- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Love_lover
-
dedim tabiki çok araştırdım 4 yıl görüşüp evlendik boşanmaların da aldatma felan yok tamamen ailevi konular eşim de bir sorun yok iyi bir es ama yıne de hic evlenmemiş biri daha önce evlilik yapmış çocuğu olan biriyle evlenmemeli 6 yıllık evlilik de bunu anladım:)Siz de iyi cesaret 3 çocuklu adamla evlenmişsiniz. Acaba ne yaptı da kadın bunu 3 çocuğa rağmen boşadı demediniz mi?
Teşekkürler arkadaşlar. Tek tek cevap vereyim dedim ama baktım çok olacak. Kusura bakmayın. Tatile sevgilim ve Kızı gitti. Araştırdım bu konu kesin. Boşanma olayı zaten kesin. Şimdi adam işinde gücünde Olgun oturaklı düZgün bir aileden geliyor. Nerde ne yapması gerek biliyor. Kibar ve görmüş geçirmiş adam. Yemeyi içmeyi biliyor. Evi temiz titiz. Giyinmeyi biliyor. Güzel yemek yapıyor. Bir gün bile ütüsüz kıyafetli görmedim. 6 ayda baya inceledim ve denedim. Bende güvensiz biriyim bu nedenle ilk defa hislerime ket vurdum ve denedim bolca ama adam iyi biri. Öylesine görüşürken sevgili olduk. Normalde çocuğu var ben yapamam derdim ama iş nasıl buraya geldi bilmiyorum. Ama çocuk söz konusu Olunca akan sular duruyor haklı olarak. Birde çocuğun annesi genelde şehir dışına iş için sık Yatılı seyahat ediyor. Sevgilim de çok vicdan yapıyor zaten Anne yok (yatılı yabancı bakıcı var evde) bende olmazsam diye. Tatilden döndü eskisi gibi oldu. Ama buluştuk Kızı aradı baba beni al dedi. Bana kalkalım diyemiyor ama baktım kıvranıyor Benimde işim çıktı dedim. Kalktık sonra sen iyi misin dedi. Öyle mesajlaştık. Bende sanki ben sizin görüşmenize engel oluyorum kendimi kötü hissediyorum falan dedim. Yüzyüze konuşalım dedi. Öyle kaldı. Bakalım. O neler düşünüyor
yüzyüze konuşalım mı ?Teşekkürler arkadaşlar. Tek tek cevap vereyim dedim ama baktım çok olacak. Kusura bakmayın. Tatile sevgilim ve Kızı gitti. Araştırdım bu konu kesin. Boşanma olayı zaten kesin. Şimdi adam işinde gücünde Olgun oturaklı düZgün bir aileden geliyor. Nerde ne yapması gerek biliyor. Kibar ve görmüş geçirmiş adam. Yemeyi içmeyi biliyor. Evi temiz titiz. Giyinmeyi biliyor. Güzel yemek yapıyor. Bir gün bile ütüsüz kıyafetli görmedim. 6 ayda baya inceledim ve denedim. Bende güvensiz biriyim bu nedenle ilk defa hislerime ket vurdum ve denedim bolca ama adam iyi biri. Öylesine görüşürken sevgili olduk. Normalde çocuğu var ben yapamam derdim ama iş nasıl buraya geldi bilmiyorum. Ama çocuk söz konusu Olunca akan sular duruyor haklı olarak. Birde çocuğun annesi genelde şehir dışına iş için sık Yatılı seyahat ediyor. Sevgilim de çok vicdan yapıyor zaten Anne yok (yatılı yabancı bakıcı var evde) bende olmazsam diye. Tatilden döndü eskisi gibi oldu. Ama buluştuk Kızı aradı baba beni al dedi. Bana kalkalım diyemiyor ama baktım kıvranıyor Benimde işim çıktı dedim. Kalktık sonra sen iyi misin dedi. Öyle mesajlaştık. Bende sanki ben sizin görüşmenize engel oluyorum kendimi kötü hissediyorum falan dedim. Yüzyüze konuşalım dedi. Öyle kaldı. Bakalım. O neler düşünüyor
Çocuğunun annesi ile gitmiştir ya da başkası ile .SEN YEDEKTESIN BUNU HIC UNUTMA KULAGINDA KUPE ALSIN.Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
5 yasinda bi oğlum 10 aylık bebegim var akşama kadar oturmaya firsat bulamiyorum ama telefonla konusurum mesajlasirim bilmem anlatabildimi.Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?