- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su yorumdan sonra ne yazalim size??? Allah askina Ne yazalim. Cocugunuzu risk olarakmi goruyorsunuz dogur dogur at git evlen bitane daha dogur onuda bu adama at. Cildirmamak elde degil. Buyuk konusmuyorum ama bir adam icin cocuklarimdan vazgecmem. Allah beni ayirmasin onlardan kocasiz yasayabilirim ama onlarin nefesi olmadan yasayamam.Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Adam ilgisiz de davranmaya başlamış.Adamın çocukları almasıyla ilgili durum evlilik sonrası oluşmuş olabilir. Çocuklu bir adamla evlenirken böyle bir durum olma riskini göze almalıydı. Çocukların yaşlarıyla ilgili bilgi de yok. Okulçağında çocuklarsa eğer gayet akşamları babaları ilgilenebilir çocukla. Bir insanın çocuğuna ebeveynlik etmesinin eşi tarafından kısıtlanması çok yanlış. Evlat insanın daima 1. önceliği olmalı.
nasıl hayatlar yasiyorsunuz![]()
yani insan bi sormaz mı adam senin çoluk çocuk var mı yok mu diye, bilmiyordum diyor. hayretler içindeyim.Valla gündüz kuşağı ... aynı herife kaçan eltiler, 3 kez evlilik yapıp çocukları orda burda olan hanım ablalar, 2 çocuğunu bırakıp 3 çocuklu herife kaçan ablalar .... işte bizlere yeni Türkiye
Hmm. Yeni evliliğiniz evladınızdan daha önemli yani sizin için. Bununla övünüyorsunuz bir de ?Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Hmm. Yeni evliliğiniz evladınızdan daha önemli yani sizin için. Bununla övünüyorsunuz bir de ?
Çocukları da istediğinden değil eski karısına nafaka vermemek için istiyordur .Siz ne derseniz deyin çocuğunu bırakıp evliliğine özverili oluyorum diyende vicdan olmadığından anlamaz.
Tek cümlem var..
Yanlız adam iyi kazık atmış sanaBeleş bakıcı ahfjkkk
Onun çocuğu yanında değil ki.Herkes sizin çocuğunuz yanınızda falan demişte annelik yapmakla babalık abilik yapmak bir değil.kadın daha çok çocuklarla muhattap olacak belki kadın evlenirken söyledi.ben kendi çocuklarım dışında sürekli sorumluluk alamam diyecek evlenmeyecek ben bu konuda kötü niyetli taraf olarak adamı gördüm.yalanla dolanla ikna edip emrivaki yapıyor.bu durumda boşanmaktan başka seçenek kalmıyor yani çocuklu adamla evlenmekte risk sonuçta anne al ben bakmıyorum dese adam mecbur alacak veya çocuklar büyüyüp biz babada kalcaz dese adam hayır kalmayın mı diyecek?çocuklu adamla evlendiyseniz her zaman çocuklarla yaşama ihtimaliniz olduğunu unutmayın.
Eee çocuğunuzun babasi da evlenince o da evliliğini riske atmak! istemez ise ,çocuğunuzu ne yapmayı düşünüyorsunuz?Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim