Çocukluğu nu bildiğim kız evimde hırzılık yapıyor

ztczeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
12
4
36
40
6 yıldır görmediğim eski bir tanıdığımız 2 aydır evime gelmeye başladı. 2 aydır evimde sürekli kayıplar var. Ne yapıcağımı bilemiyorum.

evınıze almayın
veya suc ustu yapın
tuvalete gırmıs gıbı yapın bekleyın telınızde kamerayı acın
odaya gırdıgı veya bırseylerı kurcaladıgı an baskın yapın
oncekı aldıklarını da getır yoksa polıse gıdıcem der caldırdıklarınızı da kurtarırsınız

bıle bıle eve alıyorsanız barı bunu yapın da degsın

ya da evde kamera vardı esyalarım kayıp su goruntulere bakıcaz deyıverın laf arasında
mesela sıze pat dıye geldı
canım suan musaıt degılım evımde esyalarım kayıp gızlı kamera vardı goruntulerı ınceleyecegız polısle deyın :D
yuzunden anlarsınız yapıp yapmadıgını

Daha basiti var: Bu kişiyi eve kabul etmemek. :)
Akraba olduğunu ve konu sahibinin yüz-göz olmamak için bu yolu izlemeyeceğini düşündüğüm için gündeme getirmedim ama kesin çözüm bu olur,haklısınız.
Benzeri bir durumu ben de yaşadım.
Yapan kişi arkadaşınız üstelik uzaktan akraba olunca süreci yönetmek daha zor oluyor.

Küçük kızımız küçük bir kaza geçirdi. Bu dönemde ben kimseyi görmek istemedim. Eve hiç kimse gelmedi. Eve hafta da bir gün gelen bi ablamız vardı. Ablanın eşi rahatsızlanmış gelemedi onun yerine ben geleyim paraya ihtiyacım var dedi. 2 aydır o geliyodu. Çocuktan dolayı çok üstüne düşemedim şimdi çok şükür çok iyi o iyi olunca benimde aklım başıma geliyor yavaş yavaş eksikleri görüyorum.

Akraba olduğunu ve konu sahibinin yüz-göz olmamak için bu yolu izlemeyeceğini düşündüğüm için gündeme getirmedim ama kesin çözüm bu olur,haklısınız.
Benzeri bir durumu ben de yaşadım.
Yapan kişi arkadaşınız üstelik uzaktan akraba olunca süreci yönetmek daha zor oluyor.
Yani aslında bunu yapmasına gidenlerden daha çok üzüldüm

Sizi uyardiklari anda eve kabul etmeseydiniz keske. Iftira olup olamayacagini siz daha iyi degerlendirirsiniz.
Yani herşey bir anda oldu ben farketmeye başladım telefon geldi. Bugün de konuştuk tabi görmediğimiz için bişey diyemedim. Eski ablamızla konuştuk eşim onun gelmesini istiyor. Bu kadar

Back
X