Çocuklu sevgili krizi..

Bilincin yerinde.
O yüzden yaşadığın veya yaşayacağın herşey müstehak.
O kızıdır istediği kadar sömürür seni ilgilendirmez.
Evlenirsen illaki zorluk olur.
Ha iyi yönü olarak onun kızıyla kanka olup aynı kıyafetleri giyip makyaj malzemesi kavgası yapabilirsiniz zevkli olur renk gelir hayatınıza.
:)))))))))))

24 yasindayim bundan iki sene önce 32 yasindaki adam da bana teklif etmişti.O da bosanmis cocuksuzdu bir iki arkadaş gibi görüşmüştük kendimi tuhaf hissettim hemen görüşmeyi kesmistim.

Sevgilin uyanik bulmuş citiri somuruyor.Sende onun kizi için yaptigi masraflara alis yapicak tabi babası.
Ailenin büyük ihtimal mervelerle eve ciktin saniyordur.

lafa söze gelince çok özgürlükçüyüz, çok saygılıyız, tercihlere, yaşam tarzına saygı duyarız.

ama pratiğe gelince nedense hiç kimse öyle değil.

kızını, parasını, çalışmasını istemesini falan bilemem de, yaşından size ne yahu? azıcık insanların tercihlerine saygılı olmayı öğrenin.
kız reşit mi? evet. kız zorla mı verilmiş bu adama? hayır. kız mutsuz mu? hayır. kızın eğitim hayatı, kariyeri bu ilişkiden olumsuz etkileniyor mu? hayır.
ikisini de hayatından, tercihinden memnun mu? evet.
adam evli olduğu halde mi bu kızla birlikte? hayır. ortada bir aldatma söz konusu veya kanunen yasak ilişki var mı? hayır.

eee size ne bu durumda? biraz saygı.

Gençsin güzelsin çocuklu adamla ne işin var
Adam 15 yaş büyük ona mı bakayım
Boyunca çocuğu olmasına mı
Öğrenci halinle senden para yemeye utanmamasına mı
Kızından 5 yaş büyük olmana mı

Çalış tabi de yaşıtların maaşlarıyla gezip tozarken sen bu 5 para etmez herifi beslediğin yetmiyormuş gibi kızını da besleme lütfen

Kızı babasını ziyaret eder etmez senin meselen değil sen kendi derdine yan

Senin anan baban yok mu bu saçmalığa ne diyorlar???! 19luk kızlarının 30+ adamla takılma akılsızlığına ne diyorlar? Para için takılsan bir nebze anlardım da böylesi saf enayilik oluyor!
Hay ağzına sağlık. Diyeceklerimin hepsini demişsin

iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?

Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)

Konu erkek arkadaşımın yaşının bana uygun olup olmaması değil fakat uğraşmışsınız,yazmışsınız sağolun:) Ben sadece çocuklu biriyle evlenmek ne gibi sonuçlar doğurur onu sormak istemiştim

Çıtır kafalamak falan ne çirkin laflar... Çoğunlukla zihniyet kötü olabilir ama sırf yaşı büyük diye bu yorumları yapıştırmak çok çirkin bence..

Onun dışında evet kızın yaşı küçük, birlikte yaşamak bana göre hata, babası kızına tabii ki yardım edecek ama 'bana göre' böyle diye kalkıp karşıdakine hakaret etme hakkım doğmuyor..

Yahu konuyu nasıl okuyorsunuz anlamadım. Yaşıyla ilgili soru sormamış diyorsunuz da adamın kızıyla arasında 5 yaş var bu normal mi gerçekten? Sorunun kaynağı yaş benim gözümde. Çocuğu olmasaydı amaan nolcak sanki derdim ama siz çocukla ilgili sıkıntı çıkar mı demişsiniz ve doğal olarak evet çıkar diyorum. Kendimi kızın yerine koydum da babam benden 5 yaş büyük biriyle 1,5 senedir yaşıyo olacak.. Bilemiyorum bana sapıklık gibi geliyor normal bakamıyorum. Sıkıntı yaratırdım her türlü. Hele bir de ergenliğimde böyle bişey yaşasam kıyametleri koparırdım. Arkadaşlarıma babam yok falan derdim heralde. Bu arada kız sizi biliyordur diye düşünüyorum. Genelde çocuklar anlar ama salağa yatar.

iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?

Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)

Konu erkek arkadaşımın yaşının bana uygun olup olmaması değil fakat uğraşmışsınız,yazmışsınız sağolun:) Ben sadece çocuklu biriyle evlenmek ne gibi sonuçlar doğurur onu sormak istemiştim

Daha cok gencsin. Kendi Yasinda bekar bi adam bul. Cocukla ugrasma derim

Canım.Tabiki yaş onemli dgl anlaşıyor olduktan sonra.ama evliliği düşünüyorsan çocuklu biriyle hayatını en büyük hatasını yapmış olursun.Bak şimdiden seni rahatsız eden durumlar oluyor bile evlenince nasıl olmasin.bir çocuk var ortada ve onun sorumlulukları var.kaldirabilecekmisin evlilik baslibasina sorumluluk zaten.benim arkadaşım var o da eşinin ikinci evliliği ve adamın bir kızı var.bu arkadas da herşeyi kabul Edip anlaşıp evlenmişler.aralarindaki yaş aynı sizin gibi fakat arkadaşım şu an da 8 yaşındaki çocukla rakip gibi ve çocuk için adamın eski eşiyle görüşmesi de ayrı bir sorun.o da eşini seviyor fakat.cocugun sorunları ilişkilerini çok yıpratıyor.bu senin için bir fikir olabilir belki

lafa söze gelince çok özgürlükçüyüz, çok saygılıyız, tercihlere, yaşam tarzına saygı duyarız.

ama pratiğe gelince nedense hiç kimse öyle değil.

kızını, parasını, çalışmasını istemesini falan bilemem de, yaşından size ne yahu? azıcık insanların tercihlerine saygılı olmayı öğrenin.
kız reşit mi? evet. kız zorla mı verilmiş bu adama? hayır. kız mutsuz mu? hayır. kızın eğitim hayatı, kariyeri bu ilişkiden olumsuz etkileniyor mu? hayır.
ikisini de hayatından, tercihinden memnun mu? evet.
adam evli olduğu halde mi bu kızla birlikte? hayır. ortada bir aldatma söz konusu veya kanunen yasak ilişki var mı? hayır.

eee size ne bu durumda? biraz saygı.

Tabii ki de herkesin hayatına kimse karışamaz :KK53:
Burda yazan hanımlar konu sahibinden yaşca büyük evlilik/ler yapmış, belki boşanmış çocuklu vs. hayat tecrübesi olan insanlar ve tavsiye veriyorlar.
Ama amerikayı yeniden keşfetmek istiyorsa buyursun tabii.

Canım.Tabiki yaş onemli dgl anlaşıyor olduktan sonra.ama evliliği düşünüyorsan çocuklu biriyle hayatını en büyük hatasını yapmış olursun.Bak şimdiden seni rahatsız eden durumlar oluyor bile evlenince nasıl olmasin.bir çocuk var ortada ve onun sorumlulukları var.kaldirabilecekmisin evlilik baslibasina sorumluluk zaten.benim arkadaşım var o da eşinin ikinci evliliği ve adamın bir kızı var.bu arkadas da herşeyi kabul Edip anlaşıp evlenmişler.aralarindaki yaş aynı sizin gibi fakat arkadaşım şu an da 8 yaşındaki çocukla rakip gibi ve çocuk için adamın eski eşiyle görüşmesi de ayrı bir sorun.o da eşini seviyor fakat.cocugun sorunları ilişkilerini çok yıpratıyor.bu senin için bir fikir olabilir belki
bence eski eşinin çocuğu o kadar büyük olmasa yine sorun olmazdı ama şu süreçte sürekli önlerine taş koyacak gibi üstelik adam söylemiyor. adamda öyle düşünüyor gibi sanki.

Goblin boşver ya .Biz 30 lu yaşlarda 20likle evlenebiliyor muyuz?Biraz da erkekler rezil olsun.Asil düşünüp onlara kolaylık sağlamayalım .Biz nasılsa zordayız hep.

başta bilmiyor muydun kızı oldugunu sımdı mı sorun oldu bende buna kızıyorum ya basta sorun etmezler sonradan yok ole yok böyle neden suan seni rahatsız ediyor kızın varlıgı sen adamın yanından bile attırırsın onu sana ne babası o tabıkı para ıstıcek kımden ıstıcek bu cocuk ..ustelik kız cocugu sen babandan istemiyo muydun o yaslarda adamıda kızından sogutmaya calısıyosun yaa cok iticisin gercekten bence kızını kıskanıyosun artı senden bile kac yas buyuk adama sen nıye maddı yardımda bulunuyosun cok mu aradın bu adamı acaba tercihlerin beni ilgilendirmez ama kızına laf yapma hakkın yok okeyy...

Ya yemin ediyorum kıllarım adeta halaya duruyo bu tarz olaylarda. Bende kendimden 10 yaş büyük bi adamla evlendim. Üstelik ne benden önce evlenmişti ne de çocuğu vardı. Ha olgun erkek iyidir ama pekala yaşıtlarınla gez toz üniversite okuyosun hayatını yaşa. Mezun ol imkanlarını eline al. Sende olgunlaş. Kendi ayaklarının üstünde durduğunda git kendi dengini bul. Bu senden 10 yaşta büyük olabilir. 12'de. İçin alır aklın alır okey.. Kuzumm ben boşandım. Üstelik gencecik kızım diyorum kendime. Evlenmemiş insanlar tanışmak istediğinde yook diyorum dengim değilsin. Ha bu benim görüşüm. Ama ben bile benden bi kaç yaş küçük çocuğu adamla isterse kanun olsun yapamam ya. Hem ne demek destek oluyorum?? Sebep?? Bak kuzum böyle adamlar heryerde.. Daha dün 50 yaşında bi adamın 20 yıllık karısını boşayıp 25'lik çıtırla evlendiğini duydum. Ve sessiz çığlık attım olamaaaaaz diye. Olmamalı... Olamaz... Olmayacak.. Güzelliğini harcama kurban olayım bu kötülüğü yapma kendine... Adam üstüne titrese maddi ve manevi seni her şekilde taşısa. Bir de senle yaşıt sayılan kızı değil de daha ufak olsa neden olmasın hayatım bak önüne derdim inan ki.. Yapma annemm yapmaaa.... Bunun cinselliği var.. Bunun sıkıntısı var... Hastalığı var... Fikir ayrılığı var... Benden geçti diyecek çoğu paylaşımlarında sen gençliğini yaşayamadan yaşlanacaksın. Yaşadım diyorum.. En basitinden izmirde yağmur yağıyo alsancakta oturuyoruz o zamanlar. Nasıl da romantik bir hava hadi dedim elele sahilde şöyle bi yürüyelim.. Benden geçti sen git yürü dedi. Oğlum ben yürümek istesem saat kaç farkında mısın der. Kırılıyosun. Kızıyosun. En çok kendine... Allah'ımm senin karşına bambaşka birini çıkarsın inşaallahh ta mutluluğun bu olmadığını göresin. Canım sevilmek böyle bi şey değil. Sen yanlış anlamışsın...

Tabii ki de herkesin hayatına kimse karışamaz :KK53:
Burda yazan hanımlar konu sahibinden yaşca büyük evlilik/ler yapmış, belki boşanmış çocuklu vs. hayat tecrübesi olan insanlar ve tavsiye veriyorlar.
Ama amerikayı yeniden keşfetmek istiyorsa buyursun tabii.
Ama konu sahibinin bu konuda tavsiyeye ihtiyacı varmış gibi durmuyor :)

Şöyle söyliyeyim, ben olsam benden bu kadar büyük bi adamla evlenir miyim? Bir Aamir Khan olmadığı sürece evlenmem :) Çünkü şuan bi sorun olmasa da, bundan bi 10-20 sene sonra ben 30 lu yaşlarımda hala güzel, hala genç, hala cinsel yönden de sağlıklı iken, birlikte olduğum kişi 45-55 yaşlarında olacağından bu yönlerden hep sıkıntı olacak.

Ama birlikte olan birini de bu kadar topa tutmak, bu kadar saygısızca konuşmak hiç yakışmıyor bence burdaki kadınlara. Çünkü ben her zaman tercihlere, yaşam tarzına, saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum, çok uç bi durum olmadıkça.

Ben birlikte olur muyum? Dediğim sebeplerden ötürü olmam, ama olana da saygı duyarım, ötesi haddime değil çünkü :)

canım nrmalde cocuklu bırıyle evlılık sıkıntı olur ama sende olmaz rahat ol cunku cocuk dıye bashettıgın sahıs senın yaşıtın ya dert olmaz sen enayı gıbı calıs sevgıkıne bak sevgılınde cocuguna baksın kızda koleJlerde okusun, yurt dıslarında macera yasasın, sevgılı yapsın sende senden 15 yas buyuk adama hızmet et temızlık yap yemek yap baya yıprat kendını ... senın ıcın uygunsa bızım ıcın srun yok mutluluklar

Gençsin güzelsin çocuklu adamla ne işin var
Adam 15 yaş büyük ona mı bakayım
Boyunca çocuğu olmasına mı
Öğrenci halinle senden para yemeye utanmamasına mı
Kızından 5 yaş büyük olmana mı

Çalış tabi de yaşıtların maaşlarıyla gezip tozarken sen bu 5 para etmez herifi beslediğin yetmiyormuş gibi kızını da besleme lütfen

Kızı babasını ziyaret eder etmez senin meselen değil sen kendi derdine yan

Senin anan baban yok mu bu saçmalığa ne diyorlar???! 19luk kızlarının 30+ adamla takılma akılsızlığına ne diyorlar? Para için takılsan bir nebze anlardım da böylesi saf enayilik oluyor!
Hislerime tercüman olmuşşunuz. Ben sizinkilere ek olarak şuna da takıldım: adam 35 yaşında kızı 16. Nerden baksanız 18 yaşında evlenmiş, 1960 larda filan olsa anlarım da 2000 senesinde 18 yaşında damat olmuş bir erkek.. neresinden baksam tuhafıma gidiyor.. nasıl bir evlilikti acaba?

Canım sen hayatının baharında gencecik bi kızsın. O ise çocuk sevincini dahi tatmış görmüş geçirmiş hayatın zevklerini almış olgun bi adam. Senin ilklerin onun için hep ikinci senin heyecanların ona sıradan gelecek. Neden kendini böyle bir duruma sokuyorsun ki. Sen anne olmayı hemen istemeyeceksin belki oysa yaşı itibariyle acele edeceke. Çocuğu oluşu tabiki sorun lakin tek sorun değil. Ailen biliyor mu bu durımu bilmiyorsa ne derler sence

Back
X