• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu sevgili 🤷🏻‍♀️

Bu konularda çok aşık değilseniz çocuksuzu bulun kafanız rahat etsin derim
4,5 yasında hele de kız çocuğu babaya aşırı düşkün olacak sizi rakip gibi görecek , kardeşi olsa kıskanacak vs
Daha yasınız genç 1-2 senelik ilişki olsa neyse derim de daha tanıma evresindesiniz.
Bence çocuğu yanında diye alo diyecek kadar bile zaman bulamıyorsa boşverin.
Böyle yapanlar ilerde denge kuramıyor çünkü

Çocuklu biriyle çocuksuzun ilişkisi zor olur bana göre.
Yani ben anne olmadan önce çocuk ne demek anlamıyordum. Anladığımı sanırdım ama anlamıyormuşum. Yani adamın çocukla ilgili bazı tavırlarını anlayamazsınız, boşuna üzülürsünüz.
Yada yılda en azından bir tatiliniz çocukla geçecek. Her haftasonu yada iki haftada bir sizinle olacak. Eski eşle çocuğun özel günlerinde yada hastalığında görüşecekler. Boşandım bitti olmayacak.
Tüm bunları yapabilecekseniz girin bu işe.

İsteyen arar isteyen gelir isteyen bir yolunu bulur . Vakti yoksa yemekte yiyemesin suda icemesin sor bı WC ye gitmemiş mi hiç.icinde mi tutuyormus

Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Bence davul bile dengi degine.
İlk zamanlarda problem yok diye düşünürsün evlenirsin ciddi bi problemin içinde olduğunu fark edersin. Belki sorumluluk almak istemeyeceksin belki eşin kızına yoğunlaşacak seni ihmal etti diye düşüneceksin. Ben senin yerinde olsam kendim gibi olan biriyle yoluma devam ederdim.

Benim bi arkadaşım (erkek) ne zaman kızıyla buluşsa sevgilisini aramaz, sormazdı. Sevgilisi de sitem ederdi. Ben her ikisiyle de arkadaştım tabi. Arkadaşım boşanmayı isteyen taraftı bu nedenle suçluluk duygusu hissediyordu kızına karşı. Böyle olabilir.. Tüm ilgisini kızına vermek istiyordur. Zor ve yorucu bir ilişki bence. 6 ay da az bir zaman değil enine boyuna tanımak için. Hayırlısı olsun hakkınızda.

4.5 yasindaki cocuk.uyumaz..hatta baba disiplin kuramadiysa ayni saatte yatip.kalkiyor bile olabilirler.
onu.her daim.oyalamak.da.zordur..sevgiliniz de normal zamanlarin eksikligini tatilde cikarmaya calisiyirdur simsi taviz ustune taviz veriyordur. yani adamin yorulmasi da.normal.
ama deger veren insan.arar, sorar, yazar. yani bunlarin.hic biri mazeret degil..ben olsam.tatilden sonraki hislerime.gore karar verir tatilde boyle davrandi diye ayrilmazdim.

İnsanın çocuğu hep önceliklidir bu kadar ilgi beklerseniz anlaşamazsınız. Ha bana göre sorumlulukları olan adamla sevgililik zor herkes dengiyle olmalı. Fotoğraf video çekeceğine iki sn mesajlar kısmına da girebilir

Yoğun olduğu doğrudur belki ama arayacak insan wc de dahi olsa bi nbr yazar.Askerde ya da esir kampında falan değil.Telefon çekmiyor dese anlarım.2 gün iletişimsizlik çok büyük bir saçmalık, eğer ortada bir ilişki varsa...

benimde eşimin ilk evliliginden 3 çocuğu var arkana bakmadan uzaklas bence bu ilişkiden.. Davul bile dengi dengine diye boşa dememişler
Siz de iyi cesaret 3 çocuklu adamla evlenmişsiniz. Acaba ne yaptı da kadın bunu 3 çocuğa rağmen boşadı demediniz mi?

Çocukla tatil yormuştur. Bir de her zaman çocuk babasıyla olmadığı için davranışları uyku düzeni de değişmiş olabilir. Zor bir tatil geçiriyordur adam. Eğer güveniyorsanız ve rutin zamanlarda ilişkiniz güzelse kafaya takmayın siz arayın mesaj atın nolcak ki

bosanmıs olduguna emınseniz, bence eskı karısyla tatıle gıtmıs gıbı duruyor.
bu konuda sıkıstırın.
bır erkek bu kadar kucuk kız cocuguyla tatıle gıtmesı gercekten kolay bir sey degıl ama siz hıc aramadıgına gore yanında bırı oldugu kesın gıbı.

Ben tatil olayindan ziyade baska bisey dusundum. Siz bu adamla ileriye donuk ciddi bir iliski dusunuyor musunuz? Eger oyleyse bosanmis cocuklu bir adamin eski esiyle hayat boyu iletisimi olacagi kismini atlamayin.

Back
X