cocuklu bosanmak mı cocuksuz bosanmak mı

Saçma bir soru.
Şimdi sen çocuklu mu çocuksuz mu boşanmak daha kolay düşünemiyor musun?
Ev işi, yemek vs şeyler evliliğini zorlaştırıyoraa çocukla daha mı kolay olacak? Sen boşansan, bir de çocuğun olsa sana kim bakacak? Malum, çalışmak sana göre değil. Sen bir çocuk sorumluluğunu ne sanıyorsun? Çocuk olsun da ne olursa olsun. Çocuk ne ister, neye ihtiyaç duyar, ne hisseder, nasıl büyür, bunları boşver. Şimdi bu bencillik değil de ne?

ben bidaha evlenmek istemedigim icin cocugum olursa en azından bosandıgımda cocuk icin 2ciye evlenmeyi düsünmem diye dedim esimi cokk seviyorum ama evllik bana göre degil

anlıyorum anlıyorum da yaş 27-28
yıllar insanı öyle bir değiştiriyor ki, ne oldum oluyorsun
bugün evlilik bana göre değil derken yarın bambaşka hissedebilirsin

hiç ummadığın bir şekilde aşık olup aynı evde olmak isteyebilirsin
veya hayatın acı gerçeklerini düşünmeye başlayıp bir hayat arkadaşın olmasını isteyebilirsin,
(şu gibi gerçekler:
yaşın ilerlediğinde, çocuğun evlendiğinde yapayalnız kalacaksın
tüm arkadaşların atıyorum yılbaşında bir yere gidecekken aralarında olmak istemeyeceksin çünkü çift olacaklar
bir koltukta uyuyup kalacaksın, üstünü örten kimse olmayacak, boynun tutulmuş uyanacaksın vs vs)

arttır limoncu.. bütün ömrün boyunca ilgileneceksin.. bütün hayatını ona göre değiştirip programlayacaksın..
hayır o sorusa kafelere gidemiceksin falan dedi de ben o yüzden 1 sene evde takılcan tabi dedim cocuk büyüyene kadar yoksa anan baba olmak zor görevler mezarda bile bitmez

Olmuyorsa olmuyor

Cocuklu veya cocuksuz , zorlamam bosanirim ben sahsen..

aman canım ya cocugum olduda elin kadınına verdim akıl isi mi üvey anneye evlat vermek sahsen zaten ben istemem babasıyla görüsmesini ha ister görüsür ama cokta ısrar etmem yani görüs babanla diye

Vermen gerekmiyor ki. Babasiyla gorustugunde onu da gorebilir. Sen herkesi kendi yarattigin paket programina dahil edemezsin. Hayatta isler boyle yurumuyor .

çocuk sahibi olunca yalnızlığın bitecek değil mi, o da bir yanılsama...Huzurevindekiler kim bir düşünsene...

sayfaları nedne okumuyosunuz ben zaten bidaha asla evlenmek istemiyorum bu yüzden sidmi cocugum olsun diyorum ki 2ciye sırf cocugum olmadıgı cocuk yapmak icin evlenmiyim
Okuyorum limoncu sakin ama bugün evlenmek istemeyip yarın fikrin değişmeyecek diye bi kural mı var?

bunu sen bilemezsin ki şimdi çocuğum olsun diye çocuk yapar boşanırsın yarın birine aşık olursun o da seni çocuklu istemez.Hayat maalesef bizim kararlarımız üzerine yürümüyor,her an yeni bir sürpriz olabilir bence bunları da hesaba kat.

iste ben öyle aman ben ezigim aman benim kocam yok ben hayatta küsiyim degilim ki
toplarım kardeslerimin cocuklarınıyılbasında organizasyon yaparım halade ben yapıyroum esim pek anlamaz bu islerden herkezi organize eder yer ayırtır rahat rahat takılırım ben hic sus pus olan ürkek sakin biri olmadım ki hep yerinde duramayan yagmur kar demeden canım ne istiyosa yapan biriyim hep derim ya ayrın olmazsam bugun yapmadıgım aklımda kalıcak 40ımdada aynı olucagımdan eminim yani sen evlimisin bilmiyorum ama evlilik cok zor bence

hayatında mutlu musun? bu sorunun cevabını kendine ver ve temel sebebini sorgula...

aman canım ya cocugum olduda elin kadınına verdim akıl isi mi üvey anneye evlat vermek sahsen zaten ben istemem babasıyla görüsmesini ha ister görüsür ama cokta ısrar etmem yani görüs babanla diye
En kötü ihtimali yazıyorum. Çocuklu boşandınız diyelim, Allah esirgesin size bir şey olsa, bir kaza, bir hastalık ya da daha beteri olsa? O çocuk sizin hiç görüşmesini istemediğiniz babasına ve üvey annesine kalacak.
Hayat maalesef hesapladığımız gibi gitmiyor.

bana da zor geliyo evlilik,çocuk olmasa boşanırdım, ama çocuk ağır bir sorumluluk....çocukla boşanmak birçılgınlık

hayatında mutlu musun? bu sorunun cevabını kendine ver ve temel sebebini sorgula...
oooo hemde ne mutlu sükür bu günüme en önemlisi saglıklıyım neseliyim hayat enerjim cok fazla hayat cokkk güzel neden esle evle kocayla ugrasarak harcıyorum ki diyorum bi cocuk yeter bana

oooo hemde ne mutlu sükür bu günüme en önemlisi saglıklıyım neseliyim hayat enerjim cok fazla hayat cokkk güzel neden esle evle kocayla ugrasarak harcıyorum ki diyorum bi cocuk yeter bana
keşke evlenmeseydin,adamınbaşını yaktın.sizce tazminatı hak etmiyormu, başkasıylanihayetinde evlenebilirdi, hiç üzülmüyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…