• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu sevgili 🤷🏻‍♀️

Benim üzüldüğüm konu bütün bunları düşünüp güzel hislerle dolu olmam galiba.
O zaman neden üzülüyorsunuz ki?? Bunları yapabilecek olgunlukta bir kadınsanız üzülmenin bir manası yok.. Onun da sizi sevdiğinden eminseniz yürüyün gidin işte 😊 İki insanın birbirini anlamasından sevmesinden daha güzel birşey yok.. Fakat 6 aydır görüştüğünüz bir adam için erken kararlar vermeyin yine de..

İlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.
Canım benim tatildeki bir çocuk akşama kadar çok yorulur ve erkenden uyur. Ben o yüzden söyledim tabii ki günahıni alamayız belki beceremiyordur çocuk bakmayı. Akşamları falan arar diye düşündüm o yüzden öyle konuştum.

eski eşi de gitmiştir başka nedeni olamaz bence 4.5 yasindaki kizi ile tek basina tatile gitmesi hic samimi gelmedi bana ustelik arayıp sormuyorken. Yol yakinkem uzak durun bence.
Kız dur zaten ortalık karışmış sende eski eşi nereden çıkardın 🤭🤭

İlk günün akşamı Afedersiniz “ağzıma S.çtı resmen” çok yoruldum diyordu. Beraber tatile gittik o zamanda telefonunu odada kasaya kilitleyip gitmişti. Yani kararsız kaldım.

Birinci ihtimal. Adam hala evli ve şu an karısı ve çocuğu ile tatil yapıyor

İkinci ihtimal, eğer boşanmış ise, boşandığı eşinin sizden haberi olmasını istemiyor, çocuğunun yanında konuşmuyor ki çocuk annesine anlatmasın.

Benim sevgilimin de aynı yaşta kızı var. Beraberken aramadığı süre 2 saati geçmez.

Kız dur zaten ortalık karışmış sende eski eşi nereden çıkardın 🤭🤭
Valla açık açık sordum beraber mi götüreceksiniz diye hayır dedi. Otele gidince sanki oda çok güzel bak diye kızıyla video yolladı. Aslında annesi olsa da problem değil. Küçük bir çocuk bunu laf edecek dediğinin Ama benim istediğim ilgi 😔

Birinci ihtimal. Adam hala evli ve şu an karısı ve çocuğu ile tatil yapıyor

İkinci ihtimal, eğer boşanmış ise, boşandığı eşinin sizden haberi olmasını istemiyor, çocuğunun yanında konuşmuyor ki çocuk annesine anlatmasın.

Benim sevgilimin de aynı yaşta kızı var. Beraberken aramadığı süre 2 saati geçmez.
Evli değil o konu kesin ve net. Benim yanımda kızıyla görüntülü konuşuyor. Ama ikinci durum ile ilgili kendisi evlilik konusu ciddileşmedikçe kızına biriyle görüştüğünü söylemeyeceğini konuşmuştu benimle. Ama arayabilir nerden bilecek çocuk benimle konuştuğunu. Bi arkadaşım der yani

Bana video göndermişti kızıyla yalnız gittiklerini göstermek ister gibi. O konuda sıkıntı hissetmedim ama yani insan isteyince bi mesaj kısa bi arama. En son dün ben aradım. Açmadı 5 dk sonra aradı konuştuk. Bu saat oldu bende yazmadım aramadım. Öyle işte.
Ne zamandır süren bir ilişki nasıl tanıştınız bunları yazmadığın için birşey diyemem ilişkinin daha başıysa az zaman ver iki gün aramadı diye büyütme yok ilerlemiş bir ilişki ise zaten tanıyor olman gerekirdi... Ben ayrılmışla olmaz çocukluyla olmaz laflarına katılmam herkes herkesle olur yalnız detaylar var dikkat edilesi..... Buda her ilişkide farklı..... Şimdi davul bile dengi dengine lafı karakteri temsil eden bir önerme.... Bundan yola çıkarsak ben ne ilk evliliğini yapıp iki bekarın mutluluğuna şahit oldum ne bekarla çoçuklu evlenip çok mutlu olan insanlarıda gördüm.... Şimdi tüm genellemeler saçmadır...... İnsanları bunlarla etiketleyip ikinci sınıf olayına girmek komik.... Kimse alınmasın..... Size gelince detay verebilirseniz daha iyi olur yoksa yorumum hiçbir işinize yaramaz bence...... Tabiki bir bekar ve bir çoçuklunun işi kolay diyemem de... Kimin kolay ki bekar bekar evlenen iki bekar dada elti görümce kaynana elalem denilen örgüt yeterince aynı duruma düşürüyor zaten 😂😂😉😉😂

Bekar adamlara kıtlık mı geldi ?

Biri de söylemiş , 4 yaşındaki kızı annesi tek göndermez . Bu adam ayrılmamış olmasın ?
😄 ya ben önemsemedim. İnsanlığı hoşuma gidiyor. Çok düşünceli iyi bir baba. Yanımda Kızıyla hep görüntülü konuşuyor. O esnada bakıcı ve annesiyle de konuşmalarına denk geliyorum Boşanma kesin😂 Evine gidiyorum istediğim kadar kalıyorum. Bu sorun değil

Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Benim ilk dusundugum sey bu iliski sizi yoracak oldu.

4.5 yasindaki çocukla zor, bir de cocuklar ilgi bekliyor adam icin de kolay geçmiyordur o tatilden cok yorulmaktir. Benim komşumun da o yaslarda oğlu var kadini cileden cikariyor ki kapi önünde devamli ama annesinin gözü üzerinde oldugu icin kadin kendi islerini bile yapamıyor. Benim de arkadasimin kizi var cok tatlı, cok severim ama o da ilgi bekliyor 5 dk yanindan ayrilsan kiziyor küsüyor. Hele ki cocuk normalde annedeyse babasinin tek basina krizi yönetmesi kolay değildir.
Tabii iliskinin gidişatı hakkindaki dusunceniz sizi baglar ama adamı sirf cocugu sebebiyle size zaman ayiramiyor diye yargilamayin. Ileride evlenecek olsaniz, o çocukla siz de ilgileneceksiniz ve şimdi onlarin yaninda siz de olabilirdiniz. Insan sevdiğinden ilgi bekler elbette ama kendinizi küçücük cocukla.kiyaslamak da ne bileyim, garip geldi bana.

adamın huyu buymuş zaten tatilde telefondan uzaklaşıyor

akşam da kız uyusun diye yanına yatmış kendi de uyuyup kalmıştır

zaten "ağzıma S.çtı resmen” söylemi de doğrudur

her gün bir arada olduğun o yaştaki çocukla tatil dahi yorucu iken annesi ile yaşayan kız çocuğu ile tatil cidden alışkın olmayan adamı yorar

ayrıca video atmış, konuşmuşsunuz da tatilde adam her saniye sizi arayıp ahh sen de olsaydın demesini falan mı beklediniz ki

boşanmis olduguna eminmisiniz
o kiziyla yolladigi videonun simdiki zamana ait olduguna eminmisiniz?
birde umarım çok yoran kızıdır yani
kasaya telefon kitleyip gitmek falan bana hala evli ama bosanmis gibi yasayip evdeki kadininda burnundan getiren bir adam imaji cizdi

Bozulmakta haklısınız, yapısı gereği düşünmüyor olsa bile bu kadar ilgisiz olması hoş değil. Siz aynısını yapsaydınız tepkisi ne olurdu acaba :KK14:

Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
görüşme süreniz uzun sayılmaz 6ay..bence ilişkini irdele derim ..bide kız çocugu babasına ayrı düşkün olur sen bunu sindirebilir misin??evlenseniz o çocugu kendi çocugundan ayırmadan cici annelik yapabilecek misin?çok zor..cok yakın arkadasımın böyle ilişkisi oldu inan çocuklu adamla çok zor cok pişman oldu cok uzuldu evlendıgıne😕ozaman da demiştik ama dinlemedi çok aşıktı çünkü..çocuk hastalanır anneyle hastaneye bişey olur eski eşle sureklı gorusmelerde cocuk geldigınde babası (dogal olarak ılgılenınce) onu bıle kıskanmaya başladı (normalde kıskanc bırı degıl) ..hazır yolun başındasın bu da bahanen olur ayrıl bence..hayat boyu yük olacak sana..evlenmıs bosanmıs dahı olsa cocuklu olan biriyle olma derim allah yardımcın olsun💐

Back
X