cocuklu bir erkekle evlilik yardim !!!

Sekerim yurt disinda yasadigim icin burda kanunlar boyleymis bende sasirdim cocuk evini bilemicek bi orda bi burda herkes icin zor durum

Sevgili tulipa neler oldu kisa kisa yazabilir misin sakincasi yoksa cunku canim aciyor ama gercekleri bilmem kararimi etkiliyor,cok saol

Hayir merak etmedim ama zaten esimle iletisim halindeler ve cok duzgun bir kadin oldugunu dusunuyorum
Benim cevremde ise hep ikinci evliliklerini yapan ve cok mutlu olan insanlar var daha esine kotu davranani gormedim
Tebrik ediyorum.

Cocuk annesinde kalmali tatil.gunlerinde baba almali genellikle bu yonde karar verilir bu garipmiş. Cocugada yazik tam alistim derken duzen degisip duracak. Bir arkadasim evlilik yapip ayrilmisti , bir kizi olan adamla evlendi. Kiz haftada bir gun geliyor evlerine. O mutlu ama kiz kiskanclik yapiyormus baslarda. Arkadasimda cocuk gibi olmustu paylasamiyorlardi adami.
Zor yani gercekten

İyi dusunun dogru karar verin. Gerekirse soyleyin sadece tatillerde gelebilir diyin.

Kendi kanindan canından birini 2 kere gören adamdan ne umuyorsunuz siz peki okuyunca merak ettim

Konu sahibi boyle bir evlilik yaparsan en çok yıpranan sen olursun.

çocuk madem 1 hafta annesinde 1 hafta babasında kalıyor, evlenirseniz bi nevi beraber yaşıyor olacaksınız.. kaldırabilecek misiniz bunu düşünün.. ayrıca babasıyla yalnız vakit geçirmek isteyecektir.. saygı göstermeniz gerekecek.. zor bir durum olabilir sizin için

mutlu olmak istiyorsan bu kişiyle evlenme...neden yine annesiyle kalmıyor bence öz annesi sizi rahatsız etsin diye laf toplayıp getirsin diye sizde bırakacak..hem çocuğun hayatı bir orada bir burada geçecek

mutlu olmak istiyorsan bu kişiyle evlenme...neden yine annesiyle kalmıyor bence öz annesi sizi rahatsız etsin diye laf toplayıp getirsin diye sizde bırakacak..hem çocuğun hayatı bir orada bir burada geçecek
cok tesekkurler, bende ayni seyi dusunuyorum bir anne nasil 1 hafta 6 aysinda kiz cocugundan uzak kalabilir, anne degilim ama ben yapamazdim galiba

Kendi adıma söylüyorum sizin yerinizde olsam evlenmezdim evlilik zaten zor bir olay bir de risk göze almazdım, hakkınızda hayırlısı olsun

cok tesekkurler, bende ayni seyi dusunuyorum bir anne nasil 1 hafta 6 aysinda kiz cocugundan uzak kalabilir, anne degilim ama ben yapamazdim galiba

bak birde bu adamlar çocuk istemiyorlar sonra.. burda en az 3 konu var bu minvalde.
makyajın konusunu mutlaka oku. dünde bir arkadaş etiketlemişti seni benzer konuda.
biri daha vardı nicki aklımda değil. adam benin zaten çocuğum var diye çocuk istemiyordu..

çocuğun annesi başka maksatla gönderiyor kızını yanınıza...boşanmışta olsalar kıskançlık olabilir..ve çocuk size rahatlık vermesin başbaşa olmayın diye...evlenme mutlu olamazsın.... çocuksuz adam mı kalmadı

tamam cok tesekurler konulari okumaya calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…