Valla bu çok büyük sorumluluk.
Ciddi sabır ister.
Şahsen çocuklu bir erkekle evliliği sadece benim de çocuğum olursa düşünebilirim..
Karşılıklı birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünerek.
Bunun dışında çok zor olur..
Tebrik ediyorum.Hayir merak etmedim ama zaten esimle iletisim halindeler ve cok duzgun bir kadin oldugunu dusunuyorum
Benim cevremde ise hep ikinci evliliklerini yapan ve cok mutlu olan insanlar var daha esine kotu davranani gormedim
Kendi kanindan canından birini 2 kere gören adamdan ne umuyorsunuz siz peki okuyunca merak ettimBenim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.
Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...
çocuk madem 1 hafta annesinde 1 hafta babasında kalıyor, evlenirseniz bi nevi beraber yaşıyor olacaksınız.. kaldırabilecek misiniz bunu düşünün.. ayrıca babasıyla yalnız vakit geçirmek isteyecektir.. saygı göstermeniz gerekecek.. zor bir durum olabilir sizin içinherkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
mutlu olmak istiyorsan bu kişiyle evlenme...neden yine annesiyle kalmıyor bence öz annesi sizi rahatsız etsin diye laf toplayıp getirsin diye sizde bırakacak..hem çocuğun hayatı bir orada bir burada geçecekherkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
tamamdir, hemen bakicamBen cevremde mutlu olan gormedim. Cocuklu adamlarla evlenen tum cocuksuz arkadaslarim bosandi. Tavsiye etmiyorum. @Makyajkolik isimli bir arkadasimiz vardi. Konularina bakabilirsin belki.
cok tesekkurler, bende ayni seyi dusunuyorum bir anne nasil 1 hafta 6 aysinda kiz cocugundan uzak kalabilir, anne degilim ama ben yapamazdim galibamutlu olmak istiyorsan bu kişiyle evlenme...neden yine annesiyle kalmıyor bence öz annesi sizi rahatsız etsin diye laf toplayıp getirsin diye sizde bırakacak..hem çocuğun hayatı bir orada bir burada geçecek
Kendi adıma söylüyorum sizin yerinizde olsam evlenmezdim evlilik zaten zor bir olay bir de risk göze almazdım, hakkınızda hayırlısı olsunherkese selam,
cok tesekkurler, bende ayni seyi dusunuyorum bir anne nasil 1 hafta 6 aysinda kiz cocugundan uzak kalabilir, anne degilim ama ben yapamazdim galiba
çocuğun annesi başka maksatla gönderiyor kızını yanınıza...boşanmışta olsalar kıskançlık olabilir..ve çocuk size rahatlık vermesin başbaşa olmayın diye...evlenme mutlu olamazsın.... çocuksuz adam mı kalmadıcok tesekkurler, bende ayni seyi dusunuyorum bir anne nasil 1 hafta 6 aysinda kiz cocugundan uzak kalabilir, anne degilim ama ben yapamazdim galiba
saol canim , hepimiz icin allah guzle yazilar kader yazsinKendi adıma söylüyorum sizin yerinizde olsam evlenmezdim evlilik zaten zor bir olay bir de risk göze almazdım, hakkınızda hayırlısı olsun
tamam cok tesekurler konulari okumaya calisacagimbak birde bu adamlar çocuk istemiyorlar sonra.. burda en az 3 konu var bu minvalde.
makyajın konusunu mutlaka oku. dünde bir arkadaş etiketlemişti seni benzer konuda.
biri daha vardı nicki aklımda değil. adam benin zaten çocuğum var diye çocuk istemiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?