- 15 Eylül 2018
- 1.092
- 1.980
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Normalde günaydın iyi geceler yazar hep. Gün içinde konuşuruz. Çok bozuldum açıkcasıYani normalde nasıldır çok ilgilimidir . 4.5 yaşında bi kız çocuğunu idare etmek gerçekten çok zor ama yani çoçuk bu sonuçta uyur yani bunun gecesi var bütün gün fırsat bulamasa bile gece bi nasılsın diyebilir. Sadece kızıyla gittiğinden emin misin ???
Katılıyorum size. İnsan isteyince her şey yapılıyor.Biz eşimle birer çocukla bambaşka şehirlerde ikimizinde yaşadığı şehir olmayan bir şehirde (benim memleketim) buluşup sahane bir ilişki yürüttük.
Isteyen her şeyi yapar. Bir çözümünü bulur.
Bozulmakta haklısın valla herkes bozulur. Bence sen bu işi kurcala sanki Farklı kokular geliyor burnumaNormalde günaydın iyi geceler yazar hep. Gün içinde konuşuruz. Çok bozuldum açıkcası
Bana video göndermişti kızıyla yalnız gittiklerini göstermek ister gibi. O konuda sıkıntı hissetmedim ama yani insan isteyince bi mesaj kısa bi arama. En son dün ben aradım. Açmadı 5 dk sonra aradı konuştuk. Bu saat oldu bende yazmadım aramadım. Öyle işte.Tabiki çocuk uyuduktan sonra arayıp sorabilir 2 gün aramaması cok sacma. Ama yalnız olmayabilir, hangi erkek minicik cocukla tek basina tatile gider ki. Evlenirseniz, evlendikten sonra kızınıda yanina alacak mı? Yani böyle bir evliliğe hazir misiniz. 4.5 yaş küçük, fedakarlıklar yapmanız gerebilir bilemedim ya.
Ben bu konularda çok katı düşünmüyorum...İki insan iyi anlaşabiliyorsa gerçekten keyifli zaman geçiriyorsa ister boşanmış ister çocuklu olsun bence sorun teşkil etmez..Sizin için doğru insan mı öenmli olan o?? Beklentilerinizi çocuğuyla karşılayabiliyor mu?? Yani çocuğu olması ilişkiniz açısından zorluk çıkarıyor mu?Bilmiyorum çocuk babasıyla mı yaşıyor ama annesiyle bile yaşasa Yarın öbür gün evlendiğinizde bu çocuk sizinle de yaşayabilir o çocuğa karşı iyi davranabilecek misiniz yoksa benim çocuğum değil mecburen eşim için katlanıyorum fikrinde mi olacaksınız?? O çocuğun annesiyle bağı asla kopmayacak arada sırada mecburen annesi ile doğum günleri gibi çocuk için özel günlerde karşılaşma ihtimaliniz olacak..? Yani bunlar çok doğal şeyler.. Sizin de kendi çocuğunuz olacak belki onlar arasındaki dengeyi kurabilecek misiniz?? Yani bunları ve daha fazlasını en ince ayrıntısına kadar düşünüp Erkek arkadaşınıza ve onun çocuğuna haksızlık yapmayacağınız kanaatine varırsanız bu ilişkiyi devam ettirin bence..Bu söylediklerimi gayet de güzel yapan insanlar tanıyorum çok mutlular.. Fakat bunu kabul edemeyen sorun çıkaran insanları da gördüm onlara sadece bunları bile bile evlendikleri için kızıyorum diğer türlü düşündüğümüzde herkesin seçimi farklıdır yapısı farklıdır bunu herkes kaldıracak diye bir dünya yok.. Ama ince düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Keza ortada minicik bir çocuk var..Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
33Kaç yaşındasın
Yani üstüne düşme bence adamın
Bana adam da iyi tatil yapıyor gibi geldi, üzgünüm...
Benim üzüldüğüm konu bütün bunları düşünüp güzel hislerle dolu olmam galiba.Ben bu konularda çok katı düşünmüyorum...İki insan iyi anlaşabiliyorsa gerçekten keyifli zaman geçiriyorsa ister boşanmış ister çocuklu olsun bence sorun teşkil etmez..Sizin için doğru insan mı öenmli olan o?? Beklentilerinizi çocuğuyla karşılayabiliyor mu?? Yani çocuğu olması ilişkiniz açısından zorluk çıkarıyor mu?Bilmiyorum çocuk babasıyla mı yaşıyor ama annesiyle bile yaşasa Yarın öbür gün evlendiğinizde bu çocuk sizinle de yaşayabilir o çocuğa karşı iyi davranabilecek misiniz yoksa benim çocuğum değil mecburen eşim için katlanıyorum fikrinde mi olacaksınız?? O çocuğun annesiyle bağı asla kopmayacak arada sırada mecburen annesi ile doğum günleri gibi çocuk için özel günlerde karşılaşma ihtimaliniz olacak..? Yani bunlar çok doğal şeyler.. Sizin de kendi çocuğunuz olacak belki onlar arasındaki dengeyi kurabilecek misiniz?? Yani bunları ve daha fazlasını en ince ayrıntısına kadar düşünüp Erkek arkadaşınıza ve onun çocuğuna haksızlık yapmayacağınız kanaatine varırsanız bu ilişkiyi devam ettirin bence..Bu söylediklerimi gayet de güzel yapan insanlar tanıyorum çok mutlular.. Fakat bunu kabul edemeyen sorun çıkaran insanları da gördüm onlara sadece bunları bile bile evlendikleri için kızıyorum diğer türlü düşündüğümüzde herkesin seçimi farklıdır yapısı farklıdır bunu herkes kaldıracak diye bir dünya yok.. Ama ince düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Keza ortada minicik bir çocuk var..
İlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.Kesinlikle ben kucağımda birde karnimda nerelere yetisiyorum
Kıskanç daraltan sürekli arayana mesaj atan biri değilimdir. üstüne düşme gibi bi durum değilde merak ettim sizler ne düşünürsünüz dedim.Yani üstüne düşme bence adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?