- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi Love_lover
- #21
eski eşi de gitmiştir başka nedeni olamaz bence 4.5 yasindaki kizi ile tek basina tatile gitmesi hic samimi gelmedi bana ustelik arayıp sormuyorken. Yol yakinkem uzak durun bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman neden üzülüyorsunuz ki?? Bunları yapabilecek olgunlukta bir kadınsanız üzülmenin bir manası yok.. Onun da sizi sevdiğinden eminseniz yürüyün gidin işteBenim üzüldüğüm konu bütün bunları düşünüp güzel hislerle dolu olmam galiba.
Canım benim tatildeki bir çocuk akşama kadar çok yorulur ve erkenden uyur. Ben o yüzden söyledim tabii ki günahıni alamayız belki beceremiyordur çocuk bakmayı. Akşamları falan arar diye düşündüm o yüzden öyle konuştum.İlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.
Kız dur zaten ortalık karışmış sende eski eşi nereden çıkardıneski eşi de gitmiştir başka nedeni olamaz bence 4.5 yasindaki kizi ile tek basina tatile gitmesi hic samimi gelmedi bana ustelik arayıp sormuyorken. Yol yakinkem uzak durun bence.
İlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.
Valla açık açık sordum beraber mi götüreceksiniz diye hayır dedi. Otele gidince sanki oda çok güzel bak diye kızıyla video yolladı. Aslında annesi olsa da problem değil. Küçük bir çocuk bunu laf edecek dediğinin Ama benim istediğim ilgiKız dur zaten ortalık karışmış sende eski eşi nereden çıkardın![]()
Eski bile olmayabilir bebitom bosanmamis bile olabilir gercekler acidir soylemyeyim de napayimKız dur zaten ortalık karışmış sende eski eşi nereden çıkardın![]()
Evli değil o konu kesin ve net. Benim yanımda kızıyla görüntülü konuşuyor. Ama ikinci durum ile ilgili kendisi evlilik konusu ciddileşmedikçe kızına biriyle görüştüğünü söylemeyeceğini konuşmuştu benimle. Ama arayabilir nerden bilecek çocuk benimle konuştuğunu. Bi arkadaşım der yaniBirinci ihtimal. Adam hala evli ve şu an karısı ve çocuğu ile tatil yapıyor
İkinci ihtimal, eğer boşanmış ise, boşandığı eşinin sizden haberi olmasını istemiyor, çocuğunun yanında konuşmuyor ki çocuk annesine anlatmasın.
Benim sevgilimin de aynı yaşta kızı var. Beraberken aramadığı süre 2 saati geçmez.
Ne zamandır süren bir ilişki nasıl tanıştınız bunları yazmadığın için birşey diyemem ilişkinin daha başıysa az zaman ver iki gün aramadı diye büyütme yok ilerlemiş bir ilişki ise zaten tanıyor olman gerekirdi... Ben ayrılmışla olmaz çocukluyla olmaz laflarına katılmam herkes herkesle olur yalnız detaylar var dikkat edilesi..... Buda her ilişkide farklı..... Şimdi davul bile dengi dengine lafı karakteri temsil eden bir önerme.... Bundan yola çıkarsak ben ne ilk evliliğini yapıp iki bekarın mutluluğuna şahit oldum ne bekarla çoçuklu evlenip çok mutlu olan insanlarıda gördüm.... Şimdi tüm genellemeler saçmadır...... İnsanları bunlarla etiketleyip ikinci sınıf olayına girmek komik.... Kimse alınmasın..... Size gelince detay verebilirseniz daha iyi olur yoksa yorumum hiçbir işinize yaramaz bence...... Tabiki bir bekar ve bir çoçuklunun işi kolay diyemem de... Kimin kolay ki bekar bekar evlenen iki bekar dada elti görümce kaynana elalem denilen örgüt yeterince aynı duruma düşürüyor zatenBana video göndermişti kızıyla yalnız gittiklerini göstermek ister gibi. O konuda sıkıntı hissetmedim ama yani insan isteyince bi mesaj kısa bi arama. En son dün ben aradım. Açmadı 5 dk sonra aradı konuştuk. Bu saat oldu bende yazmadım aramadım. Öyle işte.
Bekar adamlara kıtlık mı geldi ?
Biri de söylemiş , 4 yaşındaki kızı annesi tek göndermez . Bu adam ayrılmamış olmasın ?
Benim ilk dusundugum sey bu iliski sizi yoracak oldu.Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
+1Hayatım 4yaşında bir kız çocuğunu annesi tek göndermez yanında gider o yüzden görüşmeler kısaldı...aklıma ilk gelen bu...Beraber çocuk için gidebilirler...
İlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.
boşanmis olduguna eminmisinizİlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.
görüşme süreniz uzun sayılmaz 6ay..bence ilişkini irdele derim ..bide kız çocugu babasına ayrı düşkün olur sen bunu sindirebilir misin??evlenseniz o çocugu kendi çocugundan ayırmadan cici annelik yapabilecek misin?çok zor..cok yakın arkadasımın böyle ilişkisi oldu inan çocuklu adamla çok zor cok pişman oldu cok uzuldu evlendıgıneKizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?