Çocuklu biriyle evlenmek

Yazıp yazıp sildim valla banlanmak istemiyorum. Başlık komedi

çocuklu biriyle evlenmek

ee canım ablacım sen de çocuklusun, öyle yazmışsın ki 20 yaşında kızı 3 çocuklu adam kandırdı çocukları nikahtan sonra eve getirdi ... hiç çocuk görmemiş gibi yazmışsınd a senin de çocuğun var? senin de çocuğun var?? :KK51:

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
su yorumdan sonra ne yazalim size??? Allah askina Ne yazalim. Cocugunuzu risk olarakmi goruyorsunuz dogur dogur at git evlen bitane daha dogur onuda bu adama at. Cildirmamak elde degil. Buyuk konusmuyorum ama bir adam icin cocuklarimdan vazgecmem. Allah beni ayirmasin onlardan kocasiz yasayabilirim ama onlarin nefesi olmadan yasayamam.

Adamın çocukları almasıyla ilgili durum evlilik sonrası oluşmuş olabilir. Çocuklu bir adamla evlenirken böyle bir durum olma riskini göze almalıydı. Çocukların yaşlarıyla ilgili bilgi de yok. Okulçağında çocuklarsa eğer gayet akşamları babaları ilgilenebilir çocukla. Bir insanın çocuğuna ebeveynlik etmesinin eşi tarafından kısıtlanması çok yanlış. Evlat insanın daima 1. önceliği olmalı.
Adam ilgisiz de davranmaya başlamış.
Bir tuhaflık var.
Anne verecek mi çocuğunu ?
Yani olaya çok dar bakılıyor.
Bu kadın evlenmeden önce çocuklara bakacağım yanimiza alalım demiş mi?
Cocuk yetiştirmek için sağlıklı bir kafaya ihtiyaç var.
Ve istekli olmak sevgi dolu olmak en önemli husus.
Devlet bile bakılmayan cocuklari kendi anne babasından alıyor.
Yani bu iş şakaya gelmez.
Adam çok bencil kadının duygusunu hiçe saymış.
Kadın bakmasın demiyorum ama gönüllü olmalı.
Gönülsüz it davara hayır etmez atasözü boşuna söylenmemiş.

Bir erkek için çocuğundan vazgeçeceksen neden çocuk yaptın??? Madem bu kadar sorumsuz, bencil bir karaktersin çocuk yapıp onun hayatını neden mahvettin? Yapmasaydın?? O evliliğin bitmesin diye yapmışsındır onu da Allah bilir. Bu adamdan bari çocuk yapma da bir de onlar sefil olmasın senin yüzünden. Bir de iyi bir şey yapmış gibi yazmışsın. Kendi çocuğuna bakmazken şimdi elalemin çocuğuna bakacaksın bir de ironiye gel

başlığa bakınca çocuksuz, bekar kadınsınız da çocuklu biriyle ilişkiye başlayıp başlamamak konusunda fikir almak istiyorsunuz sandım. siz de çocuklusunuz, adamın çocuklarını almasından rahatsız oluyorsunuz. her anne baba bir değildir dolayısıyla her zaman anne en iyi bakar, boşanınca çocuk nolursa olsun annede kalmalı diyenlerden değilim. biliyorum ki annesinden daha özenle çocuğuna bakan babalar da var. belki de boşandığınız kişi öyle biridir. ama problem şu anki eşinizle açık bir iletişimde olmayışınız. 2.evliliğinizi yapıyorsunuz boru değil, çok daha temkinli olmanız, çocukların velayeti konusunu net bir biçimde konuşup anlaşmaya vararak evlenmeniz gerekiyordu.

Valla gündüz kuşağı ... aynı herife kaçan eltiler, 3 kez evlilik yapıp çocukları orda burda olan hanım ablalar, 2 çocuğunu bırakıp 3 çocuklu herife kaçan ablalar .... işte bizlere yeni Türkiye
yani insan bi sormaz mı adam senin çoluk çocuk var mı yok mu diye, bilmiyordum diyor. hayretler içindeyim.

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Hmm. Yeni evliliğiniz evladınızdan daha önemli yani sizin için. Bununla övünüyorsunuz bir de ?

Eşiniz çocuklarına düşkün demek ki velayeti almak istiyor ve uğraşıyor. Ben sizin yerinizde olsam utanırdım ve düşünürdüm ben evliliğimi riske atmamak için çocuğumu babasına bıraktım adam çocuklarını almak için uğraşıyor. burda Pamukannesi83 Pamukannesi83 üye arkadışımız "herkesin çevresinde bir tane böyle anne vardır" diye bir cümle kurmuştu. Evet benimde çevremde var maalesef ki ve ben inanın anlamıyorum sizleri. Nasıl çocuğunuzu risk olarak görüyorsunuz hanımefendi bu düşünceyi aklınıza getirince utanmıyor musunuz anneliğinizden? Evlenip boşanmış olsam/eşim vefat etmiş olsa farketmez çocuğumu sırf adam gitmesin aman beni kabul etsin diye risk olarak görücem ve bir eşya gibi kenara atıcam akıl alır gibi değil. Sizi ve sizin gibileri kınıyorum ben kocanız yerinde olsam zaten sizle evlenmezdim benim için çocuğunu bırakan kadın yarında beni başkası için bırakır derim ondada akıl yokmuş gerçekten sizin gibi çocugunu risk olarak gören bir kadınla evlenmek gibi bir hataya düşmüş yazık....

Siz yaptığınızı fedakarlık olarak görüyorsunuz belki ama dışardan bakılınca bencillik olarak görünüyor.Evliliginize risk gördüğünüz çocuğunuza çok üzüldüm.
Sizin gibi çok insan var maalesef.Yeni eşim istemiyor ,yada yeni eşimle başbaşa kalmak istiyorum deyip çocuğunu babasına bırakan çok kadın gördüm.Emin ol hiçbiri mutlu olamadı olamaz da..Sanıyorsun ki adam teşekkür edecek benim için ne fedakarlıklar yaptı deyip seni daha çok sevicek değil mi?
Ama yapmamış gördüğün gibi kendisi velayet almaya çalışıyor . Benim tahminim senle evlenmesindeki amaç karşı tarafı kıskandırmak ona zarar vermeye çalışmak artık kadına ne hırsı varsa.Evlenmis olmamış şimdi de çocukları alarak zarar vermeye çalışıyor eski eşine
Aç artık gözünü.
Yol yakınken dön bu evlilikten diyecem ama sen şimdi çocuk yapma peşindesindir.
Allah akıl fikir versin .

Herkes sizin çocuğunuz yanınızda falan demişte annelik yapmakla babalık abilik yapmak bir değil.kadın daha çok çocuklarla muhattap olacak belki kadın evlenirken söyledi.ben kendi çocuklarım dışında sürekli sorumluluk alamam diyecek evlenmeyecek ben bu konuda kötü niyetli taraf olarak adamı gördüm.yalanla dolanla ikna edip emrivaki yapıyor.bu durumda boşanmaktan başka seçenek kalmıyor yani çocuklu adamla evlenmekte risk sonuçta anne al ben bakmıyorum dese adam mecbur alacak veya çocuklar büyüyüp biz babada kalcaz dese adam hayır kalmayın mı diyecek?çocuklu adamla evlendiyseniz her zaman çocuklarla yaşama ihtimaliniz olduğunu unutmayın.

Hmm. Yeni evliliğiniz evladınızdan daha önemli yani sizin için. Bununla övünüyorsunuz bir de ?

Bazi insanimiz cocuklari "babanin mali" olarak görüyor. Burda bir cok konuda okuyoruz kadin bosanmak istediginde "cocuklari birak da gel" diyorlar. Cünkü kadini cocukla baskasina kolay kolay evlendiremeyeceklerini düsünüyorlar. Üstüne "elin cocuguna" masraf yapmak istemiyorlar. Bu zihniyetde olan insanlar cocuklari zaten öylesine yada "yaslilikta bize baksin" diye yapiyor. Bakiyorlar isine yaramayacak veya masraf cikartacak postaliyorlar saga sola. Olan cocuklara oluyor. Konu sahibina karsi hicbir olumlu düsüncem yok. Kendisi "cocuklu biri ile evlenmek" yazmis basliga cünkü burda ne kadar aksini iddia ediyorsa da, kendini aslinda cocuksuz görüyor.

Siz ne derseniz deyin çocuğunu bırakıp evliliğine özverili oluyorum diyende vicdan olmadığından anlamaz.
Tek cümlem var..
Yanlız adam iyi kazık atmış sana 🤪😂🤣Beleş bakıcı ahfjkkk
Çocukları da istediğinden değil eski karısına nafaka vermemek için istiyordur .

Herkes sizin çocuğunuz yanınızda falan demişte annelik yapmakla babalık abilik yapmak bir değil.kadın daha çok çocuklarla muhattap olacak belki kadın evlenirken söyledi.ben kendi çocuklarım dışında sürekli sorumluluk alamam diyecek evlenmeyecek ben bu konuda kötü niyetli taraf olarak adamı gördüm.yalanla dolanla ikna edip emrivaki yapıyor.bu durumda boşanmaktan başka seçenek kalmıyor yani çocuklu adamla evlenmekte risk sonuçta anne al ben bakmıyorum dese adam mecbur alacak veya çocuklar büyüyüp biz babada kalcaz dese adam hayır kalmayın mı diyecek?çocuklu adamla evlendiyseniz her zaman çocuklarla yaşama ihtimaliniz olduğunu unutmayın.
Onun çocuğu yanında değil ki.
Kocasına yaranmak için cocugunu babasına vermiş

Eee çocuğunuzun babasi da evlenince o da evliliğini riske atmak! istemez ise ,çocuğunuzu ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Back
X