- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
valla asıl o beni yaktı babam hep söyle bi okuluna devam etmedin diye üniye 2 yıllıktan gecis yapıp erasmus woken travel yapıp takılcaktım yurt dısında bölümümle ilgili is bulup orda kalıcaktım 35 imde falan anca evlenirdim oda mantık olurdukeşke evlenmeseydin,adamınbaşını yaktın.sizce tazminatı hak etmiyormu, başkasıylanihayetinde evlenebilirdi, hiç üzülmüyor musunuz
iste ben öyle aman ben ezigim aman benim kocam yok ben hayatta küsiyim degilim ki
toplarım kardeslerimin cocuklarınıyılbasında organizasyon yaparım halade ben yapıyroum esim pek anlamaz bu islerden herkezi organize eder yer ayırtır rahat rahat takılırım ben hic sus pus olan ürkek sakin biri olmadım ki hep yerinde duramayan yagmur kar demeden canım ne istiyosa yapan biriyim hep derim ya ayrın olmazsam bugun yapmadıgım aklımda kalıcak 40ımdada aynı olucagımdan eminim yani sen evlimisin bilmiyorum ama evlilik cok zor bence
Hayat güzel tabi ne zorluk gördün ki.çocukta sanal bebek zaten bas düğmesine tamammm. Şuan kocan çalışıyor sen evde oturuyorsun ama çocuk yapsam da kapı önüne koysam diyorsun. Çok iyi anne olacağım diyorsun ya sen bu kafadayken nasıl anne olacağın da çok bariz zaten. Sen çocuk yapma rahatın bozulur. Keyfin kaçar gezemezsin tozamazsın ozaman kesin boşanırsın da zaten. Sinir oldum sana ve zihniyetineoooo hemde ne mutlu sükür bu günüme en önemlisi saglıklıyım neseliyim hayat enerjim cok fazla hayat cokkk güzel neden esle evle kocayla ugrasarak harcıyorum ki diyorum bi cocuk yeter bana
bilmem ben kızıma yakın oturıyım yeter bana mesela demem aman kocam yokmusta bos kaldım pöfff hic bana göre degilben evliyim, Allah'a şükür mutluyum, tabi zorlukları var ama yüz kere sorsalar yüzünde de eşimle evlenirim
biliyorum ne desem "acaba" bile demeyeceksin ama çok gençsin ve ben çok yakından gördüm, yaşadım bunları, hem annemden, hem çevremizdeki farklı kişilerden
annem 50'li-60'lı yaşlarında bile lunaparka gitmeyi seven bir kadındır, yılbaşında arkadaşlarının yanına gitmez, ne gerek var onlar çift ben tekim der, hüzünlenir
asuman abla, hayat doludur her zaman, eşini kaybetti yalnız yaşıyor, o söyledi o koltukta uyuyup kalmak meselesini, gözyaşları arasında
bu kadınlar öyle böyle değil çok güçlü kadınlar, nelere göğüs germişler, kendilerine güvenleri tam, neşeliler, içlerindeki çocuk ölmemiş ama gel gör ki yaş ilerleyince "yalnızlık" korkusu başlıyor insanda ve sonrasında hüzün...
Tmm da arkadaşım bende 21 yaşımda evlendim şuan 27 yaşındayım bi kızımıZ var 5 aylık Allah bozmasın cok mutluyuz hele kızım babasını gördümü nasıl gülümsüyor seviniyor. Bence sizin düşüncenizle alakalı siz kafanızda öyle kurmuşsunuz öyle olmasını istiyorsunuZ. Size haddim olmayarak söylicem şey Lütfen boşanmayı düşünüyorsan cocuk yapıpta o cocugu baba sevgisinden mahrum etmeİSTE 21 yasında kör asık olunc bu kadar anlayamıyosun evlilk nasıl biseymis diye
bilmem ben kızıma yakın oturıyım yeter bana mesela demem aman kocam yokmusta bos kaldım pöfff hic bana göre degil
bilmem ben kızıma yakın oturıyım yeter bana mesela demem aman kocam yokmusta bos kaldım pöfff hic bana göre degil
Yok yaa. Yaşadığı hayattan mutlu değil daha ileriye zıplamak istiyor ama bunuda çalışıp yapacak biri değil çünkü keyfine düşkün. Adam parayı eline sayıyormuş şimdi takılıyor böyle ama mutlu değil ama elindekiyle idare ediyor kanaatkar bundan yapayım bir tane keyfime bakayım diyor. Kop kop yaparım gezerim tozarım.Sen yemek yapmayi ev isi sevmiyorsun gezmeden yapamiyorsun,bosanirsam calisirim diyorsun 1800 tl parayla bakici mi tutarsin baktirirsin yada calismayip oturursan o cocugun ihtiyaclari ne olur ? Hem oyle cocuk buyutmek alip gezmekle olmuyor be canim oyle anlattigin gibi degil hicbirsey sen benmerkezci bi insansin hayatini adayabilecek misin,tum rahatligindan feragat edip hemde esin anlattigina gore yemeyip icmeyip avcuna sayiyor herseyi bide evlilik bana gore degil diyorsun,cozebilen beri gelsin ?
ben calısıcam cocuguma ailem bakıcak diye düsünüyroumSen yemek yapmayi ev isi sevmiyorsun gezmeden yapamiyorsun,bosanirsam calisirim diyorsun 1800 tl parayla bakici mi tutarsin baktirirsin yada calismayip oturursan o cocugun ihtiyaclari ne olur ? Hem oyle cocuk buyutmek alip gezmekle olmuyor be canim oyle anlattigin gibi degil hicbirsey sen benmerkezci bi insansin hayatini adayabilecek misin,tum rahatligindan feragat edip hemde esin anlattigina gore yemeyip icmeyip avcuna sayiyor herseyi bide evlilik bana gore degil diyorsun,cozebilen beri gelsin ?
burda sana yazılan bisey yok canm bu kadar atarlanma sadece senin konunun üstüne acmam mı sendne etkilendigimi gösterir eger detyalı okursan anlık bi düsünce degilben dedim bos kaldim demedim
konuyu fazlasiyla ustume aldim
yasamadan bilemezsin canim buyuk konusuyorsun
burda sana yazılan bisey yok canm bu kadar atarlanma sadece senin konunun üstüne acmam mı sendne etkilendigimi gösterir eger detyalı okursan anlık bi düsünce degil
Ailen bakmak isteyecek mi ,baksa senjn istedigin gibi bakabilecek mi,baba ayri anne calisip gidecek ee cocuk?sadece kimlikte senin?e cocugu neden yaptin o zaman ? Hem o cocuk buyurde benden ayrilmaz tek kalmam deme azcik ayaklari yere bassin pirrr ucup gidecek.Oyle kolay olsaydi keske canim benim.Cok yanlis dusunuyorsun.Asosyalligin dibini cocukla gorursun,onla gezer tozarim derken.Hem ask evliligi yalan biinkn en kuracagi cumledir babami dinleseydim nerelerde olurdum diye.Asktan gozu kor olan o durumdan baska bir durumda olmak istemez.Ama ne desem bos kaliplasmis dusunceleri var,Allah kolaylik versin.ben calısıcam cocuguma ailem bakıcak diye düsünüyroum
esim cok iyi hersey kumanda bende ama onunda garip halleri evliligi zorlastırıyo burda ilk konularımd ayazmıstım millet sasırmıstı sen o adam la nasıl evlendin diye anlatsan ooo neler var ask evlililig yapınca mantık devre dısı oluyo aslında esiml asla uyusmıcak insanları bizi tutan ask zaten ahh babamı keske dinleseydim simdi nerelerde olucaktım bee
sekerim burda cogu anne calısıyo zaten yani cocugu nedne yaptım demen mantıksız dünyada ben calısmıcam sadece zaten belli bi birikimim var cok degil ama cocuguma 3 4 sene yeter ben ise girip o maası kullanırken kenardaki para cocugumun egitimi icin olur babam pek esimi sevmedigi icin su soruyu ona sorsak kesinlkle cocuksuz der ama ben bidaha evlenmicen neden cocuksuz kalıyım ömür boyuAilen bakmak isteyecek mi ,baksa senjn istedigin gibi bakabilecek mi,baba ayri anne calisip gidecek ee cocuk?sadece kimlikte senin?e cocugu neden yaptin o zaman ? Hem o cocuk buyurde benden ayrilmaz tek kalmam deme azcik ayaklari yere bassin pirrr ucup gidecek.Oyle kolay olsaydi keske canim benim.Cok yanlis dusunuyorsun.Asosyalligin dibini cocukla gorursun,onla gezer tozarim derken.Hem ask evliligi yalan biinkn en kuracagi cumledir babami dinleseydim nerelerde olurdum diye.Asktan gozu kor olan o durumdan baska bir durumda olmak istemez.Ama ne desem bos kaliplasmis dusunceleri var,Allah kolaylik versin.
Calisan anneler tabiki var , ama bosanmak isteyip birde aradan cocuk cikarmaya calisanlar yok haliyle,bosanmak istedigim birinden cocuk yapmak cookk mantiksiz,bu yuzden oyle yazdim.sekerim burda cogu anne calısıyo zaten yani cocugu nedne yaptım demen mantıksız dünyada ben calısmıcam sadece zaten belli bi birikimim var cok degil ama cocuguma 3 4 sene yeter ben ise girip o maası kullanırken kenardaki para cocugumun egitimi icin olur babam pek esimi sevmedigi icin su soruyu ona sorsak kesinlkle cocuksuz der ama ben bidaha evlenmicen neden cocuksuz kalıyım ömür boyu
Senin konuların hep dikatimi çekti ama bu konuya sesiz kalamadim ne kadar bencil bi kadınsin senin bence sorunların var bi yardım almayı dene eşine ve olursa şayet çocuğuna acıyorum.diger konumla alakası yok ama hep yazmak istedigim bi soru var size
sizce cocuksuz mu bosanmak cocuklumu bosanmak daha kolay
kendimden örnek vererek yazmak istiyorum sahsen cocugum olsa bidaha asla evlenmeyi düsünmem zaten cocugum var neden elin adamını cekiyim olmadı bari kendi anana babana bakar sevap alırsın diyorum
cocugum yok ama suan bosansam bidaha evlenmem diye korkuyorum
cocugum olsa onla takılır hayatımı ona göre kurarım diyroum
sizce ben tabiki evliligi düsünmedigim icin cocugum olsun istiyorum ama bi yanımda esinle belki ailesiyle görüsmek zorunda kalırsın bi yanım ben zaten esimin ailesindne nefret ediyorum görmek istemiyorum ama cocugum olur ayrılırsam mecbur bayramda seyranda görmek isterler
vs vs sizden güzel görüsler yasanmıs hikayeler istiyorum
düzenleme
KIZLAR BEN ASLA Bİ DAHA EVLENMEM BUNU BİLİN YANİ O YÜZDEN COCUGUM OLSUN Kİ ÖYLE BOSANIYIM BOSANIRSAM DİYORUM
HANİ DİYOSUNUZ YA KARSINA CIKAR FALAN FİSTAN HİCCCCCCCCCCCC UGRASAMAM EVLİLİK DEMİR Bİ LEPLEBİ BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?