- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
Biz kadinlar cocugu eslerimiz icin degil kendimiz icin yapiyoruz genel olarak,bu nedenle ben de biraz senin gibi dusunuyorum,yasim 31 yeni bebegim oldu eger ki esimle anlasmazligim olsaydi da ayrilsaydim bebegim bana yeterdi yeniden evlenmezdim. Ama bebegim olmasaydi bosandiktan sonra mecbur biriyle evlenirdim sirf cocugum olsun diyeevlilik kurtulsun diye cocuk yapmıyoru ki ben bidaha evlenmezsem diye ki cocugum varsa hicccc düsünmem elin adamıyla ugrasmayı offfffffff karısık konular bunlar yaa
limoncu limoncuu sen rahatliktan hoslanan ev isi hic sevmeyen ev bar evlilik sorumlulugu sevmeyen bi hanimsin dogrumu anlamisim cunku bende sorumluluk almaktan hoslanmiyorum senin gibi ama evi cook seviyorum esimide seviyorum asla ayrilmam ondan ama cok zorlaniyorum ev islerini aksatmiyorum ama yapmaktanda hic hoslanmiyorum eziyet geliyo bana bazen agliyorum evde is yaparken seninde bu huyun benim gibi o yuzden sen cocuk yaptiginda cok zorlanirsin okadar zorki bebek buyuk sorumluluk cok buyuk hemde senin hayatin biter onunki baslar saatlerce uyumak yok. Istedigin yerde gezmek yok. Ben alisverisi cok severim ama bebis yuzunden cikamiyorum benekle gezmekte kolay degil agliyo aciyo altini kirletiyo bi saatten fazla dolasilmiyo zor oluyo evde desen bi film izleyin diyosun bi filmi 3 gun de zor bitirdim dusun zamanim olmadi bebek yapacaksan lutfen bu kafadan cik sorumluluk al ev hanimi gibi ol yenek yapmak temizlik duzen vs yani bende senin gibiyim zorlandim cok ama iyiki kizim var tabi onu cok seviyorum uykusuzluktan yorgunluktan olsemde ihmal etmedim hergun yikadimki rahat olsun hergun oyunlar falan ihmal etmedim ama zorlandim cunku ben kendimle vakit gecirmeye aliskin biriydimdiger konumla alakası yok ama hep yazmak istedigim bi soru var size
sizce cocuksuz mu bosanmak cocuklumu bosanmak daha kolay
kendimden örnek vererek yazmak istiyorum sahsen cocugum olsa bidaha asla evlenmeyi düsünmem zaten cocugum var neden elin adamını cekiyim olmadı bari kendi anana babana bakar sevap alırsın diyorum
cocugum yok ama suan bosansam bidaha evlenmem diye korkuyorum
cocugum olsa onla takılır hayatımı ona göre kurarım diyroum
sizce ben tabiki evliligi düsünmedigim icin cocugum olsun istiyorum ama bi yanımda esinle belki ailesiyle görüsmek zorunda kalırsın bi yanım ben zaten esimin ailesindne nefret ediyorum görmek istemiyorum ama cocugum olur ayrılırsam mecbur bayramda seyranda görmek isterler
vs vs sizden güzel görüsler yasanmıs hikayeler istiyorum
düzenleme
KIZLAR BEN ASLA Bİ DAHA EVLENMEM BUNU BİLİN YANİ O YÜZDEN COCUGUM OLSUN Kİ ÖYLE BOSANIYIM BOSANIRSAM DİYORUM
HANİ DİYOSUNUZ YA KARSINA CIKAR FALAN FİSTAN HİCCCCCCCCCCCC UGRASAMAM EVLİLİK DEMİR Bİ LEPLEBİ BENCE
Evlenmeyen çok var bizim ailede yok ikinci evlilik ananem halam 40 yasında dul kaldı evşenmediBen bir daha evlenmeyeceğim diyen Türk kadınına asla inanmam. Genimizde var yani kocasız duramıyoruz. Bize kan kustursa da ille de koca yani. B.kunda mavi boncuk mu varsa artık. Yanlış anlama lütfen, çocuğuna üvey baba getirmiş olacaksın yazık çocuğa üvey kadar kötü bir şey yok. Hiç evlenmem diyorsun ama illa evleneceksin biriyle. Bir de büyük konuşuyorsun yapma.
Genele vurduğunuzda yeniden evlenmeyenler az. Başka konuda gördüm 4 çocukla yeniden evleneni. Benim anneannem de evlenmedi yaşlıydı dul kaldığında. Halam istediği gibi koca bulamadığı için evlenmedi.Evlenmeyen çok var bizim ailede yok ikinci evlilik ananem halam 40 yasında dul kaldı evşenmedi
Yoksa kaynanan bugün kalmaya gelicek diye mi bu tantanalar limoncu sende ne istediğini bil artık,bir diyorsun ailem arkamda diyl beni önemsemiyor e boşanıp onlarla yaşamaya başladığında çok mu mutlu olacaksın çalışmıyorsunda hele birde çocukla gidersen ,bilmiyorum artıkBu nerden çıktı? Sen daha geçen konu açmadın mı kaynatanın evi için aklında boşanma varsa sevmiyosan alicengize gerek yok boşan gitsin çocuk doğurmak sorumluluktur sen o babanın evinde nasıl buyutucen çocuğunu yediğin ekmeğe bile laf ediyo çocuğuna bakar mı? Çocuğun devletin karşılamadığı aşıları bile nerdeyse 1000 lira eee nasıl olacak?
yahu hıc mı aklınız yok sızın ????diger konumla alakası yok ama hep yazmak istedigim bi soru var size
sizce cocuksuz mu bosanmak cocuklumu bosanmak daha kolay
kendimden örnek vererek yazmak istiyorum sahsen cocugum olsa bidaha asla evlenmeyi düsünmem zaten cocugum var neden elin adamını cekiyim olmadı bari kendi anana babana bakar sevap alırsın diyorum
cocugum yok ama suan bosansam bidaha evlenmem diye korkuyorum
cocugum olsa onla takılır hayatımı ona göre kurarım diyroum
sizce ben tabiki evliligi düsünmedigim icin cocugum olsun istiyorum ama bi yanımda esinle belki ailesiyle görüsmek zorunda kalırsın bi yanım ben zaten esimin ailesindne nefret ediyorum görmek istemiyorum ama cocugum olur ayrılırsam mecbur bayramda seyranda görmek isterler
vs vs sizden güzel görüsler yasanmıs hikayeler istiyorum
düzenleme
KIZLAR BEN ASLA Bİ DAHA EVLENMEM BUNU BİLİN YANİ O YÜZDEN COCUGUM OLSUN Kİ ÖYLE BOSANIYIM BOSANIRSAM DİYORUM
HANİ DİYOSUNUZ YA KARSINA CIKAR FALAN FİSTAN HİCCCCCCCCCCCC UGRASAMAM EVLİLİK DEMİR Bİ LEPLEBİ BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?