• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu sevgili 🤷🏻‍♀️

Aynı durumu yaşamış biri olarak eğer mutsuz bir evlilik istiyorsanız bu beyle kesinlikle evlenmelisiniz.Çünkü bu konudan ben bunu anladım.Bir de kızlar o yaşta babacı olurlar çocuk sizi kıskanabilir ve siz bekar bir hanım olarak sevgilinizle bu konuda uyuşmayabilirsiniz.

eminmisin tek olduklarinda hangi anne gonderir 4 yasindaki cocugu hic aklima yatmadi

Siz de iyi cesaret 3 çocuklu adamla evlenmişsiniz. Acaba ne yaptı da kadın bunu 3 çocuğa rağmen boşadı demediniz mi?
dedim tabiki çok araştırdım 4 yıl görüşüp evlendik boşanmaların da aldatma felan yok tamamen ailevi konular eşim de bir sorun yok iyi bir es ama yıne de hic evlenmemiş biri daha önce evlilik yapmış çocuğu olan biriyle evlenmemeli 6 yıllık evlilik de bunu anladım:)

4.5 yaşındaki kız anne olmadan babayla tatile gidebilir emzikli bebek değil bu. Seni aramama sebebi kesinlikle eski eşinin de orada olmasıdır demek mantıklı değil. Ama sonuçta o anne ve kızı her zaman bu adamın hayatında olacak, bazen sen geri planda bile kalacaksın. İyi düşün derim...

Açılın geldim 😁

Şimdi eski eşi de orda diyen yorumlara katılmıyorum adam eski eşi sevse zaten gider onunla olur. 2 gün aramaması saçma diyenler olmuş ona da katılmıyorum çocuğuna yoğunlaşmak istemiştir adam evladıyla tatil yılda 1 kez yapıyor. 4 yaşındaki çocuk anneyle tek tatile gidebilir, babayla da adam çocuğuna bakma kapasitesinde.

Bu arada adamın nerde olduğu belliyse 2 gün aramaması bana çok gelmedi, işi vardır kafası işle yoğundur (ben mi acaibim😶)

Şimdi konuya döneyim, konu şu ki konu sahibesi bu ilişkinizin özeti aslında. Adamın çocuğu var, başka bir önceliği ve sorumluluğu daha var asla sen tek öncelik olmicaksın. Konu tamamen bu. Sen fevkalade olgun bir insansan bunu kabul edebilirsin belki ama evlenmemiş çocuksuz genç biri olarak ilginin hepsini istemen de normal.

Diyelim ki evlendiniz, adam pazar çocuğuna gidecek sen tek başına kalıcaksın. Senin de çocuğun olursa adamın vaktinin %50sini alacaklar. Adamın sunacağı imkanların da keza. Adam çocuğunu özel okula yollamak da isteyebilir, üstüne ev almak da, araba vermek de. Adam evladına gelecek hazırlamak isteyecek. Bu durumda senin çocuklar ne alacaksa dediğim gibi %50.

Yani bekar biriyle olan çocuklu erkekler bana bencil geliyor. Sen karşı tarafa %50ni veriyorsun, başka bir ailen daha var ona da zaman sunmak zorundasın ama karşı taraf sana kendini %100 veriyor.

Seçim sizin. Çok aşığım, tam aradığım özelliklerde bir erkek diyorsanız kabul edin. Başkası da olur diyorsanız ayrılın.

Bazi erkekler vurdum duymaz oluyor. Cocuk onu yorduysa sizi dusunmez o erkek kafasi. Erkekler bizim gibi duygusal yaratiklar degil ve sadece tek bir seye yogunlasabiliyorlar. Baska konulari beyinleri o an icin elimine ediyor. Iliskinizde sorununuz yoksa benim dedigim gibi cocuguna odaklanmistir. Onun disindaki dunya islerini tatil boyunca dusunmuyordur.

Benim de sevgilimin cocugu var.
Vaktinin yüzde ellisini cocuguna ayıracak, sen yalnız kalıcaksın fln demişler öyle bişey yok. Ben cocukla tanışıyorum ve hep beraber vakit geçiriyoruz. Haa ama şöyle, direkt kafamızdan geçeni yapamıyoruz tabi cocuk olunca daha cok onun da eğleneceği şeyler seçiyoruz. Zaten sen de alışınca cocuga ya da seversen onu, sen de onun istediği şeyi yapmak istiosun haliyle çünkü elalemin cocugu da olsa karşında minnoş bıdık bişi duruo, mutlu olsun istiosun.

Cocukla zaman gerçekten cabuk geçio ve yoruo insanı özellikle erkek için, 2 gün aramaması hoş değil ama kabul edilemez de değil.
Ben sana daha önemli olanları söyleyeceğim şimdi; cocukla tanışacaksın ve sohbet içerisinde cocugun anıları anlatılacak ( işte bu doğdugunda şöyleydi böyleydi) o noktada sürekli cocugun annesinden bahsedilecek. Duygusalsan benim gibi, bu hisleri başkasıyla da yaşamış aman allahım ölüyorum gibi hissedeceksin.
Doğum günü olacak, anneler günü babalar günü olacak, sen mal gibi evinde otururken onlar cocugun ailesi görevlerini başarıyla yerine getirecekler.
Cocuk sana “ annemle tanıştın mı? Hadi annemle tanış diecek sürekli, tabletinden ordan burdan fotolarını göstermek isteyecek tabiki mutlu aile tablosunu göreceksin.
Cocugu her almaya ya da bırakmaya gittiğinde, bu sefer cok kaldı ne oldu acaba die 50 tane sigara fln içeceksin.
Sen bunları düşün arkadaşım. Bak ben hala düşünüorum, düşünüorum da düşünüorum değer mi die? Karar vermiş değilim

Teşekkürler arkadaşlar. Tek tek cevap vereyim dedim ama baktım çok olacak. Kusura bakmayın. Tatile sevgilim ve Kızı gitti. Araştırdım bu konu kesin. Boşanma olayı zaten kesin. Şimdi adam işinde gücünde Olgun oturaklı düZgün bir aileden geliyor. Nerde ne yapması gerek biliyor. Kibar ve görmüş geçirmiş adam. Yemeyi içmeyi biliyor. Evi temiz titiz. Giyinmeyi biliyor. Güzel yemek yapıyor. Bir gün bile ütüsüz kıyafetli görmedim. 6 ayda baya inceledim ve denedim. Bende güvensiz biriyim bu nedenle ilk defa hislerime ket vurdum ve denedim bolca ama adam iyi biri. Öylesine görüşürken sevgili olduk. Normalde çocuğu var ben yapamam derdim ama iş nasıl buraya geldi bilmiyorum. Ama çocuk söz konusu Olunca akan sular duruyor haklı olarak. Birde çocuğun annesi genelde şehir dışına iş için sık Yatılı seyahat ediyor. Sevgilim de çok vicdan yapıyor zaten Anne yok (yatılı yabancı bakıcı var evde) bende olmazsam diye. Tatilden döndü eskisi gibi oldu. Ama buluştuk Kızı aradı baba beni al dedi. Bana kalkalım diyemiyor ama baktım kıvranıyor Benimde işim çıktı dedim. Kalktık sonra sen iyi misin dedi. Öyle mesajlaştık. Bende sanki ben sizin görüşmenize engel oluyorum kendimi kötü hissediyorum falan dedim. Yüzyüze konuşalım dedi. Öyle kaldı. Bakalım. O neler düşünüyor 🤷🏻‍♀️

Sizi özlemiyor bu adam. Tüm vaktini çocuğuna ayırmak istemesi çok normal ama gece yatmadan kısada olsa gönül alıcı bir mesaj yollayabilir. İstese yollar yani. Hiç vakti olmamak diye bir şey yoktur dünyada. Tuvalette bile seni özledim yazıp gönderir isteyen insan. 1 dakikalık iş gönlü olana

kesin baskasiyla tatilde ..mumkun degil cocuk yorumusmusda,durmuyormusmusdaa ,agliyormusmusdaa falan filan ayak yapiyor ..
otelde cocuklari eylendiren oyunlar oynayan birileri var yada park var iki dk sallanirken bile ariyabilir yani cocuk bu 24 saat ayakta da olacak degil yaa aramak isteyen her firsati degerlendirir..bahanelere siginmazz ..
sizinle tatile gidincede teli kasaya kilitliyor sizden baska da hayati var bariz belliii ..tamamen guvenmeden once iyice emin ol sonradan uzulmeni istemem..henuz bosanma surecindeyken iliskiyi surdurmen sadece kendini hem duygusal hem bexensel harcanman,yorulman demektir..her konuyu iyi dusun..(cocuk olayinida)
gerci hayat senin neye,kime inanmak istiyorsaniz bizde buna ancak saygi duyariz..

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar. Tek tek cevap vereyim dedim ama baktım çok olacak. Kusura bakmayın. Tatile sevgilim ve Kızı gitti. Araştırdım bu konu kesin. Boşanma olayı zaten kesin. Şimdi adam işinde gücünde Olgun oturaklı düZgün bir aileden geliyor. Nerde ne yapması gerek biliyor. Kibar ve görmüş geçirmiş adam. Yemeyi içmeyi biliyor. Evi temiz titiz. Giyinmeyi biliyor. Güzel yemek yapıyor. Bir gün bile ütüsüz kıyafetli görmedim. 6 ayda baya inceledim ve denedim. Bende güvensiz biriyim bu nedenle ilk defa hislerime ket vurdum ve denedim bolca ama adam iyi biri. Öylesine görüşürken sevgili olduk. Normalde çocuğu var ben yapamam derdim ama iş nasıl buraya geldi bilmiyorum. Ama çocuk söz konusu Olunca akan sular duruyor haklı olarak. Birde çocuğun annesi genelde şehir dışına iş için sık Yatılı seyahat ediyor. Sevgilim de çok vicdan yapıyor zaten Anne yok (yatılı yabancı bakıcı var evde) bende olmazsam diye. Tatilden döndü eskisi gibi oldu. Ama buluştuk Kızı aradı baba beni al dedi. Bana kalkalım diyemiyor ama baktım kıvranıyor Benimde işim çıktı dedim. Kalktık sonra sen iyi misin dedi. Öyle mesajlaştık. Bende sanki ben sizin görüşmenize engel oluyorum kendimi kötü hissediyorum falan dedim. Yüzyüze konuşalım dedi. Öyle kaldı. Bakalım. O neler düşünüyor 🤷🏻‍♀️

Valla ben beğendim adamı bu zamanda böylesi bulunmaz😊 şöyle bir fikrim var bir ilişki terapistin gidip danışsanız, ben acaba yapabilecek miyim diye... Ne dersiniz?

yüzyüze konuşalım mı ?

Ne sanıyor bu adamlar kendini yahu. bulunmaz hint kumaşı mı çocuğuna katlan kendine katlan kaprisine ilgisizliğine katlan. İyice çığrından çıktı bu kıl topalakları....

Arkana Bile bakmadan kaç derim.seninde çocuğun olsa şartlar eşit olurdu ama,bu durumda hiçbir zaman huzurun olmayacak. Ömrün boyunca evlenme yinede dul çocuklu adamla evlilik yapma

Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Çocuğunun annesi ile gitmiştir ya da başkası ile .SEN YEDEKTESIN BUNU HIC UNUTMA KULAGINDA KUPE ALSIN.

Son düzenleme:
Kizlar 6 aydır görüştüm biri var. Evlenmiş ayrılmış. Bi Kızı var. 4,5 yaşında. Ben bekarım hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Sevgilim İki gün önce kızını tatile götürdü. İki gündür Ne arıyor ne soruyor. Normalde aramız iyiydi. Tatile sadece ikisi gitti. Belki çocuk küçük olduğu için bakmakta sıkıntı yaşıyor diyorum ama insan çocuk uyuyunca bile bi mesaj atamaz mi? Aradım Nasılsınız? Tatil nasıl diye beni çok yordu hiç durmuyor dedi. İlk defa evlenmiş ayrılmış ve çocuklu biri ile görüştüm. Acaba bunlar sorun olur mu diyordum şimdi arayıp sormayınca Buz gibi oldum. Zaten soru işaretiydi kafamda acaba olur mu diye bende soğudum. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
5 yasinda bi oğlum 10 aylık bebegim var akşama kadar oturmaya firsat bulamiyorum ama telefonla konusurum mesajlasirim bilmem anlatabildimi.

ben sadece kızıyla gıttıgıne ınanamadım.
O zaman nıye sız arayınca degıl de 10 dk sonra size tel ediyor.
istese kızının yanında da konusabılır ayrıca fazla canım cicm vs demeden. O yastakı kız cocugunun telden konusulanlardan cok fazla anlam cıkarması mumkun degıl.
konuyu arastırdım dıyorsunuz ama yanında bırı oldugu kesın gıbı.
eger adamın gercekten yanında bırı olmadıgı halde sızı aramıyorsa, adam mesgale buldugunda baska bırı aklına gelmıyorü, sankı gununu gun ediyor gıbı geldi. Tamam cocugunla ilgilen ama dıger tarafta hayat akıp gecıyor.
anca bız kadınlar bu kadar adanmış oluyoruz, erkeklerde boyle bır sey asla soz konusu degıl

Hep anlayışlı olmak zorundasınız.

O melek hep hayatınızda olacak. Hastalığı, üzüntüsü , sevinci, okulu, düğünü hep hayatınızda olacak.

Sonsuz sevgi ve anlayış içinde olmanız gerekiyor o çocuğun hayatının düzeni için.

Bunu göze alarak birlikteliğinizi gözden geçirin.

Hiç kolay değil.

Sevgilinizin yaptığı çok ayıp. Elbette çocuğuyla tatile gidebilir hem de istediği kadar. Adam 2 ay kızıyla başbaşa takıla da bilir. Ama telefon elimizin altında değil mi. 2 dakika telefon, mesaj atmak dünyanın en kolay şeyi.bazı arkadaşlar 2 gün aramamasını normal bulmuş ama asla açıklanabilir bir mevzu değil. Ayrıca kızıyla başbaşa olmama ihtimali var yukarıda yazıldığı gibi. Kesinlikle Ben kırılır ve ilişkiyi gözden geçirirdim. Ya bu adam hayatındaki kişiler arasında denge kuramayan biri ya da sizi hiç sallamıyor.

Back
X