- 2 Aralık 2015
- 32.652
- 108.412
- 598
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
İşin zor bacım ya biraz büyüsün ayrı evede çıkar
Benimde yeğenlerimle olan komik hikayelerim var, ama onları her girdiğim ortamda anlatdığım için beni tanıyan herkes biliyor. Yani burda yazarsam afişe edecem kendimi. Pek tanınmak istemiyorum. Ama yazamadığım için nasıl fitil oldum şu an bilemezsiniz.Merhaba, çocuklarımızı büyütürken, şahit olduğumuz ilginç ve bizleri gülümseten diyologları paylaşmaya ne dersiniz ? ;-)
İlk benden gelsin..
6 yaşında kız- erkek ikizlerim var.
Kızımdan hafta sonu incileri : ( Bitmek bilmeyen enerjilerine, bağırmalarına kızıyorum. )
Kızım:
" Ya ne bu ! bu ev hiç eğlenceli değil. Sürekli susun diyorsun. Ne böyle huzur evi gibi."
Ben :
" Sen nerden biliyorsun huzur evini ? " ( Gülüyorum, kızıyor.)
Kızım :
" Yaa ne var gülecek bunda ! Ben öğretmenimle huzur evine gittim, biliyorum. Çok sakindi. Çok sessizdi .Ne bu sakinlik ? Huzur evi mi burası ? Yaaaa gülmeeeee !!! "
Ekleme: Az evvel, oğlum yemek masasının sandalyesini devirdi.
Kızımın tepkisi :
" işte, yaramazlık dediğin, böyle olur !"
Bu süperdi7 yaşında çocuğa geçen sana bi kardeş alalım mı? dedim.
Almaya ne gerek var yaparız ki... Dedi
birgün arkadaslarla yemek yiyoruz..Merhaba, çocuklarımızı büyütürken, şahit olduğumuz ilginç ve bizleri gülümseten diyologları paylaşmaya ne dersiniz ? ;-)
İlk benden gelsin..
Kızımdan hafta sonu incileri : ( Bitmek bilmeyen enerjilerine, bağırmalarına kızıyorum. )
Kızım:
" Ya ne bu ! bu ev hiç eğlenceli değil. Sürekli susun diyorsun. Ne böyle huzur evi gibi."
Ben :
Kızım :
" Yaa ne var gülecek bunda ! Ben öğretmenimle huzur evine gittim, biliyorum. Çok sakindi. Çok sessizdi .Ne bu sakinlik ? Huzur evi mi burası ? Yaaaa gülmeeeee !!! "
Kızımın tepkisi :
Merhaba, çocuklarımızı büyütürken, şahit olduğumuz ilginç ve bizleri gülümseten diyologları paylaşmaya ne dersiniz ? ;-)
İlk benden gelsin..
Kızım:
Ben :
Kızım :
Kızımın tepkisi :
kuku derken ne demek istiyor?Sürekli erkek kardeşimle gezen bana 4 yaşında ki kızım;
-Anne dayım senin kocan mı?
Ben:
Kızım: Anne ben erkeklerle oynamam.
Ben: Niye annem?
Kızım: Çünkü onların kukusu büyük!
Ben:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?