ki
*biraz yavas at etrafta camdan biblolar var onlari kiricaksin.
*ben cocuk degilim kirmam.
*cocuk degilsin ama bebeksin..
*hayir ben bebekte degilim emzik emmiyorum bikere..
*emzik emmiyosun ama bez emiyosun ona nedemeli.!

Aradan soyle bi 5-6 saniye gectikten sonra bana donup soyle soyledi:

*Nuraayy isine bak isinee..!

7 yaşındaki kızıma boş bulunup sorduğum soruma cevaben gelişen diyalog:
Film seyrediyorduk ve bi düğün sahnesi vardı, dedim ki bak bir gün sen de büyüyüp böyle beni bırakıp gideceksin, evet anne biliyorum ama ben fazla kalmam sana geri dönerim, nasıl yani kızım ne demek o, ben evlenir bi çocuk yaparım sonra senin yanına geri dönerim ben seni isterim, annecim o nasıl laf evlenip çocuk yapıp ayrılacak misin, of anne öyle hemen ayrilinmiyor önce boşanma davası açmam lazim
Aylardır dumurum gecmedi

Oğlum 3yaşındayken gazozlarda kapakta bedava çıkma muhabbeti vardı,
İçmek için açtık
"hediye var mı anne" diye sordu
"Tekrar deneyiniz" yazıyor dedik,
Ayağa kalktı yanıma geldi şişeyi eline aldı açıp açıp kapatıyor ne yaptığını sorduğumuzda "tekrar deniyorum" dedi

10 yasinda biraz erken aşik olmuş sanirim..

Bu hem guldurdu hem acitti bee cok iyiydi.

Bir bomba benden. Bu diyaloğu yaşayan ben değilim teyzem.
Eniştem teyzem ve 5 yaşındaki kızı taksiye binerler. Kızımız öne oturmak için tutturur babasının kucağında öne otururlar. Teyzem de arkada oturur. Diyalog aynen şöyle gelişir:
-anne bak ben ne güzel önde oturuyorum
-iyi Kızım aferin.
-anne, sen de önde otursana
Teyzem ilk başta cevap vermek istemez ısrar eder
-hadi anneee
- kızım iki koltuk var bana yer yok ki
-olsun anne, sen de şoför amcanın kucağında oturursun
-

5.5 aylık oğlum kim öksürse taklidini yapıyor önce doktora götürdük tabiki hasta mı diye hiç bişeyi yok doktor amcamız öksürdü iki dakika sonra bizimkide onun gibi öksürmeye başladı doktor amcamız taklit yapıyor diyerek eve gönderdi.. kimse öksürmese bişi yok ses yok şakadan öksürüyorum bazen bizimkide hemen öhö öhö diyor sonra gülüyor nerden aklına geldi hiç bilmiyoruz :))))

bende anlatayım
çok sevdiğim bir ablam var ve onun da beş yaşında bir oğlu var. evlilik hayali kurardı benimle. nişanlıyken (nişanı attım) eski nişanlım yüzünden düşmüştüm ve burnum falan kanamıştı. tabi ufaklık bunu görünce bayağı kızmıştı. bana dedikleri aynen şöyle;

- seni bu mu düşürdü?
+ evet aşkım.
- o zaman sen şimdi jandarmayı ara gelsinler bunu hapse atsınlar. sen de bunu iptal et evlenme bununla.

eski nişanlıma da tabi kötü kötü bakışlar eşliğinde..

aradan bir iki ay geçti bana soruyor. neden gelmiyor hiç falan diye. ben de sen iptal et dediğin için iptal et dedim. yandan yandan gülerek;

- yine benimle evleneceksin yani , dedi. çocuk resmen bana yine bana kaldın dedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…