- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.972
- 798
- Konu Sahibi Love_lover
5 yasinda bi oğlum 10 aylık bebegim var akşama kadar oturmaya firsat bulamiyorum ama telefonla konusurum mesajlasirim bilmem anlatabildimi.
Çok net anlattınız
Süper bir cevap bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yasinda bi oğlum 10 aylık bebegim var akşama kadar oturmaya firsat bulamiyorum ama telefonla konusurum mesajlasirim bilmem anlatabildimi.
Bu adamda mutluluk aramayın derim.Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Neden böyle bilemem ama evlenirseniz sizinle de çocuk yapacak mı bunu konuşun mutlaka.Bir de şunu soyleyim,ben de bekarken çocuklu biriyle evlendim ve denginle evlenmek çok önemli diyorumKizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
teşekkür ederimÇok net anlattınız
Süper bir cevap bu
Benim de dört buçuk yaşında kızım var gerçekten yorucu bide kardeşi var tatailde eşim ben ve halalrı olmasına rağmen ve haşa en az ben kadar ilgilenir sağolsun canımız çıktı tel alamadık elimize aldığımızda eşimin cebinde denize girdi yani düşününce adam bu tempoya alışık değise normal çünkü havuza girmeden yılanyağla çıkınca aynı çile bülbülüm Allah çile adam uyuyncada odadan ayrılamaz zatenİlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.
Aynen öyle benim de kızm 4.5 yaşında aman allahım bir an yalnız bırakamıyorum aklına gelmeyen yaramazlık yok küçük 2.5 yaşında o öyle değil gerçekte adam yorulur ya4.5 yasindaki çocukla zor, bir de cocuklar ilgi bekliyor adam icin de kolay geçmiyordur o tatilden cok yorulmaktir. Benim komşumun da o yaslarda oğlu var kadini cileden cikariyor ki kapi önünde devamli ama annesinin gözü üzerinde oldugu icin kadin kendi islerini bile yapamıyor. Benim de arkadasimin kizi var cok tatlı, cok severim ama o da ilgi bekliyor 5 dk yanindan ayrilsan kiziyor küsüyor. Hele ki cocuk normalde annedeyse babasinin tek basina krizi yönetmesi kolay değildir.
Tabii iliskinin gidişatı hakkindaki dusunceniz sizi baglar ama adamı sirf cocugu sebebiyle size zaman ayiramiyor diye yargilamayin. Ileride evlenecek olsaniz, o çocukla siz de ilgileneceksiniz ve şimdi onlarin yaninda siz de olabilirdiniz. Insan sevdiğinden ilgi bekler elbette ama kendinizi küçücük cocukla.kiyaslamak da ne bileyim, garip geldi bana.
eski eşi de gitmiştir başka nedeni olamaz bence 4.5 yasindaki kizi ile tek basina tatile gitmesi hic samimi gelmedi bana ustelik arayıp sormuyorken. Yol yakinkem uzak durun bence.
4 yas bence tam sosyallesme zamanları, kres/anaokulu ya da oyun gruplarına falan katilmali cocuklar. Anne değilim ama az buçuk çocuk seven insan bunu gozlemleyebilir. Yaramazligi da aslinda hayatı keşfetme çabası.Aynen öyle benim de kızm 4.5 yaşında aman allahım bir an yalnız bırakamıyorum aklına gelmeyen yaramazlık yok küçük 2.5 yaşında o öyle değil gerçekte adam yorulur ya
Kesinlikle kızım 2 buçuk yaşından beri oyun grubu ile başladı kreşde ona rağmen sıkılıyor4 yas bence tam sosyallesme zamanları, kres/anaokulu ya da oyun gruplarına falan katilmali cocuklar. Anne değilim ama az buçuk çocuk seven insan bunu gozlemleyebilir. Yaramazligi da aslinda hayatı keşfetme çabası.
Yazmis da adam olgun anlayisli diye, eger sabırlı bir abla/eş olabilecekse devam etmeli.
Bence de sartlar esit olmalı ama yas ilerledikce de evlenip ayrılmış erkeklere denk gelme ihtimali artiyor ee hepsi de cocuksuz olmayabiliyor. O yüzden kişi kendini degerlendirip bu iliskide yapabilir miyim, ilgi azliginda canim sıkılır mi yoksa anlayisli davranip ben de çocukla can-i gönülden ilgilenebilir miyim diye düşünmeli.