- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi kahvetelvesi
Burdan yazayimda rahatlayayim bende.bir arkadas grubumuz var.yaklasik 7_8 kisi ve hepsi evli.iki tanesinin cocugu var 5_6yaslarda.
Ayda 1 donemecli toplaniriz evlerde.
Evim zaten kucuk.o kadar misafir ustune o iki cocuk 10 cocuga bedel..
Yapmayin yahu.aciyin biraz insan haline..annenize birakin.yada az terbiye edin.gece 1 lere kadar cocugu mahkum etmeyin evde..
Ayda1 yapiliyor zaten.
Sirf bu yuzden toplantilara katilmiyorum artik.
Her gorusmeden sonra kimse koltuklardan tuz toplamak zorunda degil...sekerli aynalari silmek zorunda degil.
Mavi Mumlarimi bembeyaz halimdan cikartmaya calistim haftalarca..resmen bastirarak resim yapmislar..
Cocugunun huyunu suyunuda biliyorsun.bilerekmi getiriyorsun yani..birde bitanesinin annesi benimle ayni sitede oturuyor.
Yok illa yaninda olacak.
Konu sahibi en azindan disardasiniz.cokda sorun etme derim
Ayda 1 donemecli toplaniriz evlerde.
Evim zaten kucuk.o kadar misafir ustune o iki cocuk 10 cocuga bedel..
Yapmayin yahu.aciyin biraz insan haline..annenize birakin.yada az terbiye edin.gece 1 lere kadar cocugu mahkum etmeyin evde..
Ayda1 yapiliyor zaten.
Sirf bu yuzden toplantilara katilmiyorum artik.
Her gorusmeden sonra kimse koltuklardan tuz toplamak zorunda degil...sekerli aynalari silmek zorunda degil.
Mavi Mumlarimi bembeyaz halimdan cikartmaya calistim haftalarca..resmen bastirarak resim yapmislar..
Cocugunun huyunu suyunuda biliyorsun.bilerekmi getiriyorsun yani..birde bitanesinin annesi benimle ayni sitede oturuyor.
Yok illa yaninda olacak.
Konu sahibi en azindan disardasiniz.cokda sorun etme derim