Açılın geldim
Şimdi eski eşi de orda diyen yorumlara katılmıyorum adam eski eşi sevse zaten gider onunla olur. 2 gün aramaması saçma diyenler olmuş ona da katılmıyorum çocuğuna yoğunlaşmak istemiştir adam evladıyla tatil yılda 1 kez yapıyor. 4 yaşındaki çocuk anneyle tek tatile gidebilir, babayla da adam çocuğuna bakma kapasitesinde.
Bu arada adamın nerde olduğu belliyse 2 gün aramaması bana çok gelmedi, işi vardır kafası işle yoğundur (ben mi acaibim

)
Şimdi konuya döneyim, konu şu ki konu sahibesi bu ilişkinizin özeti aslında. Adamın çocuğu var, başka bir önceliği ve sorumluluğu daha var asla sen tek öncelik olmicaksın. Konu tamamen bu. Sen fevkalade olgun bir insansan bunu kabul edebilirsin belki ama evlenmemiş çocuksuz genç biri olarak ilginin hepsini istemen de normal.
Diyelim ki evlendiniz, adam pazar çocuğuna gidecek sen tek başına kalıcaksın. Senin de çocuğun olursa adamın vaktinin %50sini alacaklar. Adamın sunacağı imkanların da keza. Adam çocuğunu özel okula yollamak da isteyebilir, üstüne ev almak da, araba vermek de. Adam evladına gelecek hazırlamak isteyecek. Bu durumda senin çocuklar ne alacaksa dediğim gibi %50.
Yani bekar biriyle olan çocuklu erkekler bana bencil geliyor. Sen karşı tarafa %50ni veriyorsun, başka bir ailen daha var ona da zaman sunmak zorundasın ama karşı taraf sana kendini %100 veriyor.
Seçim sizin. Çok aşığım, tam aradığım özelliklerde bir erkek diyorsanız kabul edin. Başkası da olur diyorsanız ayrılın.