ne güzel bi topik olmus bu böyle.. 90li yillar kokuyor bütün hikayeler..dünyanin son güzel günleriydi bence.. artik yok öyle tatli hatiralar.. simdiki cocuklar cok sanssiz bence.. tek hatirladiklari atari oyunlarindaki futbol maclari ve msn yazismalar olacak neredeyse..
Yok ben doya doya yasadim cocuklugumu Allaha sükür.. ne güzel yazmisti biri burda.. biz büyüdük ve kirlendi dünya=(
bizim dandirik bi radyomuz vardı aklına estimi çalışırdı babamda bana herzamanki gi bi olagan konuşmalarını yapıyo vay filanın kızı şöyle uslu böyle çalışkan dayanamadım git onların babası ol ozaman dedim (ne pişkinlik demi) babam tokatı yapıştırdı yapıştıracak kaldırdım attım kendimi somyaya (ozamanlar somya vardı yaa ne güzeldi)radyoda arkamdaymış birden bizim radyonun penceresi camcama muallim selam söyle amcama muallim...........şarkısıyla coştukkaydirigubbakcemile3
bizim dandirik bi radyomuz vardı aklına estimi çalışırdı babamda bana herzamanki gi bi olagan konuşmalarını yapıyo vay filanın kızı şöyle uslu böyle çalışkan dayanamadım git onların babası ol ozaman dedim (ne pişkinlik demi) babam tokatı yapıştırdı yapıştıracak kaldırdım attım kendimi somyaya (ozamanlar somya vardı yaa ne güzeldi)radyoda arkamdaymış birden bizim radyonun penceresi camcama muallim selam söyle amcama muallim...........şarkısıyla coştukkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
radyonun zamanlamasi müthissss
fişinde temassızlık vardı ve pirizde takılıydı ben atlayınca temas ettikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?