Çocuklu kadinlar yardim lutfen

Memeli Mestan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
3.453
8.209
158
Merhaba kizlar
Bu sabah anneannemden bir telefon aldim oturdugu yer genellikle gecekondu bolgesi durumu olmayan insan cok yani yanlis anlamayin gecekondu dememi anneannemde orda oturuyor bahcesiz evde yasayamaz zaten neyse konuma gelecek olursam anneannem aglayarak aradi bu sabah komsusu varmis kadin 4 cocuklu kocasi baska kadina kacmis cocuklari birakip cocuklarin yaslari belli degil yani anneannem pek bilmiyor kacar yaslarinda oldugunu biliyorum yardim soylenmez ama cocuklari mutlu etmek istiyorum okula gidenler varmis arasinda cocugum olmadigi icin ihtiyaclarini bilemiyorum su zamanda neye ihtiyaclari olur onlari ne mutlu eder arkadaslarindan eksik kalsinlar istemiyorum erzak yardimi demeyin o konu ayri onda neler ihtiyac olur biliyorum ama hergun biseyler degisiyor yeni nesil cocuklarin ihtiyaclari da degisiyor onlari mutlu edicek biseyler ariyorum cocugu olan kisiler bana yardimci olabilir mi? Yarin goturucem yanitlarinizi bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim

Ben olsam, sadece çanta, kalemlik, defter, boya kalemi, kurşun kalem, silgi falan alırdım. Kaba şeyleri. Eksikleri de o aileye parasını verip tamamlamalarını söylerdim.

7 yaşındaki ve 12 yaşındaki çocuğun okul ihtiyaçları dediğin gibi birbirinden çok farklı.

boya kalemleri defter kitap kalemlik kinetik kum yaslari bilinmiyormus bilsek daha rahat yardimci olurduk

Temel ihtiyaclari az bucuk kestiriyorum ama suan cocuklarin arasinda heveslenen seyler neler bilmiyorum o yuzden cocugu olan kisilere baslik actim benim cocugum yok baya geride kaldim bu islerden mutlu olsunlar istiyorum eksik kalmasinlar

Yazık ya çok üzüldüm.Valla benim büyük kız sürpriz yumurtaya bayılıyor.Her çocuk abur cubur sever bir poşette marketten böyle şeyler alabilirsiniz diye düşündüm

Yazık ya çok üzüldüm.Valla benim büyük kız sürpriz yumurtaya bayılıyor.Her çocuk abur cubur sever bir poşette marketten böyle şeyler alabilirsiniz diye düşündüm

cocuklarin durumunu daha iyi ogrenmeye bakin, durumlari cok kotuyse en buyuk ihtiyaclari giyim ve gida olacaktir,
hem yardimim olsun hem cocuklar sevinsind erseniz, butcenize uygun giyim yardimi yapmanizi oneririm. yeni seyler giymeyi her cocuk sever.

Belli bir bütçe ayırıp çocuklar ve annesiyle alışverişe çıksanız daha iyi olur. Her çocuğun sevdiği karakterler farklı oluyor.

Plastikle temas eden şeyleri vermeyin lütfen aburcubur yerine kuruyemiş kuru meyveler daha sağlıklı

Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa.çocuğunuz yokmuş ama acilen bu dünyaya 3 5 tane çocuk doğurup kendiniz gibi yetiştirmeniz gerek ❤❤❤
Olmasi gerekeni yapiyorum hayat karsimiza ne cikaricak bilemeyiz bizde bunlari yasayabiliriz Allahim kimseye yasatmasin ama cok zor kendimi o kadinin yerine koydugumda...gucum yettigince yapmaya calisiyorum biseyler cok tesekkur ederim kiymetli sozleriniz icin ♥️

dert tutsun böyle insanları..
allah yardım etsin o çocuklara
kırtasiye ürünleri alabilirsiniz
tabi neye ihtiyaçları var bilemeyiz ama bnce en büyük ihtiyaçları sevgi dolu bir baba

O ihtiyaclari cok zor isteee s...siz bir baba 4 cocuk onlara hem annelik hem babalik yapmak zorunda birakilan bir kadin...isi cok zor elimden geleni yapmak istiyorum konuyu actigimda bende okul masraflarini karsilarim diye dusunmustum tabi evin erzagi falan haric cocuklarin yasini ogrenmesi icin anneannemi gonderdim kadinin yanina okul ihtiyaclari icin okul muduru bi yere yonlendirmis yani bana kalan evin erzagi ve cocuklarin kisisel ihtiyaclari onlari ne mutlu eder bilmiyorum ve sanirim genel olarak su mutlu eder denebilicek birsey yok

Pastel boya, sulu boya, kalem, defter, resim defteri, oyun hamuru, çanta, kalemlik, su matarası, beslenme çantası, oyuncak..

Yaşları bilmeden bunlar alınır ancak..
Geri kalanı yaşları öğrendikten sonra olur.
Allah sizi de sizin gibilerle karşılaştırsın inşallah 😊

Okullar açıldı. Çocuklarda bir burukluk vardır, eğer okul alışverişi yapılmadıysa. Güzel kalemler, defterler alabilirsiniz. Çanta alabilirsiniz. Matara alabilirsiniz. Benimde çocuğum var Abur cubur alınmasını pek sevmem ona. Onun yerine kuruyemiş alabilirsiniz.
3 yaş üzerindeyse abur cubur alınabilir.
Kız çocuklar bebekleri çok sever. Erkekler için araba alabilirsiniz

Allah hepinizden razi olsun bu konuyu dusununce beynim duruyo cocukluguma gitmeye calisiyorum yok basaramiyorum tesekkur ediyorum hepinize ayri ayri benim gibi duygusallik agir basinca beyni duran insanlara yardim ettiginiz icin ♥️

Back
X